Nyheder • 05/05/2019

Sikke en maj i Fynsk Erhverv

Maj bliver sød, men nok mere vild end mild i Fynsk Erhverv. For i løbet af måneden har vi rigtig mange arrangementer, hvor både temaer og selskabet er spændende.

Vi lægger for med Partner Brief og Business Bar tirsdag den 7. maj. Her mødes partnere fra Fynsk Erhverv, og alle får indblik i både Fynsk Erhvervs virke og i partnernes viden. I løbet af året afholdes fire kombinerede Partner Brief og Business Bar. To før og to efter sommerferien.

Non-verbale kommunikation og ny energi

Dygtige ledere er bevidste om deres signaler og bruger den non-verbale kommunikation hver dag over for kunder, medarbejdere samt andre ledere og relationer. Jesper Bergstrøm, kendt fra bl.a. DR3, har specialiseret sig i at styrke ledere, sælgere og rådgiveres gennemslagskraft og derigennem at få mere succes ved bl.a. kundemøder, networking og præsentationer. På Business Lounge onsdag den 20. maj får Bergstrøm scenen til en aften om non-verbal kommunikation – og hér bliver der fart på.

MIO – New Energy er et nyt projekt, der skal være med til at forme fremtiden for bl.a. fjernvarmeinstallationerne på Fyn. Der skal skabes et nyt kommercielt energi-konsortium, og det første skridt tages torsdag den 23. maj på et inspirationsseminar, hvor alle interesserede virksomheder kan deltage.

Kultur- og eksklusive arrangementer

Over sommeren viser Brandts udstillingen ”Kunstnerbrødre – L.A. Ring & H.A. Bredekilde. Torsdag den 23. maj byder museet partnere i Fynsk Erhverv indenfor til en særlig rundvisning. Og mon ikke vi skal dvæle lidt ekstra ved Bredekildes ”Konsul Mogensen og slægt” fra 1905, som til dagligt pryder væggen hos Fynsk Erhverv.

Og så har netværksdeltagerne i Fynsk Erhvervs netværk onsdag den 29. maj mulighed for at komme bag kulisserne på Heartland på Egeskov. Direktør og Fynsk Erhvervs formand, Henrik Neelmeyer, viser rundt dagen før dette års festival åbner i de magiske omgivelser i Egeskov Slotspark.

Nyhed

Fynsk Erhvervs ordinære generalforsamling 2020

Fynsk Erhvervs bestyrelse indkalder hermed til ordinær generalforsamling onsdag den 18. marts 2020 kl. 16.30 i Odense Koncerthus, Claus Bergs Gade 9, Odense C. Dagsorden: Valg af dirigent Formandens beretning om foreningens virke i det forløbne år Fremlæggelse af det...

Nyhed
Jytte Reinholdt, Rasmus Helveg Petersen

Stærke, saglige argumenter for ny motorvejsafkørsel

En række transporttunge virksomheder er dagligt udfordret af utilstrækkelige adgangsforhold ind og ud af erhvervsudstykningen i Højme. Virksomheder som Alex Andersen Ølund A/S, Poul Schou, GASA, FTZ og Royal Unibrew bliver dagligt forsinket, når de holder i kø – sammen...

Nyhed
Rane Willerslev Fynsk Erhverv ErhvervsTopmøde

Mød Rane Willerslev til Fynsk ErhvervsTopmøde: ”Alt, vi ved, er, at det bliver vildt”

Rane Willerslev sætter onsdag, den 18. marts kursen mod Fyn. Her er han hovedtaleren ved Fynsk ErhvervsTopmøde, der afholdes i Odense Koncerthus i umiddelbar forlængelse af den ordinære generalforsamling. Tænk vildt Rane Willerslev er optaget af, hvordan vi som mennesker...