Nyheder • 05/05/2019

Sikke en maj i Fynsk Erhverv

Maj bliver sød, men nok mere vild end mild i Fynsk Erhverv. For i løbet af måneden har vi rigtig mange arrangementer, hvor både temaer og selskabet er spændende.

Vi lægger for med Partner Brief og Business Bar tirsdag den 7. maj. Her mødes partnere fra Fynsk Erhverv, og alle får indblik i både Fynsk Erhvervs virke og i partnernes viden. I løbet af året afholdes fire kombinerede Partner Brief og Business Bar. To før og to efter sommerferien.

Non-verbale kommunikation og ny energi

Dygtige ledere er bevidste om deres signaler og bruger den non-verbale kommunikation hver dag over for kunder, medarbejdere samt andre ledere og relationer. Jesper Bergstrøm, kendt fra bl.a. DR3, har specialiseret sig i at styrke ledere, sælgere og rådgiveres gennemslagskraft og derigennem at få mere succes ved bl.a. kundemøder, networking og præsentationer. På Business Lounge onsdag den 20. maj får Bergstrøm scenen til en aften om non-verbal kommunikation – og hér bliver der fart på.

MIO – New Energy er et nyt projekt, der skal være med til at forme fremtiden for bl.a. fjernvarmeinstallationerne på Fyn. Der skal skabes et nyt kommercielt energi-konsortium, og det første skridt tages torsdag den 23. maj på et inspirationsseminar, hvor alle interesserede virksomheder kan deltage.

Kultur- og eksklusive arrangementer

Over sommeren viser Brandts udstillingen ”Kunstnerbrødre – L.A. Ring & H.A. Bredekilde. Torsdag den 23. maj byder museet partnere i Fynsk Erhverv indenfor til en særlig rundvisning. Og mon ikke vi skal dvæle lidt ekstra ved Bredekildes ”Konsul Mogensen og slægt” fra 1905, som til dagligt pryder væggen hos Fynsk Erhverv.

Og så har netværksdeltagerne i Fynsk Erhvervs netværk onsdag den 29. maj mulighed for at komme bag kulisserne på Heartland på Egeskov. Direktør og Fynsk Erhvervs formand, Henrik Neelmeyer, viser rundt dagen før dette års festival åbner i de magiske omgivelser i Egeskov Slotspark.

Nyhed

Fynsk Erhverv satte vigtige valgtemaer til debat forud for Folketingsvalget

Første halvår af 2019 bød på flere valg, herunder et Folketingsvalg. Fynsk Erhverv er det fynske erhvervslivs fælles talerør, og derfor spurgte vi virksomhederne via Det fynske erhvervspanel om, hvilke temaer, der var de vigtigste i den kommende valgkamp. Top-5...

Nyhed

2019 har allerede budt på nyt på flere fronter

Når selskabet er godt, flyver tiden. 2019 er snart et halvt år gammel. I Fynsk Erhverv har der været masser af godt selskab ved arrangementer, på netværks-møderne og når vi har fulgtes ad til garderoben efter Business Bar. Henrik Neelmeyer,...

Nyhed

Velkommen til den nye regering og tillykke til to fynske ministre

Danmark har fået en ny regering, der er trukket i arbejdstøjet i sommervarmen. Stort tillykke til de nye ministre og ikke mindst god arbejdslyst. I regeringen sidder to fynske ministre. Dan Jørgensen er udnævnt til klima-, energi- og forsyningsminister, mens...