Nyheder • 05/05/2019

Sikke en maj i Fynsk Erhverv

Maj bliver sød, men nok mere vild end mild i Fynsk Erhverv. For i løbet af måneden har vi rigtig mange arrangementer, hvor både temaer og selskabet er spændende.

Vi lægger for med Partner Brief og Business Bar tirsdag den 7. maj. Her mødes partnere fra Fynsk Erhverv, og alle får indblik i både Fynsk Erhvervs virke og i partnernes viden. I løbet af året afholdes fire kombinerede Partner Brief og Business Bar. To før og to efter sommerferien.

Non-verbale kommunikation og ny energi

Dygtige ledere er bevidste om deres signaler og bruger den non-verbale kommunikation hver dag over for kunder, medarbejdere samt andre ledere og relationer. Jesper Bergstrøm, kendt fra bl.a. DR3, har specialiseret sig i at styrke ledere, sælgere og rådgiveres gennemslagskraft og derigennem at få mere succes ved bl.a. kundemøder, networking og præsentationer. På Business Lounge onsdag den 20. maj får Bergstrøm scenen til en aften om non-verbal kommunikation – og hér bliver der fart på.

MIO – New Energy er et nyt projekt, der skal være med til at forme fremtiden for bl.a. fjernvarmeinstallationerne på Fyn. Der skal skabes et nyt kommercielt energi-konsortium, og det første skridt tages torsdag den 23. maj på et inspirationsseminar, hvor alle interesserede virksomheder kan deltage.

Kultur- og eksklusive arrangementer

Over sommeren viser Brandts udstillingen ”Kunstnerbrødre – L.A. Ring & H.A. Bredekilde. Torsdag den 23. maj byder museet partnere i Fynsk Erhverv indenfor til en særlig rundvisning. Og mon ikke vi skal dvæle lidt ekstra ved Bredekildes ”Konsul Mogensen og slægt” fra 1905, som til dagligt pryder væggen hos Fynsk Erhverv.

Og så har netværksdeltagerne i Fynsk Erhvervs netværk onsdag den 29. maj mulighed for at komme bag kulisserne på Heartland på Egeskov. Direktør og Fynsk Erhvervs formand, Henrik Neelmeyer, viser rundt dagen før dette års festival åbner i de magiske omgivelser i Egeskov Slotspark.

Nyhed
Det-fynske-erhvervspanel

Det fynske erhvervslivs vigtigste valgtemaer

Så er valget udskrevet. Onsdag den 5. juni skal vi stemme ved Folketingsvalget. For de fynske kandidater bliver der hård kamp om pladserne, og det betyder en spændende valgkamp. Fynsk Erhverv følger med hele veje frem til Gundlovsdag og lægger...

Nyhed
Morgenmøde

Butikkerne skal gøre sig ekstra umage

Stor opbakning, nysgerrighed og god debat ved morgenmøde for de fynske detailhandlende. Der var omkring 75 optagede stolesæder, der Fynsk Erhverv inviterede fynske detailhandlende indenfor til morgenmøde tirsdag den 30. april. Mødets overskrift lød "Butikslivet skal blomstre". Michael Andersen, lektor...

Nyhed
Transformation of Odense City

Passage under Thomas B. Thriges Gade er et must

Kælderen under Thomas B. Thriges Gade skal stadig rumme plads til parkering og agere smutvej. Når den sydlige adgang til parkeringskælderen under Thomas B. Thriges Gade åbner til september, forventer vi i Fynsk Erhverv, at passagen fra syd til nord...