Nyheder • 05/05/2019

Sikke en maj i Fynsk Erhverv

Maj bliver sød, men nok mere vild end mild i Fynsk Erhverv. For i løbet af måneden har vi rigtig mange arrangementer, hvor både temaer og selskabet er spændende.

Vi lægger for med Partner Brief og Business Bar tirsdag den 7. maj. Her mødes partnere fra Fynsk Erhverv, og alle får indblik i både Fynsk Erhvervs virke og i partnernes viden. I løbet af året afholdes fire kombinerede Partner Brief og Business Bar. To før og to efter sommerferien.

Non-verbale kommunikation og ny energi

Dygtige ledere er bevidste om deres signaler og bruger den non-verbale kommunikation hver dag over for kunder, medarbejdere samt andre ledere og relationer. Jesper Bergstrøm, kendt fra bl.a. DR3, har specialiseret sig i at styrke ledere, sælgere og rådgiveres gennemslagskraft og derigennem at få mere succes ved bl.a. kundemøder, networking og præsentationer. På Business Lounge onsdag den 20. maj får Bergstrøm scenen til en aften om non-verbal kommunikation – og hér bliver der fart på.

MIO – New Energy er et nyt projekt, der skal være med til at forme fremtiden for bl.a. fjernvarmeinstallationerne på Fyn. Der skal skabes et nyt kommercielt energi-konsortium, og det første skridt tages torsdag den 23. maj på et inspirationsseminar, hvor alle interesserede virksomheder kan deltage.

Kultur- og eksklusive arrangementer

Over sommeren viser Brandts udstillingen ”Kunstnerbrødre – L.A. Ring & H.A. Bredekilde. Torsdag den 23. maj byder museet partnere i Fynsk Erhverv indenfor til en særlig rundvisning. Og mon ikke vi skal dvæle lidt ekstra ved Bredekildes ”Konsul Mogensen og slægt” fra 1905, som til dagligt pryder væggen hos Fynsk Erhverv.

Og så har netværksdeltagerne i Fynsk Erhvervs netværk onsdag den 29. maj mulighed for at komme bag kulisserne på Heartland på Egeskov. Direktør og Fynsk Erhvervs formand, Henrik Neelmeyer, viser rundt dagen før dette års festival åbner i de magiske omgivelser i Egeskov Slotspark.

Nyhed

Indretningen bidrager til vidensdelingen, fællesskabet og bundlinjen i virksomheden

Arkitekt Sarah Müllertz pegede på Fyraftensmødet på nogle af de plusser, som strategisk indretning af virksomheden bringer med sig, og de 55 deltagere fik inspiration til forberedelserne forud for en ny indretningsproces. Værterne for Fyraftensmødet, advokatfirmaet Mazanti-Andersen Korsø Jensen, har...

Nyhed
Trafik

Debat: Tredje etape på den fynske motorvej presser sig på

Motorveje er til at køre på - ikke til at holde i kø. Så glæden er altid stor, når der afsættes midler til mere fynsk motorvej, og den bliver endnu større, når asfalten er lagt, og trafikken atter flyder tværs...

Nyhed

Dansk Industris Erhvervsklimamåling 2019

Hvert år undersøger Dansk Industri det lokale erhvervsklima i hver enkelt kommune. Undersøgelsen vurderer kommunernes erhvervsklima ud fra virksomhederne, der giver deres bud på, hvordan de oplever ni forskellige forhold. Disse forhold er: 1) Skatter, afgifter og gebyrer 2) Fysiske...