Arrangement

Inspirationsseminar: Hvordan kommer 4G–Energiforsyning til at påvirke din virksomhed?

MIO

Danmark har en lang tradition for at tænke i og bruge forskellige energisystemer, f.eks. gas og varme, og dermed opnå en mere effektiv energiforsyning. Med baggrund i denne tradition skal projektet MIO – New Energy kigge fremad og hjælpe med til den udvikling, der gør, at traditionen også holder i fremtiden.

Startskuddet for projektet er et inspirationsseminar for interesserede virksomheder torsdag den 23. maj. Her har vi inviteret en række virksomheder og gæster med energi-, forsynings- og klimaminister, Lars Christian Lilleholt (V) i spidsen, som vil tale om bl.a. gentænkning af energiforsyning, nye rammevilkår for energiområdet, målemetoder og praktiske løsninger.

Program for seminaret

Mød op og deltag i dialogen om fremtiden for bl.a. fjernvarmeinstallationerne på Fyn. Og vær med til at skabe fremtiden ved at blive en aktiv part i det nye kommercielle konsortium – MIO New Energy.  Her samtænker vi energisystemerne på nye måder og sikrer en effektiv udnyttelse af den stadig stigende mængde vedvarende energi, der kommer ind i de danske og europæiske energisystemer

Download Systemperspektiv 2035 – Baggrundsrapport fra Energinet her