Arrangement

Business Lounge med Jesper Bergstrøm – Styrk din X-factor

jesper-bergstrom

Styrk din X-factor – skab resultater med non-verbal kommunikation

På mindre end 10 sekunder har andre dannet sig et førstehåndsindtryk af dig. Sekunderne kan for dig som erhvervsleder betyde forskellen mellem ja/nej til en handelskontrakt, en samarbejdsaftale eller en ny netværksrelation. Dygtige ledere er bevidste om deres signaler og bruger den non-verbale kommunikation hver dag over for kunder, medarbejdere samt andre ledere og relationer.

Jesper Bergstrøm har specialiseret sig i at styrke ledere, sælgere og rådgiveres gennemslagskraft og derigennem at få mere succes ved bl.a. kundemøder, networking og præsentationer.

I Business Lougen vil Jesper Bergstrøm instruere dig i, hvordan du med enkle teknikker fremkalder motivation, energi og tillid, hvilket kan bruges i enhver situation – professionelt såvel som personligt. Han demonstrerer også implementeringen af teknikkerne, så du er forberedt til selv at gå i gang. Du får desuden en række værktøjer, som gør dig i stand til at håndtere udfordringer, nedture og stress på en konstruktiv måde.

Halvanden time med Jesper Bergstrøm kan være den vigtigste investering i dig selv længe. Få viden om, hvordan du styrker dit førstehåndsindtryk og bringer din X-factor i spil, så vejen til gode resultater åbner sig.