Nye partnervirksomheder

Om Fynsk Erhverv

Hvem er vi?

Fynsk Erhverv er en 100 % medlemsfinansieret netværks- og interesseorganisation for fynske virksomheder.

Visionen er, at Fyn skal være det foretrukne sted i Danmark at drive virksomhed – i kraft af gode rammer og vilkår og ikke mindst stærke relationer og samarbejder, virksomhederne imellem.

Sammen gør vi en positiv forskel for hinanden, for forretningen, for fællesskabet, for Fyn!

Fynsk Erhverv – det arbejder vi for

Fynsk Erhvervs DNA er den viden, de erfaringer og de kontakter, vi kan bringe i spil for hinanden.  Vi skaber rum og rammer for vores partnervirksomheder, så de kan opbygge stærke, professionelle relationer, netværke, lære af og sparre med hinanden for at spille hinanden stærkere. Det finder f.eks. sted i de mindre, fortrolige netværksgrupper, professionelle vidensfora eller ved vores mange arrangementer – sammen med de øvrige 500 + partnervirksomheder.

Fynsk Erhverv er det fynske erhvervslivs eget, uafhængige talerør, og vi har de fynske virksomheders rammer og vilkår på agendaen i den løbende dialog med beslutningstagerne – lokalt og nationalt. I forhold til det fynske erhvervsklima har vi særligt fokus på infrastruktur, viden og arbejdskraft, samspillet mellem offentlige og private aktører og rammevilkårene over en bred kam.

Fynsk Erhverv i historien

I over 150 år har Fynsk Erhverv, ad andre navne, været til stede på Fyn, og kæmpet for fynske virksomheders muligheder for at drive forretning. Siden 1927 har Fynsk Erhverv resideret i den smukke ejendom på Albani Torv 4 i Odense centrum, hvor lokalerne vidner om storhed og stolte traditioner. Vores historiske fundament er en styrke og giver os et stærk rygstød, når vi kigger ind i fremtidens vækstmuligheder.

Historien er en påmindelse om, at Fynsk Erhverv ér sine partnervirksomheder, og uden disse er der intet Fynsk Erhverv. Derfor tager vi altid udgangspunkt i, hvad vores partnervirksomheder har af ønsker eller udfordringer.  Historien tager vi med os, både i overført betydning og helt konkret, når den historiske lokation på Albani Torv bliver byttet ud med Cortex Business Park i 2022.

Se vores 150 års jubilæumsskrift fra 2012

Fynsk Erhverv i praksis

I Fynsk Erhverv får du først og fremmest adgang til et fantastisk netværk af ambitiøse og kompetente erhvervsledere fra de fynske partnervirksomheder. Dette fællesskab styrker den enkelte i udviklingen af forretningen og det personlige lederskab samt styrker erhvervslivets indflydelse på væsentlige rammevilkår på Fyn.

Platformen giver adgang til ny viden, inspiration og sparring – individuelt eller i din netværksgruppe. Vi tilbyder sparring på forretningsudvikling, professionalisering og adgang til en portefølje af særligt udvalgte projekter og tilbud som f.eks. bestyrelsesuddannelse, i kraft af værdiskabende samarbejdsrelationer.

Som partnervirksomhed i Fynsk Erhverv er du født medlem af Det fynske Erhvervspanel, hvor du bliver hørt og giver dine input til bl.a. Det fynske Vækstbarometer og den erhvervspolitiske agenda.  Derudover får du adgang til Den fynske Virksomhedsportal, hvor din virksomhed bliver synlig og søgbar i de gængse browsere.