Nye partnere i 2021

Positive takter i de fynske virksomheder

Vi har hørt det igennem de seneste måneder, og nu kan det også aflæses i statistikkerne: Der er travlt i mange af de fynske virksomheder.

Ordentlighed og godt købmandskab er fremtiden

I forbindelse med Fynsk Erhvervs kick-off på Engen havde vi fornøjelsen af fremtidsforsker Anne Skare Nielsen, der satte fokus på en af fremtidens vigtigste egenskaber, nemlig fremtidssans. Se interview

Ny erhvervs- og vækstpolitik skaber forventninger til servicekulturen i Odense

Ny erhvervs- og vækstpolitik i Odense kommune skruer forventningerne op til den kommunale myndighedsbehandling og servicering af de lokale virksomheder.

Odense klimaneutral i 2030:  ”Ambitiøst – men realistisk”

Task Force Klimaneutral 2030 har netop præsenteret 10 anbefalinger, der skal gøre det muligt at nå Odense Byråds mål om en klimaneutral by i 2030. Et mål, der vurderes som ambitiøst, men realistisk.

Internationale skoler styrker erhvervslivets bagland

Odense Universitetshospital og Syddansk Universitet har alle dage tiltrukket international arbejdskraft til Odense, men i de senere år har det stigende aktivitetsniveau i det fynske erhvervsliv gjort, at tilstrømningen er steget betydeligt.

Tag pejling af fremtiden

Endelig åbner Danmark op igen. Efter 14 lange måneder, der på forskellig vis har præget os både som samfund, individer og virksomheder.

Stort nysalgs potentiale på Fyn – her er opskriften på succes!

Den fynske NYsalgsanalyse 2021 blev gennemført i april og fulgt op af et webinar i maj, hvor Niels Holme fra Mosano delte en detaljeret opskrift på, hvordan I får succes med at skaffe kunder og vækste salget.

Styrk infrastrukturen på hele Fyn

Dansk økonomi er på vej tilbage til ”normale tider”. Iflg. de nyeste tal fra Danmarks Statistik nærmer trafikken over Storebæltsbroen og Øresundsbroen sig igen situationen før COVID-19-tiden.

Kommuner bremser væksten

Vi er godt på vej tilbage i mange af de fynske virksomheder efter periodemæssige nedlukninger og omfattende restriktioner som følge af coronapandemien.