Nye partnere i 2021

PFA bygger flere nye kontorkvadratmeter i Odense med guldstandard i bæredygtighed

Til maj påbegynder PFA det andet af to store kontorejendomme i det sydøstlige Odense. Huset bliver på godt 5500 m2 og vil med Fynsk Erhverv som ankerlejer være målrettet mod mindre virksomheder og organisationer.

Er jeres nysalg en vækstmotor eller akilleshæl? – Den fynske NYsalgsanalyse

Fynsk Erhverv ønsker med Den fynske NYsalgsanalyse at skabe et første klart billede af, hvordan det står til med fynske virksomheders nysalg.

Fynsk Erhverv åbner “Den varme linje til EU”

Den 22. april åbner Fynsk Erhverv “Den varme linje til EU”, og her får de fynske erhvervsledere mulighed for at rykke et godt skridt nærmere beslutningstagerne i EU.

Det fynske vækstbarometer 2020 – Viden til vækst

Det fynske Vækstbarometer blev præsenteret i direkte forlængelse af den årlige generalforsamling i Fynsk Erhverv den 24. marts, og det er fra start blevet taget godt imod.

Virtuel generalforsamling stod sin prøve

Årets ordinære generalforsamling blev for første gang i Fynsk Erhvervs snart 160-årige historie afholdt virtuelt onsdag, den 24. marts.

Stor tilslutning til Vidensboost om stresshåndtering

Mette Balslev holdte i sidste uge et Vidensboost om stresshåndtering for partnere i Fynsk Erhverv med overskriften ”Sådan undgår du at blive Frøen i gryden”.

Logistikkompagniet: Øget efterspørgsel på fleksibilitet

Corona-pandemien har understreget vigtigheden i at kunne skalere sin organisation i forhold til udviklingen. Det betyder stor travlhed hos fynske Logistikkompagniet

Ekspert: Corona har ændret supply chain-mønstre

Ifølge Tom Sterobo, der er lektor på Syddansk Universitet og driver virksomheden Sterobo Concepts, er der imidlertid klare tendenser på, at store dele af erhvervslivet forbereder sig på en helt ny hverdag.

Steen Bocian tror på snarlig bedring for økonomien

Gennem et par årtier har Steen Bocian været blandt de hyppigst citerede kilder i de danske medier, når historierne omhandler økonomiske analyser, og siden 2018 har han været tilknyttet Dagbladet Børsen som cheføkonom og perspektiv-redaktør. I sagens natur har den 49-årige Cand. polit da også været travl i løbet af den igangværende coronapandemi, der ud […]