Nye partnere i 2021

Nyheder • 05/07/2021

NEXT talent-projekt gav hurtige resultater

Med Fynsk Erhvervs NEXT talent-program sættes nyuddannede i forbindelse med virksomheder, som har konkrete opgaver og projekter liggende, men mangler tid, ressourcer eller de rette kompetencer til at få løst disse.

Håbet er, at virksomhed og praktikant matcher så godt, at samarbejdet bliver varigt. Og det var netop, hvad der skete, da virksomheden Ken Hygiene Systems og den nyuddannede civilingeniør Martin Christophersen blev sat sammen i foråret.

“Vi manglede en med ingeniørmæssig baggrund, og gennem mit netværk hørte jeg om NEXT talent, hvor vi kom i kontakt med Martin. For os var det en god mulighed for at finde ud af, om der var kemi mellem os, og det må vi sige, at der var. Martin er en dynamisk, ung mand med de rigtige kompetencer, og vi har nu ansat ham i en fast stilling i vores udviklingsafdeling, så NEXT talent har været en super oplevelse for os,” siger administrerende direktør John Veje Olesen fra Ken Hygiene Systems.

Direktørens positive oplevelse deles fuldt ud af den nyansatte ingeniør, som var overvældet over, hvor hurtigt han gik fra at være ledig til at have en kontrakt.

“Det har været en hæsblæsende tur. Jeg gik fra et møde hos Fynsk Erhverv den ene dag til en samtale dagen efter, hvor jeg fik praktikstillingen, og nu er jeg blevet fastansat,” fortæller Martin Christophersen, som ikke er i tvivl om, at han fik værdifuld hjælp til at åbne døre i forløbet:

“Jeg blev færdig i august 2020, og jeg har ikke den store erfaring, eller det store netværk at trække på. Derfor var det rigtig godt for mig at få hjælp til at formidle, hvad det er, jeg kan i forhold til, hvad virksomhederne efterspørger,” siger Martin Christophersen videre.

Læs mere om NEXT talent og om, hvordan din virksomhed også kan blive en del af programmet