Nye partnervirksomheder

Nyheder • 02/08/2022

Styrk din virksomhed med Fynsk Erhvervs arrangementer

Fynsk Erhverv byder det fynske erhvervsliv velkommen tilbage fra ferie.

Er du i gang med at planlægge 2. halvår, kan du roligt sætte kryds i kalenderen og komme til spændende arrangementer i løbet af året.

Vi har en masse på programmet, som giver dig ny viden, værktøjer og inspiration til at styrke din virksomhed. I de følgende måneder sætter vi fokus på:

August:

  • 18/8 – Tysk Aften med Sandra Neelmeyer fra Connecting Germany and Denmark. Vi skal høre om Tyskland og det tyske marked, hvor fynske virksomheder har et stort potentiale med mulighed for gode samarbejdsaftaler. Særligt inden for digitale løsninger. Vi skal også høre om Tysklands bedste vinområde, Baden, hvor Neelmeyer tilbyder virksomhedsrejser til. Læs mere og tilmeld dig Tysk Aften her.
  • 23/8 – Stil skarpt på ansvarlighed med STRONG SMALL STEPS. Kravene om ansvarlighed, transparens og dokumentation er stigende i både små og store virksomheder. Rådgiver Lise Bendix kommer og fortæller, hvorfor ansvarlighed er vigtigt for virksomheder. Fordi har du styr på din ansvarlighed, kan du højre grad tiltrække og fastholde kunder, talent, samarbejdspartnere og investorer. Læs mere og tilmeld dig seminaret her

September

  • 08/09 – Diversitet i ledelse & bestyrelse. Finder sted i Cortex Park fra kl. 16-19.  Sæt kryds i kalenderen
  • 14/09 – Fynsk Netværksdag 2022. Kom til en inspirerende og motiverende netværksdag, hvor du får indsigt i aktuelle og relevante temaer, der vil drive væksten de kommende år og konkret viden og inspiration til, hvordan du kan ruste din egen virksomhed til fremtiden. Læs mere og tilmeld dig her
  • 27/09 – Partner Brief og Business Bar. Lukket arrangement for partnervirksomheder i Fynsk Erhverv. Gå ikke glip af denne mulighed for at udvide dit professionelle netværk i et stemningsfyldt og uformelt miljø. Inden Business Baren afholder vi Partner Brief, hvor du som partnervirksomhed kan få genopfrisket alle til tilbud og muligheder, som dit partnerskab indeholder i Fynsk Erhverv. Læs mere og tilmeld dig her

Oktober:

  • 05/10 – Ledelseskonference: den attraktive arbejdsplads. Kom og hør Christian Ørsted, der fortæller om hvordan det aktuelle begreb om psykologisk tryghed kan være en af løsningerne på ledelses- og fastholdelsesproblematikkerne. Læs mere og tilmeld dig konferencen her

November:

  • 16/11 – Fynsk ErhvervsTopmøde. Lukket arrangement for Fynsk Erhvervs partnervirksomheder. Kom til årets vigtigste begivenhed, når vi afholder Fynsk Erhvervs Topmøde og også uddeler Tietgenprisen til en visionær fynsk virksomhedsleder og samler det fynske erhvervsliv om et af tiden aktuelle temaer. Sæt kryds i kalenderen. 

Ledelseskonference: Den attraktive arbejdsplads

Den 5. oktober inviterer Fynsk Erhverv og UCL til Ledelseskonference: den attraktive arbejdsplads, hvor Christian Ørsted fortæller om, hvordan det aktuelle begreb om psykologisk tryghed kan være en af løsningerne på ledelses- og fastholdelsesproblematikkerne.

Kloakmester: Man skal ikke frygte akademikerne

Den familieejede kloakmestervirksomhed R. Hansen & Søn kører på fjerde generation, og kan i år fejre 100-års jubilæum. Trods den lange historie er kloakmesteren alt andet end traditionel og gammeldags i sin tilgang til faget. Dels er Gitte Zimmermann en af meget få kvindelige kloakmestre i Danmark med egen virksomhed, dels er hun meget glad […]

Bliv klogere på Tyskland og lær det bedste vinområde i Tyskland at kende

De danske virksomheder har gode muligheder for at komme ind på det tyske marked. Ifølge virksomhedskonsulent, Sandra Neelmeyer, er der et stort potentiale indenfor digitale løsninger, hvor de skandinaviske lande er langt foran sammenlignet Tyskland.

Små skridt til stærke resultater ved øget fokus på ansvarlighed

I disse år stiger kravene til ansvarlighed, transparens og dokumentation for både store og små virksomheder. Derfor sætter Fynsk Erhverv og Lise Bendix fra STRONG SMALL STEPS fokus på emnet den 23. august. Vi har talt med Lise Bendix om bl.a. vigtigheden af at stille skarpt på ansvarlighed i virksomhederne.

Møde med transportministeren giver grund til optimisme på Fyn

Den fynske infrastruktur står højt på Fynsk Erhvervs politiske dagsorden. Derfor har vi netop været forbi transportminister Trine Bramsen for at sikre et fortsat stærkt fokus på de fynske vejprojekter og broafgifterne over Storebælt.

Lederes tilstedeværelse på sociale medier er en vigtig opgave

Synlighed er vigtigt. Vi ved, at når kunderne skal vælge leverandør og produkter er kendskab vigtigt. Vi ved, at det er nemmere at tiltrække medarbejdere, når man har et stærkt brand. Men i 2022 er det ikke nok at virksomheden kommunikerer. Enhver leder i 2022 skal kommunikere – internt som eksternt. I artiklen kommer kommunikationsrådgiver Julie Lindegaard med en række gode råd til, hvordan du gør.

Tour de France-festen vil sætte sit tydelige præg på Fyn

Den 1. juli rammer det legendariske cykelløb Tour de France Danmark. På andendagen afsluttes etapen i Nyborg og tusindvis af fynboer kommer til at mærke den gule feber. Optakten mærker man særligt i hotelbranchen, hvor Nyborg nu melder fuldt booket og øvrige hoteller på Fyn følger trop.

Virksomheder skal slås for lærlingene

Der har i årenes løb været mange eksempler på, at lærlingene på erhvervsuddannelserne har måttet kigge langt efter lærepladser. I dag er problemet det modsatte, og ifølge Lars Bregnehøj, der er direktør på Syddansk Erhvervsskole, vil udfordringen for virksomhederne blive endnu mere markant i de kommende år.

Bæredygtig fynsk virksomhed med eksportdrømme

Den fynske virksomhed Biotrans Nordic tilbyder løsninger inden for håndtering og genanvendelse af organisk affald, og har i det seneste år haft en øget efterspørgsel på ca. 25 procent. Dermed er der for alvor gang i hjulene igen efter en ufrivillig opbremsning grundet Covid-19.