Nye partnervirksomheder

Arrangement

Seminar: Stil skarpt på ansvarlighed

Lær hvad ansvarlighed betyder for jer og opdag, hvordan de gode historier og data kan styrke jeres resultater ved seminar om ansvarlighed i Fynsk Erhverv den 23. august 2022 i Fynsk Erhverv

Kravene til ansvarlighed, transparens og dokumentation stiger markant i disse år – for både store og små virksomheder. Det handler om ordentlighed 360° rundt i hele værdikæden. At holdning og handling stemmer overens og kan dokumenteres. Ansvarlighed er et must for at kunne tiltrække og fastholde kunder, talent, partnere og investorer.

I SKAL være klar til lovkrav og I KAN være mere ansvarlige. Men i en travl hverdag savner I sikkert:
tid, viden, ressourcer og værktøjer til at arbejde mere målrettet med 360° ansvarlighed – både strategisk og i hverdagen, så det er relevant og skaber værdi for både jer og forretningen. Men hvor skal I starte i junglen – og hvordan?

Med dette seminar får I hjælp til handling og resultater nu. I får:

1. Find vej i junglen: Viden og overblik over ansvarlighed

 • GDPR, Verdensmål, EU-taksonomi, certificeringer, C02 regnskab, compliance, affaldssortering, diversitet etc. – få viden og overblik og få
 • kompas til et komplekst område, så I bedre kan sætte jeres koordinater og finde jeres vej.

2. Helikopter og maskinrum: Definer jeres ansvarlighed – og pluk de lavthængende frugter

 • Få hjælp til at prioritere og integrere jeres indsats. 360° ansvarlighed er afgørende for jeres fremtid – lær hvorfor.
 • I er højst sandsynligt allerede ansvarlige på flere områder, så nu gælder det om at arbejde mere strategisk og konkret med det I har, og det I vil.

3. Motor og motivation: De gode historier og data

 • Når I ved, hvad I allerede gør, og hvad jeres ambitioner er, skal I fortælle det – og dokumentere det – internt og eksternt.
 • Data og de gode historier er motor og motivation til flere resultater med ansvarlighed, et stærkt mindset, engagerede medarbejdere og en omverden, der tror på jer og vil jer.

4. Effektive værktøjer til hverdagen

 • Når holdning og handling er på plads, handler det om mål og fremdrift.
 • Vi guider jer til en værktøjskasse, der trækker minimalt på jeres interne ressourcer, men skaber maksimal systematik og resultater.

Inden seminaret får I et kort spørgeskema (tager ca. 10 min. at udfylde), så vi allerede inden vi mødes, har en viden om jer og kan målrette seminaret endnu mere.

På seminaret lægger vi vægt på at inddrage og drøfte jeres konkrete udfordringer, erfaringer og best practices fra hverdagen og I er velkomne til at tale mere med Lise Bendix fra kl. 11:30-12:00

Det får I med hjem:

 • Viden, overblik og et kompas til ansvarlighedsjunglen
 • En klar idé om hvordan I skal definere og arbejde strategisk, systematisk og konkret med jeres ansvarlighed.
 • Guide til værktøjer til hverdagen.
 • Gode kontakter til mere sparring og udvikling.
 • Adgang via STARTPAKKEN til 5 inspirerende podcasts om ansvarlighed med Give Steel, Coop, Middelfart Sparekasse, Demant og Orkla.

Bag STRONG SMALL STEPS 

Vores ambition er at hjælpe virksomheder med at styrke, strukturere og synliggøre deres ansvarlighed, fordi vi alle har et fælles ansvar for vores aftryk – og fordi ansvarlighed er et afgørende konkurrenceparametre for virksomheder i dag. Det gør vi bl.a. ved at understøtte virksomhedernes mål og hjælpe dem med at skabe overblik, arbejde systematisk, indsamle data og formidle de gode historier om ansvarlighed både internt og eksternt – analogt og digitalt.

Lise Bendix

 

Lise Bendix, senior CR (Corporate Responsibility) – og kommunikationsrådgiver & journalist med +25 års erfaring i ledelse, ansvarlighed og kommunikation fra bl.a. Københavns Lufthavne, Jøp, Ove og Myrthu – og før det 15 år i TV-branchen. Erfaring i bl.a. CR- og kommunikationsstrategi, medietræning, rapportering og årsrapport.