Nye partnervirksomheder

Arrangement

Fynsk Netværksdag 2022

Fynsk Erhverv inviterer hermed til en inspirerende og motiverende netværksdag med udgangspunkt i den nye virkelighed, som pandemi og krig i Europa har skabt. Kom og få konkret viden og inspiration til, hvordan du kan ruste din egen virksomhed til fremtiden.

Tilmeld dig netværksdagen her

“Ny virkelighed – Ny plan” i fokus

Du får indblik i og tid til at debattere nogle af tidens vigtigste temaer og komme tæt på de mange overvejelser, planer, beslutninger, der baner vejen for ny læring og resultater.

Den nye økonomiske virkelighed og fremtid vil Las Olsen, Cheføkonom i Danske Bank, give os et indblik i og et bud på, hvad forventningerne til renteudvikling, inflation og recession kan betyde for det danske og fynske erhvervsliv

Den nye virkelighed kalder på en ny plan – og den proces gentager sig med stigende hast i virksomhederne. Kenny R. M. Sørensen, direktør og partner i Lederindsigt, vil dele sit værktøj og sine erfaringer med udvikling og implementering af virksomhedens strategi i Strategy Canvas Model.

Bæredygtighed er for mange virksomheder en del af den nye virkelighed og dermed integral i planen for fremtiden. Hvad skal vi være opmærksomme på, hvordan kommer vi bedst i gang og hvordan vi skaber fundamentet for det fremtidige arbejde med bæredygtighed og en cirkulær forretningsmodel? Det giver Poul Sögren, bæredygtighedsrådgiver i Human Revolution sit bud på og en introduktion til et konkret værktøj til klimaregnskabet og -rapporteringen.

Ligesom diamantsliberen, der skal forstå den uslebne sten, skal du som erhvervsleder kende din virksomheds skjulte potentiale. Under overskriften “Der er en diamant inden i – Det handler om at finde ind til skønheden – ikke opfinde den- får du inspiration, værktøjer og praktiske eksempler af Kirsten Højland, Commercial CxO, board-member og advisor til opgaven med at tage de strategiske valg i din virksomhed.

Vi runder dagen af med inspiration til nogle konkrete værktøjer og tilbud til dig og arbejdet med at udvikle din virksomhed til den nye virkelighed.

Kom og debattér indlæggende og bliv inspireret af andre til fornyet handling i din egen virksomhed.