Arrangement

Tysk Aften med Sandra Neelmeyer

Går du og drømmer om at træde ind på det tyske marked?

Den 18. august inviterer Fynsk Erhverv og Sandra Neelmeyer til Tysk Aften. Her vil virksomhedskonsulenten, Sandra Neelmeyer, fortælle om det tyske marked, og hvilke muligheder de fynske virksomheder har for at skabe gode samarbejderaftaler. Særligt inden for digitale løsninger, hvor Tyskland har et godt øje til de skandinaviske lande, og derfor lægger der et kæmpe potentiale for de fynske virksomheder.

Neelmeyer hjælper virksomheder med at tage de første skridt mod nye forbindelser, aftaler og samarbejder. Med sit firma Connecting Germany & Denmark bygger Sandra bro mellem de to lande og har hjulpet mange virksomheder godt i gang. Det gør hun bl.a. ved at hjælpe virksomheders ansatte til en bedre forståelse for de tyske kunder og forretningspartnere, og rådgiver bl.a. i udarbejdelse af præsentationsmateriale, mødeforberedelse, etc. I kraft af sit tyske ophav har Sandra Neelmeyer et stort netværk i de forskellige brancheorganisationer i Tyskland, et særdeles godt kendskab til den tyske medieverden og et godt indblik i, hvordan man rammer den rigtige modtager med det rigtige budskab.

Besøg og lær Tyskland at kende

Ud over virksomhedsrådgivning tilbyder Sandra Neelmeyer også rejser til sin gamle hjemstavn, Baden, der bl.a. er berømt for sine vinområder. Sandra har yderligere opfundet et helt særligt feinschmeckerrejsetilbud.

Med sit firma Countrysidebreak får virksomheder en særlig rejseoplevelse. Deltagerne lærer et af Tysklands bedste vinområder at kende. Her har de mulighed for at besøge forskellige vingårde og smage vine, udforske det nærliggende Strasbourg, smage på det kulinariske badische køkken, opleve det fantastiske naturområde og meget mere. Rejserne skræddersyes efter virksomhedens specifikke behov, hvor der er plads til både interesser, teambuilding, virksomhedsbesøg eller noget helt tredje.

Alt dette og mere til vil Sandra Neelmeyer fortælle om til en spændende aften med tysk inspiration og god vin.