Nye partnere i 2021

Nyheder • 17/11/2021

Nye, stærke kræfter om bord i Fynsk Erhverv

Vi har i Fynsk Erhverv fået nye, stærke kræfter om bord. Tina Kongstad har netop indtaget pladsen som markedschef og Henriette Sandbeck som kommunikationskonsulent.

Vi er meget glade for at kunne byde Tina Kongstad velkommen i Fynsk Erhverv. Hun kommer med en spændende baggrund og en række efterspurgte kompetencer, og jeg er overbevist om, at vores medlemsvirksomheder vil opleve endnu bedre service og kvalitet i mødet med Fynsk Erhverv, siger direktør Jytte Reinholdt.

Tina Kongstad er født og opvokset i miljøet af selvstændige erhvervsdrivende og har igennem flere år drevet virksomhed sammen med familien. Senest har Tina arbejdet som projektleder indenfor salg, markedsføring og kommunikation.

I Fynsk Erhverv får Tina ansvaret for vores kunderelationer og medlemsunivers og for NEXT Talent-projektet, hvor vi hjælper de fynske virksomheder med nye ressourcer og viden ved at matche unge, nyuddannede akademikere.  Derudover skal hun skal være med til at udvikle og fastholde Fynsk Erhvervs markedsposition som Fyns foretrukne netværks- og interesseorganisation.

Jeg er rigtig glad for den nye rolle, og jeg ser frem til at bidrage til den fortsatte udvikling af Fynsk Erhverv. Mest af alt ser jeg frem til at møde vores nuværende og kommende partnervirksomheder og samarbejdspartnere.

Fynsk Erhvervs fornemmeste opgave er at skabe et dynamisk krydsfelt, hvor virksomheder kan hente nye indsigter og kontakter. Og igennem seriøse og fortrolige netværksgrupper kan tilføre hinanden værdi. Jeg er meget ydmyg overfor Fynsk Erhvervs mere end 150 år gamle historie, der dengang som nu er bygget op omkring et særdeles stærkt netværk,’ slutter Tina.

Henriette Sandbeck er ligeledes ny på holdet i Fynsk Erhverv. Henriette er uddannet Cand. Mag i historie og har erfaring fra arbejdet med kommunikation og markedsføring.

Henriette skal gøre os endnu skarpere på vores digitale markedsføring og skal være med at formidle klar kommunikation til partnervirksomheder m.fl..

Hos Fynsk Erhverv er vi stolte af, at vi i vores projekt ’Next Talent’ har været særdeles succesfulde med at få ledige akademikere i job hos vores partnervirksomheder. Henriette er et af talenterne fra projektet, som vi nu er glade for selv at kunne byde velkommen i Fynsk Erhverv’ siger direktør Jytte Reinholdt.

Arbejdskraft, infrastruktur og klimadagsordenen topper ønskelisten

Fynsk Erhverv sætter i forbindelse med det forestående kommunalvalget den 16. november  erhvervslivets behov på den politiske dagsorden ved forskellige lejligheder.  Rundt på Fyn har vi sat den ’siddende’ borgmester og dennes udfordrer nr. 1 stævne ved fyraftensmøder på lokale virksomheder  med det formål at få sat fokus på de aktuelle udfordringer og behov, som […]

KV21:  Gør Odense tilgængelig, levende og attraktiv

Nyt udspil til en ”Vision for Odenses vejnet og lufthavn” fra Konservative i Odense rammer centralt ned i de udfordringer, som både borgere og erhvervsliv støder på allerede i dag.  Og derfor er udspillet et godt forhandlingsudspil for fremtidige investeringer i et tilgængeligt, levende og attraktivt Odense. Der er en udbredt opfattelse af, at det […]

Lars Tvede: Fremtiden er allerede en del af hverdagen

Ifølge Lars Tvede er det yderst vigtigt, at de fynske virksomheder udnytter de teknologiske landvindinger, så de er rustet til at møde den internationale konkurrence. Du kan møde ham på Fynsk ErhvervsTopmøde den 17. november på Hindsgavl Slot

Stop regelrytteriet!

I dansk erhvervsliv kæmper vi i øjeblikket med et bureaukrati og lange sagsbehandlingstider, når vi har en aktuel byggesag og diverse andre ansøgninger hos det offentlige.  For en stor dels vedkommende skyldes det absurde regler og komplicerede it-systemer, uanset projektets størrelse og omfang. F.eks. er der bestemmelser i bygningsreglementet, som komplicerer såvel ansøgningsprocedurer som byggesagsbehandlingen […]

Vi skal bruge energien bedre – måske kan du hjælpe?

Af Pernille Weiss, K, medlem af Europa-Parlamentet. Siden jeg skrev sidst, er jeg blevet udpeget som min partigruppes forhandler af revideringen af energieffektiviseringsdirektivet (EED). Det er en stor opgave. Dels fordi energieffektivisering er noget af det mest oplagte: Energi, der ikke bruges, skal der ikke betales for, og det belaster ikke klimaet. Dertil er det […]

Mød Fynsk Erhverv på Iværksætterugen i Odense

Når Odenses iværksætteruge løber at staben i uge 45, kan du finde Fynsk Erhverv og vores messestand på Startup Summit’21 på Nature Energy Park d. 9. -10. november 2021. Uanset, om du står med en idé skrevet ned på en serviet, eller du er garvet iværksætter med masser af erfaring – så tilbyder Startup Summit’21 […]

Erhvervsledere tager netværket med på golfbanen

Intensiv fortrolighed og spændende dialoger. Og så en fælles glæde ved at spille golf. Det er, hvad de 16 fynske erhvervsledere i Fynsk Erhvervs Business Challenge Golf-netværk får, når de 11 gange om året mødes til deres fælles netværksdage.

Ny SDU Business School skal styrke det regionale erhvervsliv

5.000 studerende fordelt på forskellige erhvervsøkonomiske uddannelser på de forskellige campusser under SDU vil være med til at tegne fremtidens erhverv i regionen

Branding og bæredygtighed øverst på tavlen

På KV21 Fyraftensmødet i Assens kommune efterlyste de lokale erhvervsledere fortsat dialog og samarbejde med Assens Kommune.