Nyheder • 08/01/2013

Torskegilde på TV2

Fremtidens Fyn: Kan vi brande os til vækst?

Fynsk Erhverv sætter atter engang spot på Fyns fremtid og stiller nu spørgsmålet:
Kan vi brande os til vækst på Fyn? – og Hvordan? 
Vi har derfor hentet to af landets store kapaciteter inden for hhv. moderne branding og forandringsrådgivning til Fyn, og hver især vil de give deres bud på fynske potentialer og udfordringer:

EVA STEENSIG

Stifter af Lighthouse Cph A/S og sociolog fra Lunds Universitet

Eva Steensig vil give et indblik i fremtidens trends lokalt, nationalt og globalt. Hun er ekspert i forbrugeradfærd og i at identificere nye markeds- og vækstmuligheder. Hvad skal få kunderne til at vælge netop fynske produkter? Hvad går de bedste medarbejdere efter, når de vælger job? Hvordan får Fyn det stærkeste brand i Danmark – og hvad ville det betyde for de fynske virksomheder?

www.lighthouse-cph.com

 

 

PEER H. KRISTENSEN

Adm. direktør i Visit Århus og bestyrelsesformand i Visit Denmark.

Han vil fra sit østjyske udkigstårn øse af erfaringerne fra Århus og sætte ord på, hvad det betyder at bo og drive virksomhed et sted, som fremstår dynamisk og i fremdrift – er Fyn på rette vej? Hvordan kan vi skabe større interesse for vores virksomheder og attraktioner? Og hvad betyder det for en byregion, at man har et fælles brand?
www.visitaarhus.dk

Download invitationen til Fynsk Erhvervs torskegilde her
Deltagerpris pr. person: 499 kr. + moms incl. rundvisning, foredrag og middag med vin og kaffe.

OBS! Begrænset deltagerantal. Derfor vil tilmelding ske efter “først-til-mølle”-princippet.
Arrangementet er kun for medlemmer af Fynsk Erhverv

Gislev Rejser: Fra familievirksomhed til del af stor koncern

Den fynske rejsevirksomhed Gislev Rejser har gennem de senere år været gennem en betydelig transformation. Ifølge administrerende direktør Niels Ravn Eriksen har både det nye ejerskab og flytningen været med til at styrke virksomhedens profil og synlighed, og samtidig har samarbejdet med Aller-koncernen hurtigt vist sig at skabe værdi.

Familievirksomhed forbereder sig på miljøkrav i god tid

Mens byggevirksomheden Poul Rasmussen endnu ikke er undlagt lovkravet om bæredygtighedsrapporteringen, så er virksomheden godt i gang med at klæde sig på til den bæredygtige dagsorden. Derfor har familievirksomheden tilmeldt sig vores ESG-Netværk for at være klar til fremtidige krav fra både stat, kunder og institutioner. 

Brain Boost: Ikke alle indtægter skaber samme værdi

Da softwarehuset Ecreo og Fynsk Erhverv i fællesskab afholdte seminaret "Styrk din digitale B2B-strategi og skab resiliens i en uforudsigelig tid" var Odense-virksomheden Flexbuy Technologies repræsenteret blandt deltagerne i form af Jacob Brage. Og han forlod Alfred og Kamilla, hvor arrangementet blev afholdt, i opløftet tilstand.

Brug din stemme på et stærkt EU

Når der søndag, den 9. juni er valg til Europa-Parlamentet i Danmark, er det vigtigt, at vi alle gør brug af vores demokratiske ret og sætter vores kryds på stemmesedlen. Det skaber en grønnere fremtid og styrker den enkelte virksomhed, det enkelte land - og den europæiske union. Tak fordi du bruger din stemme.

Fynsk logistikgigant krydser fingre for bedre forbindelser til motorvejsnettet

Den familieejede logistikvirksomhed Alex Andersen Ølund A/S forventer efter en årrække med særdeles solide regnskaber, at de kommende år byder på flere udfordringer og mere usikkerhed i markedet. Men ikke desto mindre er stemningen på direktionsgangen på Logistikvej i Odense fortsat høj, og listen over nye initiativer bliver ikke kortere. “2024 bliver et overgangsår, hvor […]

Damixa skruer op for den digitale tilstedeværelse

På Den Fynske E-handelskonference den 21. maj sætter Damixas Brand og Marketing Manager, Anna Trojel, ord på den digitale rejse, der skal føre Damixa helt up to date.

Optimisme at spore i det fynske erhvervsliv

De fynske virksomheder er sunde og robuste, og de fleste er ved at indfinde sig i den nye virkelighed med stigende tempo og kompleksitet. Det viser vores nyeste temperaturmåling i det fynske erhvervsliv, der giver en stærk tro på fremtiden.

Skru op for resiliensen og få en bedre forretning

Når Fynsk Erhverv den 23. maj i fællesskab med Ecreo inviterer til fællesseminar, vil de fremmødte gå hjem med konkrete værktøjer, der skal inspirere til at forbedre kundeoplevelsen og øge virksomhedens værdi ved at skærpe det strategiske fokus. Det lover Michael Nørregaard Wilkens, der er executive advisor i den internationale rådgivningsvirksomhed Strategyzer og oplægsholder på […]

Viden til Vækst: Gode teams har psykologisk tryghed

Den 12. september inviterer vi i samarbejde med LearnX til erhvervskonference, hvor du bl.a. kan møde ledelsesrådgiver Christian Ørsted, der sætter fokus på, hvordan psykologisk tryghed kan løfte medarbejderne markant. Vi har forinden været i dialog med Christian Ørsted, der løfter lidt af sløret for sit oplæg. Husk, at du som partnervirksomhed får 50% rabat på billetprisen.