Fynsk Erhverv overholder alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer ift. Corona Vi sørger for, at du kan føle dig tryg til Fynsk Erhvervs arrangementer Kontakt os hvis du har spørgsmål
Fynsk Erhverv overholder alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer ift. Corona Vi sørger for, at du kan føle dig tryg til Fynsk Erhvervs arrangementer Kontakt os hvis du har spørgsmål

Nyheder • 29/09/2020

Søg råd og vejledning

I foråret etablerede vi et ‘Corona Advisory Board’. Nu er smitten blusset op igen, og vi inviterer derfor endnu engang Fynsk Erhvervs partnervirksomheder til at søge råd og vejledning i vores ekspertpanel. Alle spørgsmål er velkomne.  

Generelt om svarene fra Corona Advisory Boardet:

Vi har tilknyttet såvel eksperter som erhvervsledere m.fl. til Corona Advisory Boardet. Svar fra eksperterne tager afsæt i de aktuelle aftaler og gældende lovgivning på det tidspunkt, spørgsmålet er stillet.

Svar fra erhvervsledere m.fl. bygger på deres egen viden og personlige erfaringer, opbygget igennem deres erhvervskarriere.

Her stiller du dit spørgsmål:

Gå ind på Fynsk Erhvervs facebook-side og stil dit spørgsmål.  Eller send dit spørgsmål på corona@fynskerhverv.dk, og du er godt på vej til at få løst din udfordring.

Vi deler alle de gode spørgsmål og svar længere nede på siden.
Spørgsmålene fra foråret kan du læse her.

Netværket:

Som partnervirksomhed i Fynsk Erhverv har du direkte adgang til et stort netværk af virksomheder og erhvervsledere med stor viden og erfaring. Vi skaber gerne kontakten og introducerer dig for netop den virksomhed/erhvervsleder, der kan hjælpe dig godt på vej.

 

Sådan står vi sammen om at komme godt igennem krisen.


Nyttige links:

De danske myndigheder har samlet alle informationer om coronavirus/covid-19 på en fælles side. Hvis du ikke finder svar her, kan du ringe til den myndighedsfælles hotline på 7020 0233.

Early Warning hjælper virksomheder i krise. Hjælpen består af vejledning, sparring og rådgivning af virksomhedens ejer og evt. ejerens familie. Det er gratis for virksomhederne at benytte dette tilbud.

Virksomhedsguiden er en fællesoffentlig digital erhvervsfremmeplatform

Next Level er et tilbud til ejerledere med virksomheder uden bestyrelse og med minimum 5 ansatte og som ønsker sparring og støtte til at håndtere coronakrisen og realisere planer for fremtiden.


Søg råd og vejledning hos vores partnervirksomheder:


Læs vores serie: “5 skarpe til…”


COVID19-Varslingssystem:

Nyeste restriktioner fra Sundheds- og ældreministeriet