Nyheder • 05/02/2024

Netværk er win-win for travl advokat

Et kig i kalenderen for advokat Jeanette Illum-Johansen fra Mazanti-Andersen vil hurtigt afsløre, at hun godt kan få tiden til at gå: Partner og bestyrelsesmedlem i Danmarks ældste advokatfirma, masser af aktiviteter i H.C. Andersen Festivals og Odense Håndbolds sponsornetværk – og så er hun mor til to.

Ikke desto mindre har Jeanette Illum-Johansen i efteråret 2023 valgt også at engagere sig i Fynsk Erhvervs direktørnetværk.

”Helt grundlæggende er det vigtigt for virksomheden og for mig selv, at Mazanti-Andersen er til stede og deltager som en aktiv spiller i det fynske erhvervsliv. Samtidig deler vi Fynsk Erhvervs vision om, at erfaringsudveksling kan styrke Fyn, og det vil vi gerne støtte op om og bidrage til,” siger Jeanette Illum-Johansen.

”Jeg er hver gang gået hjem fra netværksmøderne med ny viden eller indsigt, der har givet grund til refleksion. Det er ikke altid det direkte relaterer sig til min egen forretning, men så er det relevant i forhold til vores kunder og samarbejdspartnere og det er lige så givtigt.”

Dygtigere advokat og sparringspartner

Ifølge Mazanti-Andersen-advokaten, der har speciale inden for fast ejendom og insolvensret, er det ikke mindst muligheden for at sparre med og udvikle sig sammen med profiler fra helt andre grene af erhvervslivet, som hun ser frem til at dyrke yderligere.

Fordi netværket er repræsenteret ved forskellige brancher, kan vi få en unik indsigt i, hvad der rør sig i erhvervslivet. Det er viden som jeg kan bruge både internt i forhold til Mazanti-Andersen som advokatvirksomhed, men selvfølgelig også i forhold til vores kunder.

“På samme måde vil jeg også selv kunne bidrage med input om de tendenser, vi ser i vores branche fra det juridiske perspektiv, som i større eller mindre grad vil have betydning eller påvirke erhvervslivet, herunder de fynske virksomheder,” konstaterer Jeanette Illum-Johansen, der på tværs af de forskellige brancher ser én meget tydelig rød tråd binde netværksdeltagerne tæt sammen:

Hovedparten af deltagerne har tætbesatte kalendere. Derfor skal møderne også give værdi, så lægger folk sig i selen for at bidrage til dialogen.

“Det er min forventning, at jeg bliver en dygtigere advokat, rådgiver og ikke mindst leder af at være med, fordi jeg får en viden og en indsigt, som jeg ikke kan hente bag skrivebordet. Når jeg byder ind med det, jeg kan, så kommer det tifold igen.”

Styrke giver også ansvar – det er man bevist om i Mazanti-Andersen

Ifølge Jeanette Illum-Johansen er det at bidrage til samfundet en vigtig del af filosofien i Mazanti-Andersen, og hun er langt fra den eneste fra virksomheden, der også har travlt uden for kontoret.

“Vi er en stærk spiller som et af landets største advokatfirmaer, og vi har en størrelse, hvor vi også har et ansvar. Så når vi er med og bidrager i en lang række netværk, handler det naturligvis også om at udbrede kendskabet til vores virksomhed, men det handler mindst lige så meget om at blive klogere på og bidrage til udviklingen af regionen og dens erhvervsliv.”

“Nogle af de andre netværksgrupper, som jeg er en del af, herunder H.C. Andersen Festivals og Odense Håndbold, handler, udover at møde og erfaringsudveksle med andre virksomheder, i høj grad om at understøtte byens kulturliv og udvikling, hvilket er et område, der er tæt forbundet til en positiv udvikling af byens erhvervsliv. Et nytænkende og spændende kulturliv bidrager til at gøre Fyn og Odense til et attraktivt sted både at bo og drive virksomhed, hvilket udgør en stor del af grundlaget for, at vi kan tiltrække de nødvendige ressourcer for fortsat at kunne vækste” konstaterer Jeanette Illum-Johansen.

Brain boost: Datasikkerhed skal alle forstå

Når Fynsk Erhverv torsdag den 14. marts, i samarbejde med PwC og Chili Security, slår dørene op for næste version af vores Brain Boost-serie, er der digital sikkerhed på programmet. Og ifølge oplægsholderne, er der al mulig grund til at møde op og spidse ørerne.

Geopartner rykker på digitaliseringen i nyt videnforum

Den stigende efterspørgsel efter nye digitale løsninger har blandt andet betydet, at Geopartner tilbyder en bred vifte af ydelser, der kan optimere arbejdsprocesser og levere mere præcise resultater for kunderne. Det mærker IT-driftschef Kenneth Søndergaard, der blandt andet af den grund har meldt sig under fanerne på Fynsk Erhvervs Videnforum for Digital Transformation.

‘Årets Ejerledere’ er et stærkt makkerpar

Makkerparret Allan Hansen og Rune Lund Bendixen fra Broby-virksomheden Ventherm A/S kåret som Årets Ejerledere 2023 på Fyn i et meget stærkt felt.

Formandens nytårshilsen

Formanden for Fynsk Erhverv, Henrik Neelmeyer, ønsker partnervirksomheder og det fynske erhvervsliv godt nytår og sender en klar appel til de fynske virksomheder.

Brug dit partnerskab til at rekruttere kvalificeret arbejdskraft

Vi har igennem de senere år haft stor succes med at matche ledige akademikere med fynske virksomheder.  I mange tilfælde virksomheder, der ikke tidligere har haft ansat akademikere.

Geopartner rykker på digitaliseringen i nyt videnforum

Den stigende efterspørgsel efter nye digitale løsninger har blandt andet betydet, at Geopartner tilbyder en bred vifte af ydelser, der kan optimere arbejdsprocesser og levere mere præcise resultater for kunderne. Det mærker IT-driftschef Kenneth Søndergaard, der blandt andet af den grund har meldt sig under fanerne på Fynsk Erhvervs Videnforum for Digital Transformation.

Bliv bestyrelsesmedlem i Fynsk Erhverv og gør en forskel!

Vil du være med til at udvikle det fynske erhvervsliv? Vil du være med til at indfri Fynsk Erhvervs vision om at realisere potentialerne – personlige som forretningsmæssige i de fynske virksomheder? Så har du nu en unik mulighed for at blive bestyrelsesmedlem i Fynsk Erhverv!

‘Årets Ejerledere’ er et stærkt makkerpar

Makkerparret Allan Hansen og Rune Lund Bendixen fra Broby-virksomheden Ventherm A/S kåret som Årets Ejerledere 2023 på Fyn i et meget stærkt felt.

Byggros fik nyt blod, friske øjne og en ny kollega gennem Next Talent-programmet

Byggros fik i efteråret en af vores Next Talent kandidater ud i forløb, der var så stor en succes, at virksomheden nu har ansat kandidaten.

Netværkets friske øjne fjerner de blinde pletter

For virksomhedsejer Betina Skipper er det helt centralt, at udvikle sine kompetencer kontinuerligt, få udvidet netværket samt have forskellige sparringsmuligheder til rådighed. Det får hun bl.a. igennem vores netværksgruppe SoloConnect.

Robotklynge: Innovation kræver samarbejde

Ifølge Søren Adamsen Mouritsen, der er Head of Innovation i robotklyngen Odense Robotics, skal de fynske virksomheder stå sammen for at udnytte mulighederne i de teknologiske fremskridt

Logistikkompagniet: Vi skal forholde os til teknologien

Som ejer af virksomheden Logistikkompagniet er Jan Dewald Hansen nødt til at holde sig opdateret, når det kommer til de muligheder, som de teknologiske fremskridt bringer.