Nyheder • 11/05/2020

Standesign griber krisens muligheder: Nyt system til fysisk adskillelse i skoler og virksomheder

I mere end 50 år har virksomheden Standesign arbejdet med at samle mennesker til messer i hele verden, men med corona-krisen blev der sat en brat stopper for den forretning. I stedet har Nyborg-virksomheden fået brug for kompetencerne med modsat fortegn: Nu hjælper virksomheden med at holde folk adskilt på en måde, der skaber tryghed og som stadig er imødekommende.

“Vi har meget hurtigt omstillet os og gjort klar til at opfylde de behov og forespørgsler, der foreligger. De løsninger, som vi kan levere i morgen, kan være til storrumskontorer, hvor man skal opdele pladserne. Det kan være til Borgerservice, hvor man vil afskærme og opdele folk. Det kan være til skoler, som skal benytte idrætshallen til yderligere klasselokaler,” siger administrerende direktør André Minier.

Mens de nye opgaver er opstået af nød, er André Minier ikke i tvivl om, at en stor del af dem også vil være på programmet i fremtiden:

“Jeg vil se det her som et supplement, og et add-on fremadrettet til vores kerneydelser. Det er helt sikkert. Og der er også helt sikkert både fastholdelse af mine medarbejdere nu, – men fremadrettet også yderligere arbejdspladser i de her nye produkter og tiltag, som vi kommer ud med,” konstaterer han.

Member to member tilbud:

Omkring 50% af de fynske virksomheder forudser udfordringer bl.a. med pladsmangel og afskærmning, når de igen har fuld kapacitet på kontorene.

Hvis du har brug for afskærmning for at beskytte dine medarbejdere, tilbyder Standesign lige nu Fynsk Erhvervs medlemmer mindst 15% rabat på alle midlertidige afskærmningsløsninger, så dine kunder og medarbejdere trygt kan vende tilbage, uden det behøver at påvirke salg eller produktivitet.

Læs mere om tilbuddet her.