Nyheder • 22/05/2019

Jesper Bergstrøm begejstrede i stor stil i Business Loungen

Det var svært at tørre smilet af hos de godt 100, der mandag aften kom til Business Lounge. For efter halvanden time i selskab med ekspert i kropssprog, Jesper Bergstrøm, nåede den positive energi helt op til loftet.

Det er på ganske få sekunder, at folk danner sig førstehåndsindtrykket af dig, og efter tre minutter har de truffet 80 % af beslutningen om, om de vil have noget med dig at gøre. Jesper Bergstrøm fik hurtigt peget på, hvor meget kropssproget betyder, når der skal skabes relationer og resultater.

På egen krop prøvede publikum både at være i socialt kviksand, hvor ingen lyttede til dem, vise engagement, når de talte om dét, de brænder for, og stå i power pose med ret ryg, hænderne i siden og hovedet højt.

”Sørg for, at den person, du er sammen med, har det godt med dig”, sagde Bergstrøm, og konstaterede flere gange, at begejstring smitter.

Smil og anerkendelse var to af de midler, der fremmer begejstringen og de positive tanker. Man kan med smil påvirke hjernen og skabe positive tanker. På samme vis er anerkendelse i form af ”high fives” og ”fist bumps” (knyttede hænder stødes sammen) med til at øge begejstringen, styrke holdånden og sammenholdet. En undersøgelse fra den amerikanske basketball-liga viste, at holdet, der i deres første kampe havde ”high fivet” mest, også var holdet, der i løbet af sæsonen scorede flest point, vandt flest kampe og havde det stærkeste sammenhold. Bergstrøm opfordrede til at tage ”high fives” og ”fist bumps” med ud i virksomhederne, det ville kunne ses både på relationerne og resultaterne.

Nyhed

Fynsk Erhvervs ordinære generalforsamling 2020

Fynsk Erhvervs bestyrelse indkalder hermed til ordinær generalforsamling onsdag den 18. marts 2020 kl. 16.30 i Odense Koncerthus, Claus Bergs Gade 9, Odense C. Dagsorden: Valg af dirigent Formandens beretning om foreningens virke i det forløbne år Fremlæggelse af det...

Nyhed
Jytte Reinholdt, Rasmus Helveg Petersen

Stærke, saglige argumenter for ny motorvejsafkørsel

En række transporttunge virksomheder er dagligt udfordret af utilstrækkelige adgangsforhold ind og ud af erhvervsudstykningen i Højme. Virksomheder som Alex Andersen Ølund A/S, Poul Schou, GASA, FTZ og Royal Unibrew bliver dagligt forsinket, når de holder i kø – sammen...

Nyhed
Rane Willerslev Fynsk Erhverv ErhvervsTopmøde

Mød Rane Willerslev til Fynsk ErhvervsTopmøde: ”Alt, vi ved, er, at det bliver vildt”

Rane Willerslev sætter onsdag, den 18. marts kursen mod Fyn. Her er han hovedtaleren ved Fynsk ErhvervsTopmøde, der afholdes i Odense Koncerthus i umiddelbar forlængelse af den ordinære generalforsamling. Tænk vildt Rane Willerslev er optaget af, hvordan vi som mennesker...