Nyheder • 22/05/2019

Jesper Bergstrøm begejstrede i stor stil i Business Loungen

Det var svært at tørre smilet af hos de godt 100, der mandag aften kom til Business Lounge. For efter halvanden time i selskab med ekspert i kropssprog, Jesper Bergstrøm, nåede den positive energi helt op til loftet.

Det er på ganske få sekunder, at folk danner sig førstehåndsindtrykket af dig, og efter tre minutter har de truffet 80 % af beslutningen om, om de vil have noget med dig at gøre. Jesper Bergstrøm fik hurtigt peget på, hvor meget kropssproget betyder, når der skal skabes relationer og resultater.

På egen krop prøvede publikum både at være i socialt kviksand, hvor ingen lyttede til dem, vise engagement, når de talte om dét, de brænder for, og stå i power pose med ret ryg, hænderne i siden og hovedet højt.

”Sørg for, at den person, du er sammen med, har det godt med dig”, sagde Bergstrøm, og konstaterede flere gange, at begejstring smitter.

Smil og anerkendelse var to af de midler, der fremmer begejstringen og de positive tanker. Man kan med smil påvirke hjernen og skabe positive tanker. På samme vis er anerkendelse i form af ”high fives” og ”fist bumps” (knyttede hænder stødes sammen) med til at øge begejstringen, styrke holdånden og sammenholdet. En undersøgelse fra den amerikanske basketball-liga viste, at holdet, der i deres første kampe havde ”high fivet” mest, også var holdet, der i løbet af sæsonen scorede flest point, vandt flest kampe og havde det stærkeste sammenhold. Bergstrøm opfordrede til at tage ”high fives” og ”fist bumps” med ud i virksomhederne, det ville kunne ses både på relationerne og resultaterne.

Nyhed

Indretningen bidrager til vidensdelingen, fællesskabet og bundlinjen i virksomheden

Arkitekt Sarah Müllertz pegede på Fyraftensmødet på nogle af de plusser, som strategisk indretning af virksomheden bringer med sig, og de 55 deltagere fik inspiration til forberedelserne forud for en ny indretningsproces. Værterne for Fyraftensmødet, advokatfirmaet Mazanti-Andersen Korsø Jensen, har...

Nyhed
Trafik

Debat: Tredje etape på den fynske motorvej presser sig på

Motorveje er til at køre på - ikke til at holde i kø. Så glæden er altid stor, når der afsættes midler til mere fynsk motorvej, og den bliver endnu større, når asfalten er lagt, og trafikken atter flyder tværs...

Nyhed

Dansk Industris Erhvervsklimamåling 2019

Hvert år undersøger Dansk Industri det lokale erhvervsklima i hver enkelt kommune. Undersøgelsen vurderer kommunernes erhvervsklima ud fra virksomhederne, der giver deres bud på, hvordan de oplever ni forskellige forhold. Disse forhold er: 1) Skatter, afgifter og gebyrer 2) Fysiske...