Nyheder • 22/05/2019

Jesper Bergstrøm begejstrede i stor stil i Business Loungen

Det var svært at tørre smilet af hos de godt 100, der mandag aften kom til Business Lounge. For efter halvanden time i selskab med ekspert i kropssprog, Jesper Bergstrøm, nåede den positive energi helt op til loftet.

Det er på ganske få sekunder, at folk danner sig førstehåndsindtrykket af dig, og efter tre minutter har de truffet 80 % af beslutningen om, om de vil have noget med dig at gøre. Jesper Bergstrøm fik hurtigt peget på, hvor meget kropssproget betyder, når der skal skabes relationer og resultater.

På egen krop prøvede publikum både at være i socialt kviksand, hvor ingen lyttede til dem, vise engagement, når de talte om dét, de brænder for, og stå i power pose med ret ryg, hænderne i siden og hovedet højt.

”Sørg for, at den person, du er sammen med, har det godt med dig”, sagde Bergstrøm, og konstaterede flere gange, at begejstring smitter.

Smil og anerkendelse var to af de midler, der fremmer begejstringen og de positive tanker. Man kan med smil påvirke hjernen og skabe positive tanker. På samme vis er anerkendelse i form af ”high fives” og ”fist bumps” (knyttede hænder stødes sammen) med til at øge begejstringen, styrke holdånden og sammenholdet. En undersøgelse fra den amerikanske basketball-liga viste, at holdet, der i deres første kampe havde ”high fivet” mest, også var holdet, der i løbet af sæsonen scorede flest point, vandt flest kampe og havde det stærkeste sammenhold. Bergstrøm opfordrede til at tage ”high fives” og ”fist bumps” med ud i virksomhederne, det ville kunne ses både på relationerne og resultaterne.

Nyhed
OdenseRådhus

Debat: Besparelser på den korte bane vil ramme væksten på den lange bane

Med sparekataloger i størrelsesordenen 200 mio. kr. allerede på næste års budget er ingen i tvivl om, at der vil ske store ændringer i Odense Kommune allerede i 2020. Men selvom de udfordringer på velfærdsområdet, der vil opstå, når Odense...

Nyhed

Smukt udadtil, kaos bag facaden – Det var ærlig snak ved fyraftensmødet hos Uhrenholt

Ændrede rejsekalendere gjorde det muligt for Uhrenholts adm. direktør, Sune Uhrenholt, selv at præsentere familievirksomhedens 40-årige historie. Han var netop kommet hjem fra en rejse i Asien og Mellemøsten, og var der jetlag i kroppen, var det ikke til at...

Nyhed

Få nye kontakter og skab ny forretning til business kom-sammen på Tinderbox

Der er musik i baggrunden og sol på himlen, når Fynsk Erhverv inviterer til Fyns største business kom-sammen på Tinderbox. To gange i løbet af festivalen mødes ejerledere og beslutningstagere fra fynske virksomheder for at få nye erhvervskontakter og skabe...