Nyheder • 11/08/2020

Hesehus-direktør: Fynsk Erhverv præger politisk proces

Efter 3 ½ år som bestyrelsesmedlem i Fynsk Erhverv træder Hesehus-direktør Lars Hedal ud af bestyrelsen ved den kommende generalforsamling. Forklaringen på, at han ikke genopstiller, skal findes i Hesehus’ aktuelle internationale succes med salg af ehandelsløsninger, som Lars Hedal fremover vil bruge flere af sine kræfter på.

“Jeg synes, at det har været meget givende at være med til at præge den politiske proces med Fynsk Erhverv, og vi har flyttet en række ting i den tid, som jeg har været med. Men samtidig har vi i Hesehus bragt os selv i en position, hvor vi har fået rigtig godt hul på vores internationale partnerkanal, med Bizzkit, som løsningen hedder, og dér vurderer jeg, at det kan gøre en forskel, hvis jeg bruger flere kræfter på det nu,” siger Lars Hedal.

Hesehus-direktøren siger farvel til bestyrelsen i Fynsk Erhverv med en smule vemod, men han er til gengæld sikker på, at han kommer til at få gavn af organisationen fremover også:

Jeg har været med til at lægge strategien og skinnerne til en rigtigt spændende udvikling i Fynsk Erhverv, og det gør lidt ondt i hjertet ikke at være tæt på, når det udmønter sig konkret i den kommende tid. Men det bliver også spændende at følge med som almindeligt medlem, og jeg er sikker på, at strategien kommer Hesehus til gode.

Spændende perspektiv

Siden 30. marts 2017 har Lars Hedal repræsenteret de fynske virksomheder inden for IT, digitalisering og kommunikation i Fynsk Erhvervs bestyrelse, og personligt har han sat stor pris på den faglige alsidighed, som betyder, at alle brancher er repræsenteret i bestyrelsen.

“Vi afslutter altid vores bestyrelsesmøder i Fynsk Erhverv med en bordet-rundt om, hvordan det går i de forskellige brancher, og det betyder dels, at vi bliver godt opdateret på temperaturen i det fynske erhvervsliv, men det betyder også, at man får sat perspektiv på sin egen hverdag,” siger Lars Hedal, der ikke er færdig med Fynsk Erhverv:

“Det var naturligt for mig at stoppe, fordi jeg er på valg denne gang, men det kunne da være megaspændende at vende tilbage til bestyrelsen om nogle år, og hvis der bliver mere tid til det, så vil jeg bestemt overveje at finde ind i et af netværkene.”

Læs mere om Hesehus på Den fynske virksomhedsportal