Nye partnere i 2021

Nyheder • 08/09/2021

Gode ben og netværk – Business Challenge Cykling fortsat en succes på 10. år

I den forgangne uge kronede de godt 50 deltagere på Fynsk Erhvervs cykelnetværk Business Challenge 2021 ni måneders netværksarbejde og hårdt slid i pedalerne med en fem-dages tur til Siena. Her stod menuen på endnu mere netværk og cykling i meget smukke og udfordrende kilometer på de små veje omkring den toscanske by Siena.

Business Challenge begyndte i 2012. Så det var vores 10-års jubilæumstur, og vi havde en fantastisk uge, hvor der blev grinet, netværket og lavet forretninger på kryds og tværs.

Og så fik vi prøvet af, hvor god form,vi var kommet i i løbet af året,” siger Kim Gørlitz, der til daglig er direktør og ejer af kommunikationsbureauet Red Ink, men når det kommer til Business Challenge, så er han en af de to tovholdere og arrangører.

Hvert år – bortset fra i 2020, hvor corona-pandemien umuliggjorde den planlagte finale i Italien – har Business Challenge haft sit motionsmæssige klimaks på en udlandstur til et udfordrende terræn, Men hvor det i andre år har været nogle af cykelsportens store bjerge, der skulle besejres, så skulle de fynske erhvervsledere i år prøve kræfter med de samme veje, som de professionelle kører i løbet Strade Bianche. Det viste sig at blive en lige så stor udfordring, som bjergene har været tidligere.

“Det var lige som at køre på et vaskebræt på steroider. Det var meget, meget hårdt, og man kan godt sige, at vi blev rystet sammen i mere end en forstand på grusvejene. Men udfordringerne er jo en af grundene til, at netværket fungerer så godt. Når man har svedt sammen på bakkerne eller grusvejene, opnår man hurtigt en anden fortrolighed,” konstaterer Kim Gørlitz videre.

Mens årets rejse nu er vel overstået uden skrammer på andet end selvtilliden, fortsætter det rullende netværk året ud, og i december begynder Business Challenge 2022 med et kick-off møde i Fynsk Erhverv, hvor nye deltagere helt uforpligtende kan møde op og høre mere om netværket.

“Vi kører videre med netværksmøderne to til tre gange om ugen bortset fra, hvis vejret er rigtig dårligt. Skulle der være nogen derude, som har lyst til at se, hvad Business Challenge tilbyder, skal de ikke holde sig tilbage. Kontakt mig og kom med på en prøvetur. Uanset niveau på cyklen, skal man nok komme med rundt, og hvis du synes, vi kører for langsomt, er der jo bare endnu mere tid til at vende hverdagens udfordringer,” siger Kim Gørlitz.

Kim Gørlitz kan kontaktes på 20218797 eller gorlitz@redink.dk

Albani Torv solgt og videreføres i de historiske rammer til nyt koncept

Den smukke, gamle bygning på Albani Torv, der igennem snart 100 år har fungeret som Fynsk Erhvervs domicil, er solgt til Nanna og Peer Kirkebjerg, der begge driver lægepraksis på Sct. Anne Plads i Odense centrum.

Få succes med bestyrelsesarbejde i SMV-virksomheder

Fynsk Erhverv inviterer nu fynske ejerledere, direktører, nuværende og kommende bestyrelsesmedlemmer og medlemmer af advisory boards til et fire-dages weekend-seminar, hvor vi sætter fokus på det succesfulde bestyrelsesarbejde og udviklingen heraf.

Hos Olav de Linde går fortid og fremtid hånd i hånd

Hos Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S er aktiviteterne i Odense taget betragteligt til over de senere år, og ifølge Lars Friis Christensen, som er afdelingsdirektør i Odense, løber det samlede engagement op i knap 150.000 m2 erhvervsbygninger i Odense.

Virksomheder puljer kræfterne i fynsk energiprojekt

I erhvervslivet bliver der arbejdet på at optimere energivenlige tiltag, og et af dem er Fynsk Erhvervs MiO New Energy-koncept, som med udstrakt brug af samarbejde og vidensdeling skal sikre, at både leverandører og entreprenører i byggebranchen rykker helt frem i den internationale elite på området.

EU går til kamp mod tech-giganterne med nyt digitalt udspil

Online platforme som Facebook, Google og Amazon er efterhånden blevet en integreret del af vores allesammens hverdag. Vi holder kontakt med venner og familie gennem sociale medier og vores brug af e-handel sætter nye rekorder hvert år.

NEXT talent-projekt gav hurtige resultater

Match mellem Ken Hygiene Systems og den nyuddannede civilingeniør Martin Christophersen resulterede i en fastansættelse til alles glæde

Et godt netværk flytter virksomheder

"Det er utrolig vigtigt for mig, at jeg bruger min tid på noget, der giver mig værdi, hvor jeg udfordrer mig selv. Hvis man ikke er åben over for inspiration, så hænger man i den samme rille," Sune Mark Henriksen, Sectra

Professionel bestyrelse vigtig for Odense Katedralskole 

Erhvervslivets stemme er vigtig for at sikre eleverne det bedste udbytte af deres uddannelse

Produktionsvirksomheder efterlyses: Projekt skal styrke industriens supply chains

Syddansk Universitet, Copenhagen Business School og Universität Bremen i Tyskland er gået sammen med Industriens Fond, for at styrke små og mellemstore produktionsvirksomheders Supply Chain Resilience.