Nyheder • 19/11/2012
Et gastronomisk samlingspunkt
MÅNEDENS VIRKSOMHED: SuperGastro er mere end blot et supermarked. Det er også en helhedsoplevelse og et koncept, som hylder Fyn, dets afgrøder og dets gastrokulinariske fagfolk – lige fra slagtere og biavlere til vinproducenter og chokolademagere.
Udvalget på hylderne vidner om en bred pallet af lækkerier og specialiteter, som rummer alt fra surt til sødt. Der er smagsprøver og dufte – og som oftest masser af kunder. Velkommen til Månedens Virksomhed, SuperGastro, som er kommet rigtig godt fra start – og som nu er med til at manifestere det gastronomiske Fyn endnu tydeligere på landkortet med fokus på nærhed og kvalitet.
For den visionære idémand bag konceptet, kokken Brian Matzen fra Madhuset Alfred og Kamilla, er SuperGastro resultatet af en længe ventet mission, som nu føres ud i livet – nemlig at sammensmelte miljøet fra den autentiske gårdbutik med supermarkedet og derved skabe en samlet udstillingsplatform for gode, gedigne fynske fødevarer. Med forretningsmodellen SuperGastro løftes de mange forskellige specialiteter således op til en højere helhed, fordi de kulinariske varer på hylderne både supplerer og komplementerer hinanden – til fordel for både kunder og producenter.
Og måske netop derfor strømmer de fynske leverandører til SuperGastro – lige nu kan du eksempelvis møde Nr. Søby Kød, Rønnov Fisk og Trading ApS, Øllingegaard Mejeri, Esperienze, Ørbæk Bryggeri, Restaurant Oluf Bagers Gård, Restaurant Under Lindetræet, Munkebo Kro, Restaurant Kvægtorvet, Vinoble, VinMedKant …og mange andre producentlogoer på hylderne.
Læs mere på www.supergastro.dk og på www.alfredogkamilla.dk
SuperGastro holder åbent alle dage fra kl 8.00-19.00.
Du finder fødevarebutikken i Bazar Fyn, Thriges Plads 3-7, 5000 Odense C