Nyheder • 19/11/2012

Et gastronomisk samlingspunkt

MÅNEDENS VIRKSOMHED: SuperGastro er mere end blot et supermarked. Det er også en helhedsoplevelse og et koncept, som hylder Fyn, dets afgrøder og dets gastrokulinariske fagfolk – lige fra slagtere og biavlere til vinproducenter og chokolademagere.
Udvalget på hylderne vidner om en bred pallet af lækkerier og specialiteter, som rummer alt fra surt til sødt. Der er smagsprøver og dufte – og som oftest masser af kunder.  Velkommen til Månedens Virksomhed, SuperGastro, som er kommet rigtig godt fra start – og som nu er med til at manifestere det gastronomiske Fyn endnu tydeligere på landkortet med fokus på nærhed og kvalitet.

For den visionære idémand bag konceptet, kokken Brian Matzen fra Madhuset Alfred og Kamilla, er SuperGastro resultatet af en længe ventet mission, som nu føres ud i livet – nemlig at sammensmelte miljøet fra den autentiske gårdbutik med supermarkedet og derved skabe en samlet udstillingsplatform for gode, gedigne fynske fødevarer. Med forretningsmodellen SuperGastro løftes de mange forskellige specialiteter således op til en højere helhed, fordi de kulinariske varer på hylderne både supplerer og komplementerer hinanden – til fordel for både kunder og producenter.

Og måske netop derfor strømmer de fynske leverandører til SuperGastro –  lige nu kan du eksempelvis møde Nr. Søby Kød, Rønnov Fisk og Trading ApS, Øllingegaard Mejeri, Esperienze, Ørbæk Bryggeri, Restaurant Oluf Bagers Gård, Restaurant Under Lindetræet, Munkebo Kro, Restaurant Kvægtorvet, Vinoble, VinMedKant …og mange andre producentlogoer på hylderne.

Læs mere på www.supergastro.dk og på www.alfredogkamilla.dk

SuperGastro holder åbent alle dage fra kl 8.00-19.00.
Du finder fødevarebutikken i Bazar Fyn, Thriges Plads 3-7, 5000 Odense C

Micro Matic ruller globale kundeoplevelser ud fra Odense

Udgangspunktet er en niche. Fadøl, kobling og haner. Men ambitionerne er globale, og de digitale redskaber er blevet afgørende, når Micro Matic skal skabe stærke kundeoplevelser i mere end 120 lande.

Dialog om udfordret varedistribution i Odense City

Varedistribution i Odense City har altid været et problem, og kombinationen af stigende godsmængder og byfortætning gør ikke udfordringerne mindre. Distributørerne oplever bl.a. dagligt trængsel og forsinkelser og P-bøder som følge af manglende parkeringsbåse til de store biler.

Paneldebat om attraktive arbejdspladser: Tid, tillid og tydelighed

Hvordan skaber vi sunde virksomheder og attraktive arbejdspladser på Fyn – og hvordan balancerer vi de mange hensyn i en kompleks tid? Det var omdrejningspunktet for en levende paneldebat på Fynsk ErhvervsTopmøde.

Video: Årets Tietgenpris-modtager bygger byer og fællesskaber

Tietgenprisen 2025 går til Per Jørgensen – medejer og bestyrelsesformand i 5E Byg A/S og drivkraft bag en lang række initiativer, der har sat tydelige aftryk i Middelfart og på Fyn.

Ekspert: Virksomheder skal holde fokus på det væsentlige

Ifølge arbejdsmarkedsresearcher Alexandra Krautwald giver målstyring kun mening, når virksomheden ser helheden og har tålmodighed til at fastholde forandringer, indtil de har bidt sig fast.

Albani: Tillid starter hos ledelsen – det er noget vi opbygger sammen

I dagens Danmark er tillid en forudsætning for overhovedet at kunne tiltrække og fastholde medarbejdere. Det har ændret måden, man driver bryggeri på hos Royal Unibrew.

Novo Nordisk i Odense: “Vi kommer ikke med spidse sko”

Når Stine Wolf Randrup træder op til debatten på Fynsk ErhvervsTopmøde den 30. april, bliver det med et klart budskab: Novo Nordisk er kommet til Odense for at blive – men med stor respekt for det fællesskab, de træder ind i. “Vi går ind i det her med ydmyghed. Vi ved, vi starter højt og […]

Kolster risikerer at sige nej til ordrer – tiltrækning af medarbejdere er blevet en ledelsesdisciplin

Hos Tømrer- og snedkerfirma Kolster A/S i Middelfart er der gang i hjulene. Men uden nok medarbejdere til at følge med efterspørgslen risikerer direktør Tue Christiansen at skulle sige nej til opgaver, han gerne ville tage ind. Markedet er der. Kunderne er der. Men for at kunne sige ja, kræver det folk – og dem […]

Stadil: Fremtidens lederskab kræver sult, mod og kant

Christian Stadil har altid gået sine egne veje. Han kombinerer buddhisme med benhård forretning og investeringer i startups med meditation og meningsfulde arbejdsfællesskaber. Til september gæster han Learn X, hvor han deler sine erfaringer med at lede i en tid præget af AI, innovation og strategisk usikkerhed.