Nyheder • 19/11/2012

Et gastronomisk samlingspunkt

MÅNEDENS VIRKSOMHED: SuperGastro er mere end blot et supermarked. Det er også en helhedsoplevelse og et koncept, som hylder Fyn, dets afgrøder og dets gastrokulinariske fagfolk – lige fra slagtere og biavlere til vinproducenter og chokolademagere.
Udvalget på hylderne vidner om en bred pallet af lækkerier og specialiteter, som rummer alt fra surt til sødt. Der er smagsprøver og dufte – og som oftest masser af kunder.  Velkommen til Månedens Virksomhed, SuperGastro, som er kommet rigtig godt fra start – og som nu er med til at manifestere det gastronomiske Fyn endnu tydeligere på landkortet med fokus på nærhed og kvalitet.

For den visionære idémand bag konceptet, kokken Brian Matzen fra Madhuset Alfred og Kamilla, er SuperGastro resultatet af en længe ventet mission, som nu føres ud i livet – nemlig at sammensmelte miljøet fra den autentiske gårdbutik med supermarkedet og derved skabe en samlet udstillingsplatform for gode, gedigne fynske fødevarer. Med forretningsmodellen SuperGastro løftes de mange forskellige specialiteter således op til en højere helhed, fordi de kulinariske varer på hylderne både supplerer og komplementerer hinanden – til fordel for både kunder og producenter.

Og måske netop derfor strømmer de fynske leverandører til SuperGastro –  lige nu kan du eksempelvis møde Nr. Søby Kød, Rønnov Fisk og Trading ApS, Øllingegaard Mejeri, Esperienze, Ørbæk Bryggeri, Restaurant Oluf Bagers Gård, Restaurant Under Lindetræet, Munkebo Kro, Restaurant Kvægtorvet, Vinoble, VinMedKant …og mange andre producentlogoer på hylderne.

Læs mere på www.supergastro.dk og på www.alfredogkamilla.dk

SuperGastro holder åbent alle dage fra kl 8.00-19.00.
Du finder fødevarebutikken i Bazar Fyn, Thriges Plads 3-7, 5000 Odense C

Albani: Tillid starter hos ledelsen – det er noget vi opbygger sammen

I dagens Danmark er tillid en forudsætning for overhovedet at kunne tiltrække og fastholde medarbejdere. Det har ændret måden, man driver bryggeri på hos Royal Unibrew.

Novo Nordisk i Odense: “Vi kommer ikke med spidse sko”

Når Stine Wolf Randrup træder op til debatten på Fynsk ErhvervsTopmøde den 30. april, bliver det med et klart budskab: Novo Nordisk er kommet til Odense for at blive – men med stor respekt for det fællesskab, de træder ind i. “Vi går ind i det her med ydmyghed. Vi ved, vi starter højt og […]

Kolster risikerer at sige nej til ordrer – tiltrækning af medarbejdere er blevet en ledelsesdisciplin

Hos Tømrer- og snedkerfirma Kolster A/S i Middelfart er der gang i hjulene. Men uden nok medarbejdere til at følge med efterspørgslen risikerer direktør Tue Christiansen at skulle sige nej til opgaver, han gerne ville tage ind. Markedet er der. Kunderne er der. Men for at kunne sige ja, kræver det folk – og dem […]

Stadil: Fremtidens lederskab kræver sult, mod og kant

Christian Stadil har altid gået sine egne veje. Han kombinerer buddhisme med benhård forretning og investeringer i startups med meditation og meningsfulde arbejdsfællesskaber. Til september gæster han Learn X, hvor han deler sine erfaringer med at lede i en tid præget af AI, innovation og strategisk usikkerhed.

Klimapraktikanter gav Danren Bogdol fremdrift og struktur

Danren Bogdol er en professionel servicevirksomhed med base i Odense, der gennem mere end 40 år har leveret rengøringsydelser til offentlige og private kunder i hele landet. Virksomheden bygger på faglighed, effektivitet og ordentlighed.

HR-netværk gav LAIT værktøjer til aktuel udfordring

Da Gert Rasmussen fra det digitale bureau LAIT i begyndelsen af året præsenterede en konkret HR-udfordring i Fynsk Erhvervs HR-netværk, gjorde han det med et klart formål: At få andres ærlige blik på situationen

Fokusér på personalet: Tidlig indsats kan skabe bedre trivsel

Flere virksomheder rykker fokus fra brandslukning til forebyggelse, når det gælder medarbejdernes trivsel. Det handler om at være tæt på, tilgængelig – og klar, før problemerne vokser sig store. Det fortæller blandt andre Betina Dich Skipper, der driver virksomheden Human Navigator.

Masterclass i strategi og innovation begejstrede deltagerne

At skabe vækst og innovation kræver tid og refleksion – en udfordring for mange virksomheder, hvor daglig drift ofte tager al opmærksomhed. Masterclass-forløbet i strategi og innovation fra Fynske Bank og Fynsk Erhverv har imidlertid givet en række fynske virksomheder en unik mulighed for at arbejde målrettet med forretningsudvikling og netværk. “Alene det at sætte […]

Titech-direktør: At sige målene højt var første skridt mod succes

Fra eltavler i kælderen til landsdækkende koncern. Ulrik Juul har altid tænkt stort – og sagt det højt. Nu er Titech Electric solgt, men han fortsætter rejsen mod endnu større ambitioner som direktør i sit livsværk