Nyheder • 29/03/2021

Er jeres nysalg en vækstmotor eller akilleshæl? – Den fynske NYsalgsanalyse

Nysalget er afgørende for mange virksomheders salg og vækst. Fynsk Erhverv ønsker med NYsalgsanalysen at skabe et første klart billede af, hvordan det står til med fynske virksomheders nysalg.

Ifølge Jytte Reinholdt, Fynsk Erhverv, skal NYsalgsanalysen give de fynske virksomheder indblik i, hvordan de kan styrke tilgangen af nye kunder og herigennem øge omsætningen og væksten i virksomheden. Det er nyttig viden netop nu, hvor Danmark er på vej til at genåbne og hjælpepakker m.fl. til at blive udfaset:

Initiativet ligger i naturlig forlængelse af Det fynske Vækstbarometer 2020, som giver en aktuel indsigt i det fynske erhvervsliv på en række udvalgte vækstindikatorer, herunder adgang til viden og værktøjer. Det er præcis, hvad de fynske virksomheder får med Den fynske NYsalgsanalyse.

Den fynske NYsalgsanalyse laves i samarbejde med Mosano, som det seneste årti har analyseret mere end 2000 virksomheders nysalg. I 2016 gennemførte de en landsdækkende undersøgelse med data fra 500 virksomheder, som anvendes som benchmark i Den fynske NYsalgsanalyse 2021.

Tilmeld dig Den fynske NYsalgsanalyse her

Niels Holme fra Mosano fortæller, ”at vi lavede analysen i 2016, fordi vi hver dag mødte virksomheder, hvis nysalg var både underprioriteret og upræcist i sin udførelse.”

Analysen dokumenterede blandt andet, at;

  • Selvom nysalget er meget vigtigt for 2 ud af 3 virksomheder;
  • Så vurderede 77% samtidig, at deres salgsorganisation ikke var rustet til det
  • Mens over halvdelen oplyste, at de ikke indfriede deres nysalgsmål i 2016
  • Ligesom at 52% oplevede vanskeligheder med at skaffe nok nye leads

Kim Lyngbek fra Fynsk Erhverv supplerer: ”jeg håber rigtig mange fynske virksomheder vil gribe denne mulighed for at deltage i analysen og få et klart billede af, hvor målrettet og effektivt deres nysalg er her i 2021, og hvordan det kan udvikles.”

Alene besvarelsen af spørgsmålene vil i sig selv skabe refleksioner over, hvad I kan gøre bedre nu og her. Efter analysen sendes en rapport med hovedkonklusioner ud til alle deltagere, samtidig med at Fynsk Erhverv inviterer til et uddybende seminar/webinar. Her vil vi med afsæt i analysen stille skarpt på, hvad I som virksomhed konkret kan gøre for at løfte jeres nysalg allerede dagen efter.

Fakta om analysen:

  • Analysen sendes ud til fynske virksomheder d. 8.april og lukker for deltagelse d. 16.april
  • Analysen foregår via Survey Monkey, og du modtager et link i mail fra Fynsk Erhverv
  • Det tager kun 10-15 min. at svare på analysen
  • Data fra alle besvarelser indgår i analysen og præsentationen i en anonymiseret form
  • Hovedkonklusioner offentliggøres i en rapport i uge 17, og du modtager et link i mail fra Fynsk Erhverv
  • Seminar/webinar om analyseresultaterne og konklusioner afholdes d. 6. maj
Tilmeld dig Den fynske NYsalgsanalyse her

Netværket styrker Tinas lederevner

Som ejerleder i regnskabshuset Regnskab & Administration med godt 30 ansatte har Tina Berg Svendsen nok at se til i det daglige. I april 2023 blev ledergruppen udvidet, så de nu er tre om opgaven. Ikke desto mindre har hun fast prioriteret at sætte tid af til deltagelse i netværksgrupper. Og ifølge Tina Berg Svendsen […]

Ekspert: Vi er midt i en teknologisk eksplosion

Da internettet for alvor blev introduceret for menigmand i midten af 90’erne var det de færreste, der kunne forestille sig den betydning, som teknologien skulle få for samfundet i løbet af de næste årtier. Men ifølge IT-ekspert Tim Frank Andersen er det intet at regne imod de forandringer, som verden går i møde i de […]

20 års optimering kræver et nyt navn

I Stentransporten Vissenbjerg har Heine Pedersen i 20 år arbejdet så intenst på at føre faderens livsværk til nye højder, at et navneskifte helt bogstaveligt talt lurer i nær fremtid.

Gør din affaldshåndtering til en konkurrencefordel

Når Fynsk Erhverv den 26. oktober afholder Fynsk Miljødag i samarbejde med virksomhederne Marius Pedersen, European Recycling Platform og OKNygaard A/S, kan deltagerne tage masser af konkrete forretningsfordele med hjem fra arrangementet. Det lover miljøkonsulent Ole Strøm der er repræsentant for den odenseanske del af virksomheden Marius Pedersen og er blandt landets førende inden for […]

Har du helt styr på producentansvaret for emballage?

Om mindre end to år skal alle danske virksomheder, der anvender emballage i en eller anden form, leve op til en lang række krav om rapportering, indsamling, sortering og genanvendelse. Er du klar? Kom til Fynsk Miljødag 2023 d. 26. oktober og få viden, løsninger og svar.

Montana: Vi skal være dygtige for at blive i Danmark

I den sydfynske familievirksomhed Montana Furnitures har udviklingen  aldrig gået stærkere, end den gør i dag. Driften bliver løbende automatiseret på alle områder, hvor det er muligt, fokus på bedre bæredygtighed er stadig skarpere og digitaliseringen er rykket højt op på bestyrelsens dagsordenen.

40 fynske erhvervsledere besejrede Mont Ventoux

I september besejrede Fynsk Erhvervs netværksgruppe Business Challenge Cykling årets ultimative udfordring i Provence. Blandt de cyklende er adm. direktør Kim Aage Birkerød Nielsen, der fortæller om sin erfaring med netværket og hvilken styrke sparringen på turene og virksomhedsbesøgene giver ham - både personligt og fagligt. 

Offentlig velfærd skal understøtte virksomhederne

De politiske planer for det kommende år er ved at tage form. Med statsministerens åbningstale og åbningsdebatten i folketinget i sidste uge er banen kridtet op for 167 nye lovforslag og -ændringer. Og i de fynske kommuner er serviceniveauet nu lagt fast for 2024 i forbindelse med godkendelsen af de kommunale budgetter. Fem generationer på arbejdsmarkedet samtidig og udsigt til en kraftigt faldende arbejdsstyrke stiller nye krav til virksomhederne. Det skal den offentlige velfærd understøtte.

Digitalisering skal gøre dyr og gæster glade i Zoo

Odense Zoo investerer i digitalisering og automatisering for at hæve dyrevelfærden og give gæsterne får bedre oplevelser.