Nyheder • 16/12/2013

EJERSKIFTE: Hindsgavl Slot overtager Oluf Bagers Gård

Hindsgavl Slot har overtaget driften af en af Odenses ældste ejendomme, Oluf Bagers Gård, beliggende i hjertet Odense.

En del af personalet fra Hindsgavl Slot rykkede således allerede d. 1. december til Odense for at overtage Restaurant Oluf Bagers Gård. Michel Hovmand tiltræder som restaurantchef og Hanne Gilbjerg Nielsen kommer til at stå for den gastronomiske profil i køkkenet. Udover restauranten tilbyder Oluf Bagers Gård også et smukt mødelokale på den anden side af gården.

Det er nogen af vores dygtigste og mest erfarne folk, vi sender til Odense for at drive restauranten, udtaler Hindsgavl Slots administrerende direktør Uffe Høeg Johansen.

Som noget nyt vil der nu også være åbnet i restauranten til frokost, hvor der tidligere kun var åbent i aftentimerne.

Det er et fantastisk sted, der rummer en rig historie og vi ser meget frem til at videreføre stedets historie i det gode værtsskabs ånd, slutter Uffe Høeg Johansen.

Den oprindelige bemanding i Oluf Bagers Gård er rykket med den tidl. direktør Morten Hansen

Læs mere på www.olufbagersgaard.dk

Dialog om udfordret varedistribution i Odense City

Varedistribution i Odense City har altid været et problem, og kombinationen af stigende godsmængder og byfortætning gør ikke udfordringerne mindre. Distributørerne oplever bl.a. dagligt trængsel og forsinkelser og P-bøder som følge af manglende parkeringsbåse til de store biler.

Paneldebat om attraktive arbejdspladser: Tid, tillid og tydelighed

Hvordan skaber vi sunde virksomheder og attraktive arbejdspladser på Fyn – og hvordan balancerer vi de mange hensyn i en kompleks tid? Det var omdrejningspunktet for en levende paneldebat på Fynsk ErhvervsTopmøde.

Video: Årets Tietgenpris-modtager bygger byer og fællesskaber

Tietgenprisen 2025 går til Per Jørgensen – medejer og bestyrelsesformand i 5E Byg A/S og drivkraft bag en lang række initiativer, der har sat tydelige aftryk i Middelfart og på Fyn.

Ekspert: Virksomheder skal holde fokus på det væsentlige

Ifølge arbejdsmarkedsresearcher Alexandra Krautwald giver målstyring kun mening, når virksomheden ser helheden og har tålmodighed til at fastholde forandringer, indtil de har bidt sig fast.

Albani: Tillid starter hos ledelsen – det er noget vi opbygger sammen

I dagens Danmark er tillid en forudsætning for overhovedet at kunne tiltrække og fastholde medarbejdere. Det har ændret måden, man driver bryggeri på hos Royal Unibrew.

Novo Nordisk i Odense: “Vi kommer ikke med spidse sko”

Når Stine Wolf Randrup træder op til debatten på Fynsk ErhvervsTopmøde den 30. april, bliver det med et klart budskab: Novo Nordisk er kommet til Odense for at blive – men med stor respekt for det fællesskab, de træder ind i. “Vi går ind i det her med ydmyghed. Vi ved, vi starter højt og […]

Kolster risikerer at sige nej til ordrer – tiltrækning af medarbejdere er blevet en ledelsesdisciplin

Hos Tømrer- og snedkerfirma Kolster A/S i Middelfart er der gang i hjulene. Men uden nok medarbejdere til at følge med efterspørgslen risikerer direktør Tue Christiansen at skulle sige nej til opgaver, han gerne ville tage ind. Markedet er der. Kunderne er der. Men for at kunne sige ja, kræver det folk – og dem […]

Stadil: Fremtidens lederskab kræver sult, mod og kant

Christian Stadil har altid gået sine egne veje. Han kombinerer buddhisme med benhård forretning og investeringer i startups med meditation og meningsfulde arbejdsfællesskaber. Til september gæster han Learn X, hvor han deler sine erfaringer med at lede i en tid præget af AI, innovation og strategisk usikkerhed.

Klimapraktikanter gav Danren Bogdol fremdrift og struktur

Danren Bogdol er en professionel servicevirksomhed med base i Odense, der gennem mere end 40 år har leveret rengøringsydelser til offentlige og private kunder i hele landet. Virksomheden bygger på faglighed, effektivitet og ordentlighed.