Nyheder • 22/06/2017

Værsgo Fyn – nu åbner Den fynske virksomhedsportal!

Vi tager digitaliseringen til os og sætter strøm til de fynske virksomheder. Med Den fynske virksomhedsportal baner vi vejen for en gunstig udvikling og vækst i de fynske virksomheder. Her er din direkte vej til nye kunder, leverandører, samarbejdspartnere – eller nye medarbejdere. Med en stærk profilering bliver din virksomhed synlig og tilgængelig via portalen i hele DK.

Udover en stærk profilering af virksomheden og dens ledelse og nøglemedarbejdere indeholder Den fynske virksomhedsportal også regnskaber og økonomiske nøgletal fra de seneste fem år. Her er endda adgang til detaljerede nøgletal samt til virksomhedens kreditrating, hvilket er en vigtig indikator for valg af fremtidige kunder, leverandører m.fl.

Unikt udstillingsvindue for de fynske virksomheder
Den fynske virksomhedsportal er således et udstillingsvindue for de fynske virksomheder og i særdeleshed for Fynsk Erhvervs partnervirksomheder over for kommende samarbejdspartnere, kunder, leverandører og medarbejdere – ikke kun fra Fyn, men fra hele DK. Den giver synlighed og direkte adgang til andre fynske virksomheder samt mulighed for at anbefale hinanden og dele vigtig viden og erfaringer.

På Den fynske virksomhedsportal kan du hurtigt skabe dig et opdateret overblik over netop de fynske virksomheder, der kan være relevant for dig at udvide dit forretningsmæssige samarbejde med, uanset om du ønsker at danne et konsortium, skifte leverandør, tiltrække nye kunder eller medarbejdere.

Den fynske virksomhedsportal er den første professionelle portal for udvidet forretning af sin slags i DK. Den er skabt i tæt samspil med fynske virksomheder, og Fynsk Erhverv inviterer nu alle med ind i dette digitale univers.

Læs også:

Værsgo Fyn – nu åbner Den fynske virksomhedsportal! (Nyhedsbrev udsendt 22. juni 2017)
Relancering af Fynsk Erhvervs hjemmeside 

Nyhed

Relancering af Fynsk Erhvervs hjemmeside

Fynsk Erhverv har relanceret sin hjemmeside med nyt design, nyt indhold og nye indgange til indhold – ligesom det er her, du finder vores helt nye portal: Den fynske virksomhedsportal. Selve hjemmesiden byder på et væld af nye muligheder, som...

Nyhed

Fynske erhvervsledere viser gode resultater

Fynsk Erhverv Business Challenge Golf Netværket stormer fremad, og resultaterne begynder at vise sig på flere fronter. Den gode proces startede tilbage i januar måned og nu, efter 6 gange networking og mentaltræning, heraf de 3 fulgt op af 18...

Nyhed

Mød dit eksterne ”Kollegaskab” og Advisory Board

Fynsk Erhverv lancerer et efterspurgt nyt forum, hvor du som ejerleder i en mindre- eller enkeltmandsvirksomhed kan få sparring og netværk med andre ligestillede og dygtige erhvervsledere. Dette forum henvender sig til ejerlederen uden ansatte eller med få ansatte, som...