Nyheder • 22/06/2017

Relancering af Fynsk Erhvervs hjemmeside

Fynsk Erhverv har relanceret sin hjemmeside med nyt design, nyt indhold og nye indgange til indhold – ligesom det er her, du finder vores helt nye portal: Den fynske virksomhedsportal.

Selve hjemmesiden byder på et væld af nye muligheder, som vi viser udvalgte af her. Vi håber, du vil tage en tur rundt på siden og hører meget gerne både ris og ros. Hjemmesiden rummer flere portaler og indgange til samarbejdspartnere, og med jeres feedback har vi mulighed for at gøre portalen endnu mere optimal.

 

Log ind
Som partner i Fynsk Erhverv kan du logge ind og få adgang til ekstra muligheder afhængig af dit partnerskab. Som premium- og platinpartner har du fuld adgang, som basispartner er der områder, du ikke kan tilgå. Det vil fremgå af en pop-up besked, når du forsøger at åbne et lukket område, eksempelvis NN Markedsdata og Lederindsigt. Ønsker du fuld adgang, skal du opgradere dit partnerskab – se FAQ.

Når du klikker på log ind i top menuen, bliver du første gang bedt om at klikke på feltet nederst i boksen og skrive din e-mail, hvorefter du modtager en mail med et link. Du kan nulstille den foreslåede tal-kode ved at slette tallene og i stedet skrive en personlig kode, du kan huske. Hvis ikke du kan modtage en kode, er det fordi, du ikke er oprettet i vores system på din virksomheds medlemskab. Derfor bedes du sende en mail til info@fynskerhverv.dk, så vi kan oprette dig – og du kan få tilsendt en kode.

Vi benytter cookies – og derfor er det kun første gang, du skal logge dig ind med kode, hvis du vælger ”husk mig”. Herefter har du direkte adgang, indtil systemet igen beder dig bekræfte din adgangskode. Det sker automatisk med jævne mellemrum, bl.a. alt efter hvor aktiv du er på siden. Hvis du aktivt vælger at logge ud via menu, skal du også bruge din kode, når du igen vil logge ind.

Ændret opbygning
Strukturen på den nye hjemmeside afspejler vores mange forskellige fokusområder og er bygget op inden for de tre hovedområder

  • Netværk og forretningsudvikling
  • Viden og værktøjer
  • Indflydelse og resultater

Målet er at give én indgang til indhold af samme type.

Under Netværk og forretningsudvikling finder du eksempelvis netværksgrupper, Fynsk Erhvervs NEXT tilbud med NEXT Level og NEXT Generation og løbende blogindlæg om både netværk og forretningsudvikling. Under Viden og værktøjer finder du Lederindsigt – en inspirerende værktøjskasse for virksomhedslederen, oversigt over arrangementer i Fynsk Erhverv og løbende blogindlæg om ledelse og HR. Under Indflydelse og resultater  kan du følge med i de sager, Fynsk Erhverv kæmper for – og de udvalg og repræsentationer, vi gør vores indflydelse gældende i.

Nyheder, ledere og blogindlæg
Nyhedsbåndet på forsiden viser seneste nyheder, ledere og blogindlæg. Hver har et tag i øverste højre hjørne, som viser dig, hvilken kategori, det tilhører. Under nyhedsbåndet kan du gå til alle nyheder – og går du i topmenu og vælger nyheder, kan du i dropdown menu finde link til alle blog, ledere og nyhedsbreve. Blogindlæg er et nyt tiltag, og de vil blive skrevet af Fynsk Erhverv og gæstebloggere. Alle blogindlæg ligger samlet i oversigten under nyheder – og blogindlæg findes derudover under de tre hovedområder afhængig af tema.

Arrangementer og kalender
Her ser du de kommende fem arrangementer på forsiden – og åbner du et arrangement, finder du yderligere info, link til tilmelding, hvis det kræves – og mulighed for at lægge det direkte i din kalender. Du kan selvfølgelig bladre frem i kalenderen, som løbende opdateres.

Topmenu / bundmenu
I hjemmesidens topmenu finder du både genveje til udvalgte områder, virksomhedssøgning til Den fynske virksomhedsportal og alt omkring dit partnerskab samt dit personlige login. Enkelte menupunkter vil have dropdown menu til yderligere genveje, eksempelvis nyheder.

Og i bundmenu finder du direkte adgang til eksportdokumenter (handelskammer), kontaktinformation og praktiske oplysninger samt presse og visuel identitet/logo.

Både top- og bundmenu følger med på alle sider, når du klikker dig rundt.

Netværksgrupper – NYT
Er du medlem i en af vores netværksgrupper, får du adgang til et lukket område, som kun du og din netværksgruppe kan se og være aktiv i. Adgangen sker automatisk, når du er logget ind. Netværkets facilitator er ansvarlig for området, og alle netværksgrupper bliver introduceret til de nye muligheder umiddelbart efter sommerferien.

Den fynske virksomhedsportal
Via Fynsk Erhvervs hjemmeside har du nu også direkte adgang til vores nye portal Den fynske virksomhedsportal, som kan bane vej for ny forretning i det fynske erhvervsliv. Alle fynske virksomheder kan udsøges på baggrund af branche, georgrafi m.v. Som partner i Fynsk Erhverv har du mulighed for en udvidet virksomhedsprofil, hvor du kan styrke kendskabet til din virksomhed og udvalgte nøglepersoner, ligesom du kan publicere egne nyheder og arrangementer, som er synlige for alle på Den fynske virksomhedsportal. Læs mere i guide til Den fynske virksomhedsportal, der hjælper dig godt i gang med din personlige virksomhedsprofil.

Fra medlem til partner i ny portal
I forbindelse med redesign af hjemmesiden og den nye virksomhedsportal opgraderer vi medlemmer i Fynsk Erhverv til ”partnere”, fordi vi er 100% finansieret og drevet af det fynske erhvervsliv. Derfor er partnerskabet et aktivt tilvalg med ejerskab og engagement i højsædet, og hvor den nye portal bliver en fælles platform, hvor partnere får mulig for øget synlighed og samarbejder. Vi har tre forskellige partnerskaber, og som premium- og platinpartner får du og din virksomhed fuld adgang til alle muligheder i hele tre portaler: Fynsk Erhvervs portal (hjemmeside), Den fynske virksomhedsportal og Lederindsigt samt direkte adgang til de fynske virksomheders nøgletal og regnskaber.

Læs også nyhed: Værsgo Fyn: Den fynske virksomhedsportal

Nyhed

Ny medieaftale er en gevinst for Fyn

Regeringspartierne og DF har indgået et medieforlig, der sender flere ressourcer til udvikling af de digitale nyhedsmedier og styrkelse af den regionale og lokale nyhedsformidling. Selvom midlerne først fordeles mellem de lokale medier i 2019, giver det os alligevel en...

Nyhed

Flere praktikpladser – bonus eller bøde

Nu kan din virksomhed opnå en bonus, hvis du opretter nye lære- og praktikpladser - og en bøde for ikke at gøre det.  Det er en del af den nye Praktikplads-AUB-ordning, som er trådt i kraft pr. 1. januar 2018....

Nyhed

Tillykke til Pakkelabels.dk med årets Odin Pris – og tillykke til Fyn!

Onsdag den 20. juni blev det fynske iværksættermiljø fejret med et awardshow i Odeon, som bød på underholdning, prisuddeling og frem for alt fortjent hyldest til Fyns mange iværktsættere. Odin Prisen er iværksætternes egen årlige pris på Fyn, og den...