Nyheder • 21/06/2018

Tillykke til Pakkelabels.dk med årets Odin Pris – og tillykke til Fyn!

Onsdag den 20. juni blev det fynske iværksættermiljø fejret med et awardshow i Odeon, som bød på underholdning, prisuddeling og frem for alt fortjent hyldest til Fyns mange iværktsættere.

Odin Prisen er iværksætternes egen årlige pris på Fyn, og den gives til den fynske iværksættervirksomhed, som har gjort det særligt godt. Udover hovedprisen som årets iværksættervirksomhed, uddeles også Publikums Prisen og Æresprisen.

Aftenens helt store vinder blev virksomheden Pakkelabels.dk, som løb med både Publikums Prisen og årets hovedpris, Odin Prisen. Feltet var ellers skarpt, da Pakkelabels.dk slog både KUBO Robotics, ChiliSecurity.dk, Cardlay A/S og House of Code.

Æresprisen gik til Mobile Industrial Robots (MIR), som netop er blevet købt af den amerikanske teknologimastodont Teradyne for op mod 1,6 miliarder kroner.

 

Tillykke til hele Fyn

I det hele taget er der al mulig grund til at fejre ikke bare MIR og Pakkelabels.dk, men også fynske iværksættere og det fynske erhvervsliv i det hele taget. Der er fuld fart over feltet i disse år med nye spændende iværksættervirksomheder og vækst blandt de mere etablerede og erfarne spillere på tværs af brancher.

I Fynsk Erhverv bygger vi bro mellem de fynske iværksættervirksomheder og det etablerede erhvervsliv. Her får iværksættervirksomhederne gratis medlemskab det første år og indgår dermed på lige fod med vores store netværk af fynske virksomhedsledere, som de møder ved vores arrangementer og ved særlige tilbud, der er målrettet NEXT Generation segmentet.

Du kan læse meget mere om Fynsk Erhvervs NEXT Generation tilbud her