NEXT Generation

NEXT Generation er indgangen til Fynsk Erhverv for iværksættervirksomheder med CVR. nr., hvor ejerlederen er under 35 år. Vi tilbyder NEXT Generation virksomheder* to års partnerskab for ét års pris.

Fynsk Erhverv hjælper talentfulde iværksættervirksomheder på Fyn til at drive succesfuld forretning, og bygger bro til det etablerede erhvervsliv og deres viden, erfaring og netværk. Der er flere attraktive tiltag og muligheder i NEXT Generation i Fynsk Erhverv:

Pitch Board
I NEXT Generation har du mulighed for at møde Fynsk Erhvervs Pitch Board, som består af kompetente erhvervsledere og finansfolk. Her får du værdifuld sparring og brugbare råd – leveret uden omsvøb.

Fynsk Erhvervs mission er, at styrke det fynske erhvervsliv, og derfor udvælger vi erfarne forretningsfolk, både som deltagere til et pitch omkring din forretningsidé og som Business Advisorer i et NEXT Generation sparringsforløb. Derfor kan du også regne med, at du får den feedback, der skal til for at opnå dine vækstmål – på godt og ondt.

NEXT Generation sparringsforløb… (er under udvikling)

Business Buddy
En Business Buddy i Fynsk Erhverv har til formål at integrere dig som nyt medlem. Ordningen sikrer dig, som NEXT Generation medlem, at du med det samme bliver involveret i arrangementer samtidig med, at du opbygger relationer med de andre medlemmer.

Digitale rebeller
Unge virksomhedsledere, der tør udfordre de etablerede virksomheder/virksomhedsledere på Fyn på deres tanker og overvejelser omkring digitaliseringens muligheder og trusler – og brug af sociale medier i det hele taget.

Det Fynske Iværksættermanifest
Manifestet er en fælles fynsk ambition:  Vi vil have iværksætteri i verdensklasse på Fyn.

Læs Det Fynske Iværksættermanifest

Succesfuldt iværksætteri i verdensklasse
Fynsk Erhverv har etableret en tænketank, bestående af top-erhvervsfolk, politikere, iværksætterhuse studerende, uddannelsesinstitutioner og private iværksættervirksomheder. På baggrund af dennes anbefalinger blev konceptet  NEXT Generation – real life – iværksætteri i verdensklasse til. Kort fortalt går anbefalingerne ud på, at bygge bro imellem og forkorte vejen fra opstartsvirksomhed, til det etablerede erhvervsliv.

Se modellen for Succesfuldt iværksætteri i verdensklasse

*) Dette gælder ikke for virksomheder, som ønsker at deltage i et faciliteret netværk eller i et NEXT forløb.