Nyheder • 26/08/2019

Fyraftensmøde med verdenskendt arkitekt – få inspiration til, hvordan en attraktiv arbejdsplads kan indrettes

Sarah Müllertz

Det er nu tredje gang i år, at Fynsk Erhverv går sammen med en af vores partnere for at afholde et Fyraftensmøde. Aftenen centreres omkring spørgsmålet: ”hvordan skaber man en attraktiv arbejdsplads, der forstår at inkludere mere end én generation?”

Denne gang sker det i advokatfirmaet Mazanti-Andersen Korsø Jensens nye domicil på Klosterbakken. I begyndelsen af 2019 blev Bonnesen Advokater en del af Mazanti-Andersen Korsø Jensen, og fællesskabet flyttede ind på en nyindrettet 2. sal, hvor der er skabt en attraktiv arbejdsplads, der huser fire generationer.

Det er arkitekt Sarah Müllertz, der har indrettet det nye domicil. Sarah Müllertz har en lang række prestigeprojekter bag sig både i ind- og udland og er tidligere partner i Henning Larsen Architects. Sarah Müllertz fortæller om de tanker og forberedelser, man skal gøre sig, samt hvordan indretningen kan give arbejdslivet og forretningen yderligere værdi.

Partner i Mazanti-Andersen Korsø Jensen, Christian Bonnesen, supplerer Sarah Müllertz’ oplæg, når han fortæller, hvorfor et så stort indretningsprojekt var nødvendigt, hvordan virksomhedens forretningsstrategi blev oversat til den mest optimale indretningsstrategi, samt hvad det endelige resultat har betydet for firmaet og medarbejderne.

Arrangementet er gratis og henvender sig til virksomhedsejere, direktører, ledere og beslutningstagere i private virksomheder på Fyn.

Mødet begynder kl. 17:00 og slutter kl. 19.30. Der er afsat tid til at netværke i løbet af arrangementet.

Tilmeld dig her.