Arrangement

Fyraftensmøde – Modern Workspace – En attraktiv arbejdsplads for fire generationer

Sarah Müllertz - Mazanti

Advokat-firmaet Mazanti-Andersen Korsø Jensen er rykket ind i deres nye domicil på Klosterbakken i det centrale Odense. Her samler de medarbejdere over fire generationer på samme etage. Kontoret er indrettet, så det opfylder medarbejdernes behov og samtidig skaber et arbejdsmiljø, der fremmer samarbejde og videndeling til gavn for forretningen.

Det er den på verdensplan højt anerkendte arkitekt, Sarah Müllertz, der står bagindretningen. På Fyraftensmødet vil hun bl.a. fortælle om, hvordan indretningen på arbejdspladsen har indflydelse på arbejdslivet. Hun fortæller om, hvilke forberedelser, der skal gøres, og ikke mindst om hvilket udbytte, fokus på indretningen kan give. Sarah Müllertz står bag indretningen af bl.a. Pandoras hovedkvarter, Nordeas hovedsæde i Ørestaden og Microsofts hovedsæde i Danmark.

Partner i Mazanti-Andersen Korsø Jensen, Christian Bonnesen, supplerer Sarah Müllertz’ oplæg, når han på Fyraftensmødet fortæller, hvorfor det store indretningsprojekt var nødvendigt, hvordan virksomhedens forretningsstrategi blev oversat til den mest optimale indretningsstrategi, samt hvad det endelige resultat har betydet for firmaet og medarbejderne.

Få et inspirerende indblik i, hvor vigtig indretningen er for livet på arbejdspladsen.