Nyheder • 21/06/2017

Fynske erhvervsledere viser gode resultater

Fynsk Erhverv Business Challenge Golf Netværket stormer fremad, og resultaterne begynder at vise sig på flere fronter.

Den gode proces startede tilbage i januar måned og nu, efter 6 gange networking og mentaltræning, heraf de 3 fulgt op af 18 huller på forskellige fynske golfbaner, begynder resultaterne at vise sig. I år har netværket også været et par dage på Lübker Golf Resort, og det har styrket både netværket og golfspillet.

AUDI på Middelfartvej i Odense har igen i år velvilligt stillet 2 x 2 pladser til rådighed for netværket ved AUDI Quattro Cup kvalifikationsturneringen, som netop har fundet sted på Langesø Golf.

I Fynsk Erhverv Business Challenge Golf Netværkets interne kvalificering havde Claus Hansen, Tool Danmark, og Jan Jakobsen,  S C Tech (Hold I) og Morten Rasmussen, ScanKab og Peter Gjerløff, Mogens Rasmussen A/S (Hold II) kvalificeret sig til AUDI Quattro Cup kvalifikationsturneringen. Og her kom den forudgående proces dem til gode og begge hold kvalificerede sig i fin stil ved en flot 2. og 3. plads til landsturneringen, som finder sted på Skjoldenæsholm i september.

Stort til lykke til netværket og de to hold – I viser vejen!

Netværket fortsætter deres træning og spil i 2. halvår og slutter af i oktober med at fejre den absolutte mester på holdet. Præmien her er en uges gratis kørsel i intet mindre end – en AUDI! Tak til AUDI!

Læs mere om Fynsk Erhverv Business Challenge Golf Netværket her.