Nyheder • 16/11/2017

Fynske erhvervsledere hædret på Fynsk ErhvervsTopmøde

Henrik Neelmeyer, direktør på Egeskov,  og Jonathan Bornemann, partner og direktør i House of Code, blev torsdag aften hædret med priser på Fynsk ErhvervsTopmøde på Tøystrup Gods. Henrik Neelmeyer modtog den prestigefyldte Tietgenprisen 2017, og Jonathan Bornemann den eftertragtede NEXT Tietgenprisen 2017, der i år blev uddelt for anden gang til en ung erhvervsleder. Godt 120 fynske erhvervsfolk hyldede de to prismodtagere.

Tietgenprisen 2017
Peter Zinck, bestyrelsesformand for Tietgen, overrakte prisen til Henrik Neelmeyer, og motiverede valget af prismodtageren med hans helt enestående indsats på Egeskov Slot, senest satsningen af det helt nye koncept for Heartland Festivalen. Også Henriks store engagement og involvering i turismen på Fyn blev stærkt fremhævet.

Med prisen følger foruden hæderen et diplom og et kunstværk af Jens Galschiøt.

NEXT Tietgenprisen 2017
NEXT Tietgenprisen blev uddelt af Fynsk Erhvervs formand Jørgen Dirksen, som i sin motivering særligt fremhævede Jonathan Bornemanns evne til at skabe en hurtig vækst i House of Code, som er et af Danmarks hurtigst voksende full-service app-bureauer. Derudover kvitterede han for Jonathans store engagement i iværksætteri, herunder som formand for Fynsk Erhvervs NEXT Generation bestyrelse.

Udover et diplom indeholder NEXT Tietgenprisen individuel ledersparring med ledercoach og erhvervspsykolog Gunnar Ørskov.

Billedtekst:
(f.v.) Henrik Neelmeyer modtog Tietgenprisen 2017 og Jonathan Bornemann NEXT Tietgenprisen 2017 på Fynsk ErhvervsTopmøde. Topmødet blev afholdt på Tøystrup Gods ved Ringe, hvor godt 120 erhvervsledere var samlet til prisuddeling, forretningsudvikling og networking. Foto: Robert Wengler.

Nyhed

Morten Albæk – om ærlighed, kærlighed, det 6. energiniveau og vigtigheden af pauser

Livet er fuldt af tilfældigheder. Om du får et godt liv, handler om din evne til at mestre disse tilfældigheder. Det var udgangspunktet for den peptalk, som erhvervsmanden, professoren, filosoffen og i dag direktøren for kapitalfonden Voluntas Morten Albæk gav de...

Nyhed

Generalforsamling 2018

Deltag i Fynsk Erhvervs ordinære generalforsamling torsdag den 22. marts 2018 kl. 16.00 - mødested på Hotel Svendborg i Svendborg. I Fynsk Erhverv er generalforsamlingen altid en fest. Det er her, vi får lejlighed til at præsentere nogle af årets...

Nyhed

Fynsk ErhvervsTopmøde sætter fokus på nye markeder

Kom og vær med til  Fynsk ErhvervsTopmøde den 22. marts og få viden om de vigtigste trends, som påvirker dine kunder og leverandører - og dig. Temaet for dette ErhvervsTopmøde er Nye markeder - globale trends, du ikke tør gå...