Nyheder • 16/11/2017

Fynske erhvervsledere hædret på Fynsk ErhvervsTopmøde

Henrik Neelmeyer, direktør på Egeskov,  og Jonathan Bornemann, partner og direktør i House of Code, blev torsdag aften hædret med priser på Fynsk ErhvervsTopmøde på Tøystrup Gods. Henrik Neelmeyer modtog den prestigefyldte Tietgenprisen 2017, og Jonathan Bornemann den eftertragtede NEXT Tietgenprisen 2017, der i år blev uddelt for anden gang til en ung erhvervsleder. Godt 120 fynske erhvervsfolk hyldede de to prismodtagere.

Tietgenprisen 2017
Peter Zinck, bestyrelsesformand for Tietgen, overrakte prisen til Henrik Neelmeyer, og motiverede valget af prismodtageren med hans helt enestående indsats på Egeskov Slot, senest satsningen af det helt nye koncept for Heartland Festivalen. Også Henriks store engagement og involvering i turismen på Fyn blev stærkt fremhævet.

Med prisen følger foruden hæderen et diplom og et kunstværk af Jens Galschiøt.

NEXT Tietgenprisen 2017
NEXT Tietgenprisen blev uddelt af Fynsk Erhvervs formand Jørgen Dirksen, som i sin motivering særligt fremhævede Jonathan Bornemanns evne til at skabe en hurtig vækst i House of Code, som er et af Danmarks hurtigst voksende full-service app-bureauer. Derudover kvitterede han for Jonathans store engagement i iværksætteri, herunder som formand for Fynsk Erhvervs NEXT Generation bestyrelse.

Udover et diplom indeholder NEXT Tietgenprisen individuel ledersparring med ledercoach og erhvervspsykolog Gunnar Ørskov.

Billedtekst:
(f.v.) Henrik Neelmeyer modtog Tietgenprisen 2017 og Jonathan Bornemann NEXT Tietgenprisen 2017 på Fynsk ErhvervsTopmøde. Topmødet blev afholdt på Tøystrup Gods ved Ringe, hvor godt 120 erhvervsledere var samlet til prisuddeling, forretningsudvikling og networking. Foto: Robert Wengler.

Nyhed

Ny medieaftale er en gevinst for Fyn

Regeringspartierne og DF har indgået et medieforlig, der sender flere ressourcer til udvikling af de digitale nyhedsmedier og styrkelse af den regionale og lokale nyhedsformidling. Selvom midlerne først fordeles mellem de lokale medier i 2019, giver det os alligevel en...

Nyhed

Flere praktikpladser – bonus eller bøde

Nu kan din virksomhed opnå en bonus, hvis du opretter nye lære- og praktikpladser - og en bøde for ikke at gøre det.  Det er en del af den nye Praktikplads-AUB-ordning, som er trådt i kraft pr. 1. januar 2018....

Nyhed

Tillykke til Pakkelabels.dk med årets Odin Pris – og tillykke til Fyn!

Onsdag den 20. juni blev det fynske iværksættermiljø fejret med et awardshow i Odeon, som bød på underholdning, prisuddeling og frem for alt fortjent hyldest til Fyns mange iværktsættere. Odin Prisen er iværksætternes egen årlige pris på Fyn, og den...