Nyheder • 16/11/2017

Fynske erhvervsledere hædret på Fynsk ErhvervsTopmøde

Henrik Neelmeyer, direktør på Egeskov,  og Jonathan Bornemann, partner og direktør i House of Code, blev torsdag aften hædret med priser på Fynsk ErhvervsTopmøde på Tøystrup Gods. Henrik Neelmeyer modtog den prestigefyldte Tietgenprisen 2017, og Jonathan Bornemann den eftertragtede NEXT Tietgenprisen 2017, der i år blev uddelt for anden gang til en ung erhvervsleder. Godt 120 fynske erhvervsfolk hyldede de to prismodtagere.

Tietgenprisen 2017
Peter Zinck, bestyrelsesformand for Tietgen, overrakte prisen til Henrik Neelmeyer, og motiverede valget af prismodtageren med hans helt enestående indsats på Egeskov Slot, senest satsningen af det helt nye koncept for Heartland Festivalen. Også Henriks store engagement og involvering i turismen på Fyn blev stærkt fremhævet.

Med prisen følger foruden hæderen et diplom og et kunstværk af Jens Galschiøt.

NEXT Tietgenprisen 2017
NEXT Tietgenprisen blev uddelt af Fynsk Erhvervs formand Jørgen Dirksen, som i sin motivering særligt fremhævede Jonathan Bornemanns evne til at skabe en hurtig vækst i House of Code, som er et af Danmarks hurtigst voksende full-service app-bureauer. Derudover kvitterede han for Jonathans store engagement i iværksætteri, herunder som formand for Fynsk Erhvervs NEXT Generation bestyrelse.

Udover et diplom indeholder NEXT Tietgenprisen individuel ledersparring med ledercoach og erhvervspsykolog Gunnar Ørskov.

Billedtekst:
(f.v.) Henrik Neelmeyer modtog Tietgenprisen 2017 og Jonathan Bornemann NEXT Tietgenprisen 2017 på Fynsk ErhvervsTopmøde. Topmødet blev afholdt på Tøystrup Gods ved Ringe, hvor godt 120 erhvervsledere var samlet til prisuddeling, forretningsudvikling og networking. Foto: Robert Wengler.

Nyhed

Fynsk Erhverv stiller skarpt – Skal du med på holdet?

Fynsk Erhverv er i rivende udvikling, præcis som de mange fynske virksomheder, der ejer os. Vi er det fynske erhvervslivs egen platform for fælles interesser. Vores DNA er den viden, de erfaringer og kontakter, som vi kan bringe i spil...

Nyhed

Ledelse bag kulisserne

Styrk dit lederskab med inspiration fra kunstens verden, og deltag i nyt lederseminar på Fyn i tilknytning til musicalen Leonora Christina. Du får ledelsesinspiration af dirigenter og instruktører, du lærer at udvikle produkter i samskabende processer og skabe unikke resultater...

Nyhed

Sidste folketingssamling før valg kalder på resultater

Klokken har ringet ind til sidste folketingssamling, inden der skal udskrives valg. Hvornår det kommer, ved kun statsministeren, men det er helt sikkert, at vi i erhvervslivet har brug for handling og resultater nu, hvis ikke vi skal gå glip...