Nyheder • 16/11/2017

Fynske erhvervsledere hædret på Fynsk ErhvervsTopmøde

Henrik Neelmeyer, direktør på Egeskov,  og Jonathan Bornemann, partner og direktør i House of Code, blev torsdag aften hædret med priser på Fynsk ErhvervsTopmøde på Tøystrup Gods. Henrik Neelmeyer modtog den prestigefyldte Tietgenprisen 2017, og Jonathan Bornemann den eftertragtede NEXT Tietgenprisen 2017, der i år blev uddelt for anden gang til en ung erhvervsleder. Godt 120 fynske erhvervsfolk hyldede de to prismodtagere.

Tietgenprisen 2017
Peter Zinck, bestyrelsesformand for Tietgen, overrakte prisen til Henrik Neelmeyer, og motiverede valget af prismodtageren med hans helt enestående indsats på Egeskov Slot, senest satsningen af det helt nye koncept for Heartland Festivalen. Også Henriks store engagement og involvering i turismen på Fyn blev stærkt fremhævet.

Med prisen følger foruden hæderen et diplom og et kunstværk af Jens Galschiøt.

NEXT Tietgenprisen 2017
NEXT Tietgenprisen blev uddelt af Fynsk Erhvervs formand Jørgen Dirksen, som i sin motivering særligt fremhævede Jonathan Bornemanns evne til at skabe en hurtig vækst i House of Code, som er et af Danmarks hurtigst voksende full-service app-bureauer. Derudover kvitterede han for Jonathans store engagement i iværksætteri, herunder som formand for Fynsk Erhvervs NEXT Generation bestyrelse.

Udover et diplom indeholder NEXT Tietgenprisen individuel ledersparring med ledercoach og erhvervspsykolog Gunnar Ørskov.

Billedtekst:
(f.v.) Henrik Neelmeyer modtog Tietgenprisen 2017 og Jonathan Bornemann NEXT Tietgenprisen 2017 på Fynsk ErhvervsTopmøde. Topmødet blev afholdt på Tøystrup Gods ved Ringe, hvor godt 120 erhvervsledere var samlet til prisuddeling, forretningsudvikling og networking. Foto: Robert Wengler.

Nyhed

December-kampagne: Bliv partner i Fynsk Erhverv og få 30% på første års partnerskab

Giv din virksomhed årets bedste julegave og bliv partner i Fynsk Erhverv. I december får du 30% på første års premium partnerskab. Én for alle og alle for én… Det giver styrke at være en del af vores fællesskab. Et...

Nyhed

Danmarks Bedste Arbejdspladser: Fynske virksomheder flot i front

Den odenseanske møbelvirksomhed HOWE (billedet øverst) og pengeinstituttet Middelfart Sparekasse opnåede begge fornemme placeringer, da Danmarks Bedste Arbejdspladser tirsdag den 14. november blev offentliggjort ved en prisoverrækkelse i Cirkusbygningen i København. HOWE løb med andenpladsen i kategorien Danmarks Bedste Mindre...

Nyhed

Bedst til vækst: Fynsk møbelklassiker gør det igen

Hele fem gange har Carl Hansen & Søn været med i opløbet, og Gelsted-virksomheden løber nu for anden gang på fire år med prisen  EY Entrepreneur Of The Year i region Fyn. Carl Hansen & Søn har ikke alene den særlige...