Arrangement

Fynsk ErhvervsTopmøde

Kom og vær med til et af årets højdepunkter i Fynsk Erhverv. Vi holder Fynsk ErhvervsTopmøde med fokus på forretningsudvikling og ledelse af forandringer.

Tre ud af fire fynske virksomheder oplever øget konkurrence fra såvel kendte som nye aktører på markedet, og en stor andel overvejer selv at gå ind på nye markeder med nye produkter eller services. Samtidig kommer forandringerne med stadig større hastighed. Derfor sætter vi denne aften fokus på forretningsudvikling og ledelse af forandringer gennem inspirerende oplæg og konkrete cases.

”Fremtiden kommer af sig selv, det gør fremskridtet ikke” – Poul Henningsen

Vi inviterer indenfor i tre spor, hvor du sammen med andre fynske virksomhedsledere vælger præcis det fokus, du har mest interesse for:

  • Teknologidrevet forretningsudvikling
  • Datadrevet forretningsudvikling
  • Kompetencedrevet forretningsudvikling

Vi fylder de enkelte spor efter først-til-mølle princippet. Du vælger spor ved tilmelding, så skynd dig at melde dig til og vælg dit spor.

Udover ny viden og inspiration bliver der også denne aften god lejlighed til at hilse på kendte som nye forretningsforbindelser – alt sammen i den sædvanlige hyggelige og uhøjtidelige atmosfære. Ønsker du at møde en bestemt person og/eller branche fra det fynske erhvervsliv – eller få en netværkspartner, når du ankommer, har du mulighed for udfylde kommentarfelt ved tilmelding.

Undervejs byder vi på gastronomiske og vildtinspirerede forkælelser til mave og gane – nøje udvalgt og kreeret af Tøystrup Gods, ligesom vi også hylder årets modtagere af de to Tietgenpriser.

Kl. 16:30 Velkomst med kaffe, kage og netværk
Kl. 17:00 Forretningsudvikling – tre veje til succes:
Spor 1 – Teknologidrevet forretningsudvikling
Spor 2 – Datadrevet forretningsudvikling
Spor 3 – Kompetencedrevet forretningsudvikling

Læs mere om de tre spor og oplægsholderne her
Kl. 18:30 Drink og netværk
Kl. 19:00 Middag
Under middagen overrækkes Tietgenprisen og NEXT Tietgenprisen
Kl. 20:00 ”Det ligger i ledelsen”
Inspirerende og underholdende pep-talk v/Gunnar Ørskov
Kl. 21:30 Tak for i aften

Se hele invitationen her