Nyheder • 20/02/2018

Fynsk ErhvervsTopmøde sætter fokus på nye markeder

Kom og vær med til  Fynsk ErhvervsTopmøde den 22. marts og få viden om de vigtigste trends, som påvirker dine kunder og leverandører – og dig. Temaet for dette ErhvervsTopmøde er Nye markeder – globale trends, du ikke tør gå glip af . Forinden holder vi ordinær generalforsamling. Begge arrangementer foregår på Hotel Svendborg i Svendborg.

Kl. 16.00 starter vi med den ordinære generalforsamling. Dagsorden fremgår af vedtægten, og særskilt indkaldelse udsendes elektronisk den 1. marts 2018, ligesom du kan finde den her på portalen.

Kl. 17.30 byder vi velkommen til årets første ErhvervsTopmøde under temaet

NYE MARKEDER – GLOBALE TRENDS, DU IKKE TØR GÅ GLIP AF

Her tager vi pulsen på verden og giver dig indsigt i de vigtigste trends, som påvirker dine kunder og leverandører – og dermed også dig. Vi får helt friske indtryk fra supermagten Kina og World Economic Forums Topmøde i Davos, og tre modige erhvervsledere deler ud af egne erfaringer og forventninger til de nye fremadstormende markeder, de satser på.

Mød op og mærk vingesuset fra nær og fjern. Lad dig inspirere og imponere – og nyd en hyggelig aften i selskab med det fynske erhvervsliv. Under middagen uddeler vi årets Optimistpris.

Der arrangeres fælles transport fra Odense.

Se hele programmet og tilmeld dig her