Arrangement

Fynsk ErhvervsTopmøde

Deltag i et af årets højdepunkter i Fynsk Erhverv, når vi inviterer til generalforsamling og Fynsk ErhvervsTopmøde på Hotel Svendborg den 22. marts 2018. Topmødets tema er

NYE MARKEDER – GLOBALE TRENDS, DU IKKE TØR GÅ GLIP AF

Vi tager pulsen på verden og giver dig indsigt i de vigtigste trends, som påvirker dine kunder og leverandører og dermed også dig. Mød tre erhvervsledere, der tør satse på nye fremadstormende markeder. Seancen modereres af erhvervsjournalist Christina Boutrup.

PROGRAM:
Kl. 16.00 ORDINÆR GENERALFORSAMLINGlæs mere her
Kl. 17.30 FYNSK ERHVERVSTOPMØDE
Netværk & middag. Under middagen uddeler vi årets Optimistpris.
Kl. 19.30 NYE MARKEDER – GLOBALE TRENDS, DU IKKE TØR GÅ GLIP AF

Globale megatrends
v/Christina Boutrup, erhvervsjournalist og Kina-specialist
Hør om de vigtigste globale megatrends, hentet blandt andet direkte fra World Economic Forum i Davos og få indblik i, hvordan verdens nye fremadstormende supermagt Kina vil påvirke alt fra international produktion og landbrug til mulighederne for robotklyngen på Fyn.

Christina Boutrup er erhvervsjournalist og tidligere Kina-korrespondent for Berlingske. Hun har skrevet flere business-bøger om Kina og været vært for tv- og radioprogrammer om Riget i Midten. Desuden er hun fast Kina-analytiker for TV 2.

Kig mod Øst – og ind i fremtiden
v/Peter Lisbygd, adm. direktør, China Experience + Nordic Experience
Peter Lisbygd har knap 15 års erfaring med at arrangere læringsforløb, studieture og events i Kina. Det seneste år er trafikken også begyndt at gå den anden vej. Hør, hvad vi kan lære af kineserne, og hvorfor bør vi holde bedre øje med, hvad der sker i Kina?

Peter Lisbygd har tidligere arbejdet med produkt- og konceptudvikling i hotel- og rejsebranchen i Norden og i Kina, hvor han boede fra 2005-2008. Her grundlagde han China Experience med eget kontor i Shanghai, København og på Østfyn. I slutningen af 2016 etablerede han Nordic Experience, som arrangerer faglige rejser for velhavende kinesiske turister/erhvervsledere.

Cannabis-eventyr på Fyn
v/Lars Thomassen, Spectrum Cannabis
Hvordan får man idéen om at investere millioner i at producere og forarbejde medicinsk cannabis uden sikkerhed for, at det nogensinde bliver anerkendt som lægemiddel? Få svaret af direktør Lars Thomassen, der sammen med godsejer Stig Gamborg fra Djursland har overtaget Nældebakken Gartneri. Sammen med en canadisk partner investerer de op mod 400 millioner kroner og forventer at skabe mindst 100 arbejdspladser på Fyn.

Lars Thomassen er 64 år og kalder sig selv en af Danmarks ældste iværksættere. Han har en fortid i blandt andet reklamebranchen og har i flere år samarbejdet med godsejer Stig Gamborg fra Møllerup Gods på Djursland, blandt andet om udvikling af cannabis til hudpleje og kost. Sammen satser de nu internationalt på cannabis til medicinsk brug.

Internationalt vokseværk
v/Jonas P. Krogh, adm. direktør, Skovdal Nordic
Danmarks største reklamefotograf-bureau har fået vokseværk og driver studier i Odense, Aarhus, København, London og som noget nyt også i Shanghai. Få indblik i den svære og modige beslutning om at turde starte forfra i udlandet og få inspiration til at tænke større.

Jonas P. Krogh er medejer og adm. direktør for Skovdal Nordic, som er Danmarks største reklamefotograf-bureau. Han overtog roret, da ejerne sidste sommer flyttede til Shanghai for at prøve kræfter med det kinesiske marked. Virksomheden har 30 ansatte og i vækst.

Undervejs får du rig lejlighed til at få stillet din nysgerrighed og dine eventuelle spørgsmål.

Kl. 21.00 TAK FOR I AFTEN