Nye partnere i 2021

Nyheder • 10/09/2020

Fynsk Erhverv flytter tættere på Fyn

Efter næsten 100 år med adresse på Albani Torv 4, har bestyrelsen i Fynsk Erhverv besluttet sig for, at ejendommen skal sælges, og at organisationen efterfølgende flytter til et endnu ikke opført domicil i Cortex Park ved SDU.”

Der er en række gode argumenter for at træde ind i en ny æra nu, og det er en enig bestyrelse, som har truffet beslutningen. Ved at sælge Albani Torv og flytte til et lejemål, frigør vi midler, der skal bruges til vores fortsatte strategi om at styrke det fynske erhvervsliv,” fortæller bestyrelsesformand Henrik Neelmeyer, der til daglig er direktør på Egeskov Slot.

Sammen med direktør Jytte Reinholdt lod han bogstaveligt talt sløret falde for projektet, der blev fremvist i skitseform i forbindelse med årets generalforsamling, der blev afviklet på Frederiks VI’s Hotel. Her slog Henrik Neelmeyer fast, at flytningen fra bymidten også sker for at sikre let tilgængelighed fra hele Fyn:

Fynsk Erhverv er en organisation, der binder erhvervslivet på Fyn og øerne sammen, og med en flytning til Cortex Park kommer vi logistisk set til at have en rigtig god placering i forhold til medlemsvirksomhederne også uden for Odense.

Foruden en placering tættere på letbane, motorvej og ringvej, glæder Henrik Neelmeyer sig også over, at flytningen samtidig betyder, at Fynsk Erhverv får en central rolle i at opbygge et stærkt netværksmiljø omkring det nye domicil.

“En af de helt store styrker i Fynsk Erhverv er netværksbenet, og der vil vi få endnu bedre muligheder for at servicere vores partnervirksomheder og de øvrige lejere i det nye domicil, og samtidig får vi en naturlig tilknytning til miljøet på SDU, hvor en stor del af fremtidens fynske erhvervsledere har deres gang,” konstaterer formanden.

I tilknytning til Fynsk Erhvervs nye domicil bliver der også mulighed for nuværende og kommende partnervirksomheder at leje en eller flere kontorarbejdspladser.

Det kommende byggeri bliver DGNB-certificeret, hvilket sikrer en topmoderne og bæredygtig profil, men samtidig er det ambitionen, at indretningen vil ske med stor respekt for Fynsk Erhvervs historie og rødder.

“De historiske vingesus fra bygningen på Albani Torv kan vi ikke tage med videre, men der tages bestemt hensyn til organisationens lange historie i indretningen af det nye domicil, og jeg er overbevist om, at det bliver rigtig spændende,” konstaterer Henrik Neelmeyer videre.