Nyheder • 23/11/2022

Forsikringsrådgiverens gode råd: Netværk på to hjul styrker dig både professionelt og personligt

Henrik Dybdahl Trommer er en mand, der lever af at give gode råd. Professionelt hjælper han erhvervskunder fra hele landet med rådgivning, der sikrer deres virksomhed de bedste forsikringsvilkår og dækninger til den bedste pris.

Men forsikringsrådgiveren, der er tilknyttet Söderberg & Partners i Odense, har også et svar på hånden, hvis du har brug for et godt råd om et erhvervsnetværk, der giver resultater på flere fronter.

Efter tre år som en del af det cyklende erhvervsnetværk i Fynsk Erhverv, Business Challenge Cykling, er Henrik Dybdahl Trommer ikke i tvivl:

Netværket af 50 fynske erhvervsledere er værdifuldt. Både professionelt og personligt.

“Vi er bidt af at cykle, ja. Men Business Challenge er ikke en cykelklub. Vi er først og fremmest et netværk af forskellige erhvervsledere, der har flere ting til fælles: Vi deler glæden ved at cykle og sætte udfordrende mål. Og så arbejder vi målrettet med at udvikle vores forretninger og os selv gennem et fællesskab, hvor alle byder ind” lyder det fra forsikringsrådgiveren, der ser netværket som en unik vej til at kombinere cykling og forretning.

Henrik Dybdahl Trommer forklarer, at det forretningsmæssige udbytte har længere rækkevidde end netværkets godt 50 medlemmer:

“Det særlige ved netværket er, at der opstår stærke relationer, når man tilbringer relativt lang tid sammen på cyklen. Relationerne medvirker til at vi både deler erfaringer og kontakter, der er med til at udvide vores kundekreds.”

Den 50-årige odenseaner cykler årligt omkring 7500 kilometer. Men bare rolig: Så langt behøver man overhovedet ikke trampe i pedalerne for at være en del af feltet i Business Challenge, fastslår Henrik Dybdahl Trommer:

Der skal være plads til alle, og vi kører med at en ambition om, at alle skal med hele vejen til målet. Men det kræver naturligvis, at alle er klar til at investere tid og træning, for at lykkes med udfordringen.

I 2023 er årets udfordring for cykelnetværket at nå toppen af “Det skaldede bjerg” Mont Ventoux i Provence. Turen gennemføres i september, og forberedelserne indledes i januar med spinning og landevejstræning i det omfang, vejret tillader det. Fra slutningen af marts skrues der op for intensiteten med cykelture to hverdagsaftener og en længere tur i weekenden. Programmet er tilrettelagt, så deltagerne i netværket minimum har 2500 kilometer i benene, når de står for foden af det legendariske bjerg i september.

Læs mere og tilmeld dig Kick-Off her

Læs mere om Business Challenge 2023 og tilmeld dig netværket her

Erhvervsnetværk giver værdifuld sparring i hverdagen

Fynske erhvervsledere sparrer og debatterer i fortrolige fora i Fynsk Erhvervs netværksgrupper. Bloomits Claus Lethenborg er ikke i tvivl om, at han er blevet klædt på til at træffe bedre beslutninger for sin virksomhed. Du har netop nu mulighed for at byde ind på en af de ledige pladser i netværksgrupperne pr. 1. august. Vi matcher dig med den gruppe, der vil give dig størst værdi

Netværkstilbud: Styrk din markedsværdi som professionelt bestyrelsesmedlem

Der er lige nu ledige pladser for de rigtige profiler i Fynsk Erhvervs Bestyrelsesnetværk, så hvis du ønsker sparring til din professionelle bestyrelseskarriere i et fortroligt forum.

Tempur-direktør: Netværk giver inspiration og indsigt

Mark Reeh Pedersen er glad for den faglige og personlige sparring, som han får fra ligestillede i andre brancher i sit netværk ved Fynsk Erhverv

Helge Munk modtager Tietgenprisen 2022

Ved Fynsk ErhvervsTopmøde onsdag den 16. november fik Helge Munk under middagen overrakt Tietgenprisen.  Tietgenprisen, der er Fyns ypperste erhvervspris og har været uddelt hvert år siden 2005, tilfalder en visionær, fynsk erhvervsleder m/k, som har gjort sig særligt bemærket.

Ny satsning giver gladere kunder hos Micro Technic

Next Talent-projekt sikrer, at Micro Technics kunder bliver bedre informeret omkring igangværende projekter

Udfordringerne står i kø, mens vi venter på ny regering

Valgkampen er ovre, stemmerne talt op og de politiske sonderinger og forhandlinger om en ny regering er i gang. 16 fynske medlemmer af det nye folketing står klar til at tage fat, og der er nok at tage fat på, for udfordringerne står i kø. Der er sendt mange løfter afsted under valgkampen, og nu […]

Kriserne kan gøre dig til en bedre leder

Covid19, krigen i Ukraine og klimakrisen tvinger ledere til at uddelegere og handle hurtigere. Tina Moe gør os klogere til Fynsk ErhvervsTopmøde den 16. november, men kommer allerede her med nogle få, gode råd.

Vi er flyttet til Cortex Business Park

Vi er flyttet fra de historiske lokaler på Albani Torv 4 i Odense centrum til Cortex Business Park, Cortex Park Vest 4, st., Odense M. Du kan fortsat kontakte os på tlf.nr. 66 14 47 14 eller mail: info@fynskerhverv.dk.

FV22: Virksomhederne efterlyser handling og reformer

Valgkampen er ovre, stemmerne talt op og de politiske sonderinger og forhandlinger om en ny regering er gået i gang . Under valgkampen har vi adresseret de ønsker og behov, som det fynske erhvervsliv pegede på kort for valgudskrivelsen.  Og vi følger op på de udfordringer, der står i vejen for de fynske virksomheders udvikling […]

FV22: Ryd ud i bureaukratiet

De fynske virksomheder bruger for meget tid på at finde rundt i tunge bureaukratiske systemer og omfattende krav og reguleringer, og det opleves af mange som ’skudt langt over målet’ eller som spild af tid. Det viser en stikprøve kort før, at valget blev udskrevet den 5. oktober. Derfor efterlyser Fynsk Erhverv en målrettet indsats […]

FV22: Digital infrastruktur en forudsætning for vækst

Digitalisering, data og intelligente løsninger udvikler sig hurtigt og spiller en stadig større rolle for virksomhedernes indtjeningsevne og konkurrencekraft. Digitalisering er kort sagt en vækstdriver. Forudsætningen for at kunne profitere af de nyeste digitale teknologier er en mobil- og internetforbindelse i verdensklasse. Derfor er den digitale infrastruktur i dag at betragte som kritisk infrastruktur på […]

FV22: Sænk momsen på kultur- og restaurationsbesøg

Den eskalerende energikrise med inflation og forringet købekraft i samfundet rammer nu også hoteller, restauranter og kulturtilbuddene hårdt. Her kæmper man nemlig nu for alvor med stærkt stigende priser på el og varme, og der er mærkbart færre penge at gøre godt med. Det samme gør sig gældende hos gæsterne. Og med udsigt til, at […]