Netværksgruppe

Business Challenge Cykling

Fynske erhvervsfolk kører i bjergkongernes baghjul 

Fynsk Erhvervs cykelnetværk Business Challenge sætter i 2024 kursen mod en udfordring i de helt høje luftlag. Årets mål ligger på toppen af bjerge, hvor to danske vindere af Tour de France har brilleret med store sejre.  

I begyndelsen af september rejser netværket til Pyrenæerne for at cykle på Col de Tourmalet, Hautacam og et par andre af de stigninger, der er kendt fra Tour de France og Vueltaen. 

Rekrutteringen til netværket sker i løbet af november og december, så vi er klar til at indlede et nyt år, når vi vender det første blad i kalenderen efter nytårsaften.  

Og du er velkommen. Hvis du er fynsk erhvervsleder og har ambitionen om at udvide dit erhvervsnetværk, styrke din virksomhed og pleje din krop, så har du mindst tre gode grunde til at blive en del af Business Challenge Cykling 2024. 

Som medlem af netværket bliver du en del af et godt og mangfoldigt hold med erhvervsledere og beslutningstagere fra forskellige brancher. Fælles for os er ambitionen om at dele inspiration fra vores professionelle og private hverdag og omsætte det til udvikling af vores lederskab og vores forretninger. Fælles er naturligvis også passionen for at cykle og udfordre os selv. 

Netværket har eksisteret i 12 år. Så det hviler på et solidt grundlag af evalueringer, når vi kan stille dig i udsigt, at du får et højt udbytte – både på det personlige plan og det rent forretningsmæssige. Der udvikler sig helt unikke relationer, når et møde foregår på en fynsk landevej eller et europæisk bjergpas i stedet for ved det velkendte mødebord. 

Netværkets ambition er, at du skal opleve at være en del af et professionelt, forpligtende fællesskab bygget på inspirerende netværksmøder, god træning, mulighed for at præsentere din virksomhed og en fantastisk tur til udlandet i september. 

Din erfaring med at cykle er ikke afgørende for din deltagelse. Hvis du aldrig før har kørt i en gruppe eller haft cykelsko klikket fast til pedalerne, så tager vi hånd om, at du får en grundig instruktion. Det er heller ikke en forudsætning, at du er i god form. Men du skal naturligvis være indstillet på at deltage i træningen, så vi alle er klar til at årets udfordring sidst på sæsonen.  


Og der er tale om en udfordring. En tommelfingerregel er, at du skal have cyklet 2500 kilometer i løbet af året, for at være klar til udfordringen i september.  

Læs hvad Henrik, Kim og Pernille siger om netværket.

Forberedelserne til turen indledes med vintertræning på fynske landeveje hver søndag i det omfang vintervejret gør det muligt at cykle. Fra slutningen af marts udvider vi træningen til også at omfatte tirsdag og torsdag aften, så du hver uge får tre muligheder for at komme ud med netværket. Vi sørger for, at turene gennemføres med på en måde, så der både er udfordringer for de hurtige og de knap så hurtige. 

I 2023 gik turen til Provence i Frankrig, hvor “Det skaldede bjerg” Mont Ventoux udgjorde årets ultimative udfordring. Du kan læse mere om det her

**********************************************************************************************************************************

Se præsentation fra Kickoff til Business Challenge Cykling 2024. Klik her

**********************************************************************************************************************************

Tilmelding til Business Challenge Cykling 2024

Pris for Business Challenge Cykling inkl. rejse: Kr. 18.000.- ex. moms og ex. Partnerskab i Fynsk Erhverv.

Tilmeld dig INKL. rejse her

Pris for Business Challenge Cykling 2024 excl. rejse: Kr. 5600.- ex. moms og ex. Partnerskab i Fynsk Erhverv.

Tilmeld dig EXCL. rejse her

Du kan se filmen fra vores 10 års jubilæum her. Eller læs artikel om jubilæumsturen til de hvide veje her. 

Accepter venligst statistikker, markedsføring cookies for at se denne video.