Nye partnervirksomheder

Netværksgruppe

Business Challenge Cykling 2022

Kursen er sat for 2022

For 11. gang sætter Fynsk Erhverv scenen for aktive fynske erhvervsledere og beslutningstagere i Business Challenge Cykling. Tour de France kommer til Danmark i 2022 og er du det mindste interesseret i at udfolde dig på en cykel, har du alle grunde til at gå med i Business Challenge næste år.

Business Challenge Cykling gør noget godt, både for din virksomhed og din krop. Vi har kørt i 10 år og resultaterne er imponerende – både på det personlige plan og rent forretningsmæssigt.

I Business Challenge Cykling bliver du som leder en del af et fantastisk netværk. Et netværk som igennem flere evalueringer har vist at give stor værdi. I netværket får du både et erhvervsmæssigt udbytte og et mindst lige så højt sundhedsmæssigt boost. Her mødes vi på to hjul frem for at sidde ved et mødebord for at vikle lange ordguirlander ind og ud til smagen af lunken kaffe. I stedet får du et sundt, sjovt og givende professionelt netværk med spændende netværksmøder, god træning, mulighed for at præsentere din virksomhed og en fantastisk udenlandsk tur i september. I år styrker vi netværkets erhvervsvinkel yderligere, idet vi med forretningsudviklingsdirektør Kim Lyngbek fra Fynsk Erhverv, får en dedikeret person som vil øge det forretningsmæssige udbytte.

Det er ikke dit niveau på cykel, der er afgørende for din deltagelse – alle kan være med. Uanset om du aldrig har kørt med i en gruppe før – eller du har haft klikpedaler på, siden du var 10 år gammel. Alle deltagere i netværket får med garanti flotte og spændende oplevelser samt et styrket professionelt netværk.

Se filmen fra vores 10 års jubilæum her

Godt netværk og fin træning, kronet med en unik tur til et legendarisk cykelterræn 
Frem til marts kan du hver søndag deltage i vintertræningen med en tur rundt i det fynske landskab. Du kan også nøjes med at spinne eller vægttræne. Der er forskellige hold, hvor du kan deltage sammen med andre BC’ere – dog for egen regning. Fra medio marts kører vi på landevejen, og du kan deltage i op til tre ugentlige træninger, som hver torsdag er med træner på. Her kører vi i to hold, hvor det ene hold trænes af Mathias Bregnhøj – toprytter fra Riwal Cycling Team. Det andet hold har mere fokus på livsnyderaspektet af cykling og anføres i år af Niels Myrup.

Sæsonen krones med en rejse til et legendarisk cykelterræn første uge i september. Tidligere har vi blandt andet været i Alperne, Dolomitterne, Pyrenæerne og på Mallorca. I 2022 går turen til Milano – Sanremo – Monaco.

Er du leder eller beslutningstager i en fynsk virksomhed, kan du deltage i Business Challenge Cykling Netværket. Deltagelse forudsætter premium-partnerskab i Fynsk Erhverv.
Vi skal have din tilmelding til netværket inden udgangen af januar.

Spørgsmål eller yderligere info
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Vedr. netværket: Kim Lyngbek, kly@fynskerhverv.dk.

Vedr. cykling: Peter Konggaard, peter@konggaard.dk eller Kim Gørlitz, gorlitz@redink.dk.

Tilmelding til Business Challenge Cykling ekskl. rejse – pris 5.500 kr. 

Tilmeld dig BC Cykling ekskl. rejse her

Tilmelding til Business Challenge Cykling inkl. rejse – pris 16.500 kr. 

Tilmeld dig BC Cykling inkl. rejse her