Nye partnere i 2021

Netværksgruppe

Business Challenge Cykling 2021

Kursen er sat i 2021

For 10. gang sætter Fynsk Erhverv scenen for aktive fynske erhvervsledere og beslutningstagere i Business Challenge Cykling. Resultaterne er imponerende – både på det personlige plan og rent forretningsmæssigt.

I Business Challenge Cykling kan du som leder få et stort forretningsmæssigt udbytte og et mindst lige så højt sundhedsmæssigt boost. Her mødes vi på to hjul frem for at sidde ved et mødebord for at vikle lange ordguirlander ind og ud til smagen af lunken kaffe. I stedet får du et sundt, sjovt og givende professionelt netværk med spændende netværksmøder, god træning, mulighed for at præsentere din virksomhed og en fantastisk tur i september.

Det er ikke dit niveau på cykel, der er afgørende for din deltagelse – alle kan være med. Og alle får med garanti flotte og spændende oplevelser samt et styrket professionelt netværk. Uanset om du aldrig har kørt med i en gruppe før – eller du har haft klikpedaler på, siden du var 10 år gammel.

Godt netværk og fin træning, kronet med en unik tur til et legendarisk cykelterræn
Frem til marts kan du deltage i vintertræning hver søndag eftermiddag og tage en tur rundt i det fynske landskab. Du kan også nøjes med at spinne eller vægttræne. Der er forskellige hold, hvor du kan deltage sammen med andre BC’ere – dog for egen regning. Fra medio marts går vi på landevejen, og du kan deltage i op til tre ugentlige træninger. Sæsonen krones med en rejse til et legendarisk cykelterræn første uge i september. Vi har blandt andet været i Alperne, Dolomitterne, Pyrenæerne og på Mallorca. I år står den på vores udgave af et Strade Bianche. Vi skal til Siena og udfordre os selv og hinanden på de små veje, der forbinder middelalderbyerne i Toscana. Bjergene er i år bakker. Men der er nok af dem. Så udfordringerne står i kø.

Er du leder eller beslutningstager i en fynsk virksomhed, kan du deltage i Business Challenge Cykling Netværket. Deltagelse forudsætter premium-partnerskab i Fynsk Erhverv. Der er optag til det kommende års netværk i november/december året før.

Tilmeld dig BC Cykling 2021

Spændende erhvervsrelevante møder
I løbet af året afholder vi 3-4 erhvervsrelaterede netværksmøder. De tre af dem holder vi frem mod den officielle sæsonstart på landevejen i marts.

Der er også plads til dig, der ikke har cyklet i gruppe før (vi hjælper nemlig hinanden hele vejen til tops)
Hvis du hører til dem, der gerne vil i gang med at cykle lidt længere end til bageren, men aldrig har fået anledning til at kaste dig ud i cykelsporten, så er der også plads til dig. Vi har planlagt et særligt velkomstprogram til dig. Det er nu eller aldrig.

Pernille 2019

Business Challenge er også for kvinder
Vi er så heldige, at vi har en stamme af kvindelige ledere, der kører med i netværket. Sidste år var stammen på seks kvinder. Så kom frisk, hvis du vil med. Som skrevet før, er vi ikke en cykelklub, men et netværk der mødes på cykel.

Er du i tvivl, så spørg dem, der har været med før!

Vi laver hvert år en evaluering af netværket. Den viser i år, at…

  • 2 ud af 3 har fået et forretningsmæssigt udbytte
  • 9 ud af 10 har fået et stort socialt udbytte
  • 4 ud af 5 har fået et stort sundhedsmæssigt udbytte

Se filmen fra i år – eller de tidligere…
Hvert år laver vi en lille film fra årets tur. Se dem på vores YouTube-kanal.

Det koster det at deltage i netværket
Prisniveau for deltagelse i Business Challenge Cykling i 2021 ca. 16.500 kr. ekskl. moms..  Er du forhindret i at deltage i netværksturen i september, koster din deltagelse kr. 6.000 ekskl. moms.

Netværksdeltagelse forudsætter premium- eller platin partnerskab i Fynsk Erhverv.

Spørgsmål eller yderligere info?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Peter Konggaard, peter@konggaard.dk eller Kim Gørlitz, gorlitz@redink.dk.

Tilmeld dig BC Cykling 2021