Arrangement

Infomøde og Kick-Off til Business Challenge Cykling 2023

Fynske erhvervsfolk styrer mod nye højder

Fynsk Erhvervs cykelnetværk Business Challenge i 2023 kursen mod en udfordring, der når nye højder. Så hvis du er fynsk erhvervsleder og har ambitionen om at udvide dit erhvervsnetværk, styrke din virksomhed og pleje din krop, så har du mindst tre gode grunde til at blive en del af Business Challenge Cykling.

Som medlem af netværket kommer du med i feltet af et godt og mangfoldigt hold med erhvervsledere og beslutningstagere fra forskellige brancher. Fælles for os er ambitionen om at dele inspiration fra vores professionelle og private hverdag og omsætte det til udvikling af vores lederskab og vores forretninger. Fælles er naturligvis også passionen for at cykle og udfordre os selv.

På mødet bliver vi klogere på næste sæsons cykeludfordring,  hvor vi den 6.-10. september sætter mål på toppen af Mont Ventoux.

Du kan også møde en mester i cykling og ledelse til Kick-Off på Business Challenge 2023. Verdensmester, sportsdirektør og erhvervsleder Alex Pedersen giver tip til at klare udfordringer i høje bjerge og øser af anekdoter fra et langt liv i cykelsportens maskinrum. Den gæve midtjyde har både udrettet store bedrifter på cyklen, i følgebilen som sportsdirektør og senest som den ene af to vedholdende ildsjæle, der fik Tour de France til Danmark.

Læs mere om Business Challenge Cykling her

Accepter venligst statistics, marketing cookies for at se denne video.