Nye partnere i 2021

Nyheder • 01/09/2021

Få succes med bestyrelsesarbejde i SMV-virksomheder

Board Work Fyn

Fynsk Erhverv inviterer nu fynske ejerledere, direktører, nuværende og kommende bestyrelsesmedlemmer og medlemmer af advisory boards til et fire-dages week-end-seminar, hvor vi sætter fokus på det succesfulde bestyrelsesarbejde og udviklingen heraf. Seminaret gennemføres i samarbejde med Stadil Advice.

På Board Work Fyn får du indsigt i dine egne styrker og mest oplagte bidrag som bestyrelsesmedlem, relevante strategimodeller, dynamikken i bestyrelseslokalet samt rettigheder og pligter som bestyrelsesmedlem. Udover fokus på den teoretiske og formelle del, deltager du i to live-cases, hvor deltagerne simulerer at være en bestyrelse – med konstruktiv respons fra erfarne bestyrelsesformænd. Endelig får du styrket dit bestyrelsespitch og du lærer, hvordan du kan kortlægge og aktivere dit netværk.

Formålet med Board Work Fyn er at give dig en indføring i ovenstående emner på forholdsvis kort tid og hjælpe dig videre i din bestyrelseskarriere.

Du har efterfølgende mulighed for at deltage i Fynsk Erhvervs bestyrelsesnetværk og/eller deltage på Bestyrelsesuddannelsen for SMV-virksomheder ved Århus Universitet.

Tilmelding til Board Work Fyn

 

INFORMATIONSMØDE:

Er du nysgerrig på Board Work Fyn-seminaret og Fynsk Erhvervs Bestyrelsesnetværk, så er du velkommen til informationsmødet den 30. september 2021 kl. 16.00-18.00 i Fynsk Erhverv.  Tilmelding påkrævet.

Tilmelding til informationsmødet

 

OM BOARD WORK FYN:

Christian Stadil om BOARD WORK FYN:

”Jeg ser frem til at gennemføre seminaret i samarbejde med Fynsk Erhverv, der har et stort ønske om at tilbyde deres partnervirksomheder en praksisorienteret og markedsrelevant tilgang til bestyrelsesarbejdet. Jeg glæder mig meget til at møde dygtige og ambitiøse ledere – også i denne sammenhæng.”

Jytte Reinholdt om BOARD WORK FYN:

Vi ved, at professionelt bestyrelsesarbejde og advisory boards skaber værdi i vores SMV-virksomheder. Men vi ved også, at det er en tillidssag for den enkelte virksomhed at invitere eksterne medlemmer med ind i bestyrelsen eller advisory boardet.  Det kræver, at man som eksternt medlem kan navigere og agere i det rum, kender sine styrker og svagheder, og at kemien er i orden.  Man har som eksternt bestyrelsesmedlem eller medlem af et advisory board en klar forpligtelse til at holde sig opdateret og udvikle sine bestyrelseskompetencer. Det er derfor helt oplagt, at Fynsk Erhverv nu udbyder Board Work Fyn-seminaret som supplement til både Bestyrelsesuddannelsen for SMV-virksomheder og vores bestyrelsesnetværk.”

Læs mere om Board Work Fyn (pdf)

Servitization kan gøre kunder til partnere

Fynske virksomheder kan få hjælp til at komme i gang med eller bare at afsøge deres potentiale for servitization

Albani Torv solgt og videreføres i de historiske rammer til nyt koncept

Den smukke, gamle bygning på Albani Torv, der igennem snart 100 år har fungeret som Fynsk Erhvervs domicil, er solgt til Nanna og Peer Kirkebjerg, der begge driver lægepraksis på Sct. Anne Plads i Odense centrum.

Hos Olav de Linde går fortid og fremtid hånd i hånd

Hos Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S er aktiviteterne i Odense taget betragteligt til over de senere år, og ifølge Lars Friis Christensen, som er afdelingsdirektør i Odense, løber det samlede engagement op i knap 150.000 m2 erhvervsbygninger i Odense.

Virksomheder puljer kræfterne i fynsk energiprojekt

I erhvervslivet bliver der arbejdet på at optimere energivenlige tiltag, og et af dem er Fynsk Erhvervs MiO New Energy-koncept, som med udstrakt brug af samarbejde og vidensdeling skal sikre, at både leverandører og entreprenører i byggebranchen rykker helt frem i den internationale elite på området.

EU går til kamp mod tech-giganterne med nyt digitalt udspil

Online platforme som Facebook, Google og Amazon er efterhånden blevet en integreret del af vores allesammens hverdag. Vi holder kontakt med venner og familie gennem sociale medier og vores brug af e-handel sætter nye rekorder hvert år.

NEXT talent-projekt gav hurtige resultater

Match mellem Ken Hygiene Systems og den nyuddannede civilingeniør Martin Christophersen resulterede i en fastansættelse til alles glæde

Et godt netværk flytter virksomheder

"Det er utrolig vigtigt for mig, at jeg bruger min tid på noget, der giver mig værdi, hvor jeg udfordrer mig selv. Hvis man ikke er åben over for inspiration, så hænger man i den samme rille," Sune Mark Henriksen, Sectra

Professionel bestyrelse vigtig for Odense Katedralskole 

Erhvervslivets stemme er vigtig for at sikre eleverne det bedste udbytte af deres uddannelse

Produktionsvirksomheder efterlyses: Projekt skal styrke industriens supply chains

Syddansk Universitet, Copenhagen Business School og Universität Bremen i Tyskland er gået sammen med Industriens Fond, for at styrke små og mellemstore produktionsvirksomheders Supply Chain Resilience.