Nyheder • 02/12/2022

EG Digital Welfare udvider medarbejderstaben med Next Talent

Når matchet er godt, kan en lille tilfældighed udvikle sig positivt på ingen tid. Det har man med al tydelighed bevist i software-huset EG Digital Welfare ApS, der har til huse på Østerbro i Odenses bymidte, da man slog hurtig til og tilknyttede civilingeniør Jeppe Bukh Madsen gennem Fynsk Erhvervs Next Talent-program i foråret.

I marts blev kontakten skabt, og efter en kort praktikperiode, hvor parterne kunne prøve kemien af, blev Jeppe Bukh Madsen ansat som project owner i en afdeling med seks mand.

”Egentlig var det en af mine kollegaer, der havde fået Jeppes cv til en anden stilling, men så fandt vi ud af, at Jeppe matchede de behov, som vi stod med. Så jeg valgte at slå til og prøve Next Talent-programmet, og det har vi ikke fortrudt,” siger Rune Møller Andersen, der er manager i afdelingen, hvor Jeppe Bukh Madsen hører under.

Vi har altid haft stor succes med at ansætte praktikanter i udviklingsafdelingen. Lige nu har vi også to, der skriver speciale, så vi er generelt ikke bange for at give plads til de unge talenter.

Derfor passede Jeppe også godt ind i virksomheden,” siger Rune Møller Andersen, som tilføjer, at EG Digital Welfare Aps også meget gerne ansætter personer med erfaring, når det er muligt.

”I det her tilfælde havde Jeppe ikke den store erfaring med fra erhvervslivet. Så han begyndte som føl i en tid, og da han blev fastansat, var han også klar til at drive et udviklingsteam, der beskæftiger sig med webteknologier omkring borgerdata og styring af tilbud fra kommunen,” fortæller Rune Møller Andersen.

Jeppe Bukh Madsens kandidatgrad er inden for Lærings- og oplevelsesteknologi, der blandt andet retter sig mod spilindustrien. Men kan også anvendes i flere brancher, fordi det er vigtigt at have slutbrugerens oplevelse i tankerne, når der udvikles software til mange forskellige borgere.

”Jeg er ikke den skarpeste tekniker, men jeg forstår kodning nok til, at jeg kan tale samme sprog som udviklerne. Det betyder, at jeg kan være bindeleddet mellem teknikerne og slutbrugerne. Man kan sige, at jeg har en IT-uddannelse med humaniora ind over, hvor jeg får brugt begge dele i det daglige, så det jeg er rigtig godt tilfreds,” siger Jeppe Bukh Madsen.

Klimapilot sætter fart på dokumentationen

Med en klimapilot fra Fynsk Erhverv har MSS Professional sat fuld fart på de grønne regnskaber

Klimapiloterne gør en forskel i de fynske virksomheder

En klimapilot er en jobsøgende akademiker, der har særlig interesse og kompetencer indenfor bæredygtighed, cirkulær økonomi og grøn omstilling. De deltager i Fynsk Erhvervs Next Talent-program, og de første 15 klimapiloter på Hold I har netop gennemført og bestået faget Bæredygtig forretningsforståelse (5 ects-point) med flotte resultater. Og det høster 15 fynske virksomheder også gevinst […]

Software-eksperter får sparring til nyansættelser

Da Viking Software havde brug for nye kompetencer til deres marketingafdeling, så skete matchet gennem Fynsk Erhvervs Next Talent forløb - to gange.

Dialog om udfordret varedistribution i Odense City

Varedistribution i Odense City har altid været et problem, og kombinationen af stigende godsmængder og byfortætning gør ikke udfordringerne mindre. Distributørerne oplever bl.a. dagligt trængsel og forsinkelser og P-bøder som følge af manglende parkeringsbåse til de store biler.

Paneldebat om attraktive arbejdspladser: Tid, tillid og tydelighed

Hvordan skaber vi sunde virksomheder og attraktive arbejdspladser på Fyn – og hvordan balancerer vi de mange hensyn i en kompleks tid? Det var omdrejningspunktet for en levende paneldebat på Fynsk ErhvervsTopmøde.

Video: Årets Tietgenpris-modtager bygger byer og fællesskaber

Tietgenprisen 2025 går til Per Jørgensen – medejer og bestyrelsesformand i 5E Byg A/S og drivkraft bag en lang række initiativer, der har sat tydelige aftryk i Middelfart og på Fyn.

Ekspert: Virksomheder skal holde fokus på det væsentlige

Ifølge arbejdsmarkedsresearcher Alexandra Krautwald giver målstyring kun mening, når virksomheden ser helheden og har tålmodighed til at fastholde forandringer, indtil de har bidt sig fast.

Albani: Tillid starter hos ledelsen – det er noget vi opbygger sammen

I dagens Danmark er tillid en forudsætning for overhovedet at kunne tiltrække og fastholde medarbejdere. Det har ændret måden, man driver bryggeri på hos Royal Unibrew.

Novo Nordisk i Odense: “Vi kommer ikke med spidse sko”

Når Stine Wolf Randrup træder op til debatten på Fynsk ErhvervsTopmøde den 30. april, bliver det med et klart budskab: Novo Nordisk er kommet til Odense for at blive – men med stor respekt for det fællesskab, de træder ind i. “Vi går ind i det her med ydmyghed. Vi ved, vi starter højt og […]

Kolster risikerer at sige nej til ordrer – tiltrækning af medarbejdere er blevet en ledelsesdisciplin

Hos Tømrer- og snedkerfirma Kolster A/S i Middelfart er der gang i hjulene. Men uden nok medarbejdere til at følge med efterspørgslen risikerer direktør Tue Christiansen at skulle sige nej til opgaver, han gerne ville tage ind. Markedet er der. Kunderne er der. Men for at kunne sige ja, kræver det folk – og dem […]

Stadil: Fremtidens lederskab kræver sult, mod og kant

Christian Stadil har altid gået sine egne veje. Han kombinerer buddhisme med benhård forretning og investeringer i startups med meditation og meningsfulde arbejdsfællesskaber. Til september gæster han Learn X, hvor han deler sine erfaringer med at lede i en tid præget af AI, innovation og strategisk usikkerhed.

Klimapraktikanter gav Danren Bogdol fremdrift og struktur

Danren Bogdol er en professionel servicevirksomhed med base i Odense, der gennem mere end 40 år har leveret rengøringsydelser til offentlige og private kunder i hele landet. Virksomheden bygger på faglighed, effektivitet og ordentlighed.