Hvor hverdagen for Hr. og Fru Danmark efterhånden ligner sig selv i forhold til før coronakrisen, er det helt anderledes hos AV-Center, hvor der kommer til at gå lang tid, før alt er, som det var før. Til gengæld er der kommet nye produkter på hylderne i mellemtiden.
AV-Center specialiserer sig i at levere AV-udstyr til store arrangementer i hele Europa, og da forsamlingsforbuddet blev indført, betød det også, at de planlagte opgaver til messer og kongresser blev aflyst fra den ene dag til den anden.
Den ledighed brugte virksomhedens specialister tidligt under krisen blandt andet til at opbygge en virtuel scene i hovedkvarteret i Odense. Siden har mange forskellige virksomheder har afholdt virtuelle arrangementer, som er blevet streamet over nettet.
“Jeg kan ikke prale af selv at have fået idéen, men vi er selvfølgelig meget stærke på lyd og billede, og da nogle af vores ansatte har arbejdet med Streaming i årevis, kunne vi levere et superprofessionelt setup fra den ene dag til den anden,” siger Johnny Bo Larsen, som er salgschef for udlejningsafdelingen og partner i virksomheden.
“Kunderne kender os i forvejen, og de ved hvad vi står for, så derfor har der også hurtigt været efterspørgsel efter vores opsætning, som gør, at vi kan skabe lige præcis den kulisse, som der er ønske om. Vi har blandt andet afholdt to virtuelle ølsmagninger fra Anarkist – Beer & Food Lab i Odense, et par koncerter samt et virtuelt cykelsponsorløb for håndboldklubben GOG fra vores eget studie i Tietgenbyen,” siger Johnny Bo Larsen.
Efter kommentarerne på Facebook at dømme, har arrangementerne været store succeser, og en 3. version af den virtuelle ølsmagning er da også allerede blevet annonceret, selvom det godt kunne lade sig gøre at afholde den på mere almindelig vis. Den udvikling glæder i sagens natur Johnny Bo Larsen og hans kollegaer.
“Vi har fået et nyt produkt på hylderne, og der har også været nye kunder, som har fået øjnene op for, at vi har nogle gode priser, og at vi har nogle af de bedste teknikere i landet. Det er positivt, og der er ingen tvivl om, at vi vil få flere streaming-opgaver i fremtiden,” konstaterer Johnny Bo Larsen, som dog understreger, at virksomheden ikke klarer skærene uden skrammer:
“Det er ikke nogen hemmelighed, at krisen er en kæmpe økonomisk udfordring for os, fordi vi gik fra 100 til 0 over natten, og at vi måtte sende 35 mand hjem fra udlejningsforretningen. Men vi klør på, og så bliver vi ved med at arbejde på at vise erhvervslivet, hvordan vi kan hjælpe dem på nye måder.”
Ifølge eks-pro Lars Bak, så er cykelture perfekte til at lære hinanden at kende. Og kombinationen af cykling, erhvervsliv og personlig udvikling er det perfekte match.
Hos Fynsk Erhverv åbnes dørene nu til et helt særligt Young Pro-netværk, der skal hjælpe unge ledere med at udvikle sig fagligt og personligt i et fortroligt og inspirerende forum. Thomas Olsen, som er udpeget til at facilitere netværket, bringer mere end 20 års erfaring med ledelse og udvikling af nye ledere ind i projektet. […]
Broby: Da BCM Transtech besluttede at satse alt på en enkelt niche, ændrede det virksomhedens kurs for altid. Fra at have været en klassisk, lokal maskinfabrik med et bredt fokus på at løse alle nærværende udfordringer, blev fokus i begyndelsen af 2000’erne skarpt rettet mod ét enkelt marked. Den strategi har gjort dem til verdens […]
Interview med Lars Hedal, administrerende direktør i Hesehus For 22 år siden var det ikke mange, der så mulighederne indenfor digitalisering og tech – eller EDB, som det blev kaldt dengang. Men det gjorde det nystiftede e-handelshus Hesehus. Medstifter og administrerende direktør Lars Hedal fortæller, at virksomheden fra starten havde en målsætning om at skabe […]
BG Burcharth er en af pionererne inden for bæredygtige løsninger, og virksomheden arbejder målrettet på at forblive aktuelle i et hurtigt skiftende marked. Men under den moderne facade ligger der en historie, der strækker sig tilbage til 1924, hvor BG Burcharth blev grundlagt i en baggård i Odense som leverandør af olie og smøreudstyr til byens værksteder.
Efter nyhedsbureauet APs udmelding om, at Donald Trump har vundet det amerikanske præsidentvalg, står verden over for en betydelig omvæltning, mener tidligere forsvarschef Peter Bartram. Den 21. november kommer Peter Bartram til Fynsk ErhvervsTopmøde, hvor han deler sin viden og erfaringer om, hvad den nye globale verdensorden har af betydning for de fynske virksomheder.
Interview med administrerende direktør Mogens Bach Christensen Bæredygtighed er på ingen måde et nyt koncept for HJHansen Recycling Group. Faktisk ligger det i virksomhedens DNA, forklarer administrerende direktør Mogens Bach Christensen. Siden 1880’erne har virksomheden arbejdet med cirkulær økonomi og et ansvarligt forbrug af ressourcer ved at opkøbe, forarbejde og videresælge hestesko, klude og ben […]
VISSENBJERG: Integris Composites (Integris) er et fynsk ingeniør- og designhus med dybe rødder i det fynske, idet virksomheden oprindeligt udspringer fra det A.P. Møller-ejede Roulund. Virksomheden har gennem årene opbygget en produktion baseret på dyb materialeindsigt, og i dag er Integris etableret som en international aktør inden for avancerede kompositmaterialer til forsvarsindustrien. Med højteknologiske løsninger, […]
Fynske Bank og Fynsk Erhverv tilbyder nu i samarbejde en helt ny MasterClass for fynske SMV’er, der får mulighed for at styrke deres forretningsmodel gennem et forløb med den anerkendte forretningsudvikler Michael N. Wilkens. Han har erfaring med strategiarbejde i mere end 200 danske og internationale virksomheder og oplever stor succes med sit fokus på […]
Dyb træthed er i dag et problem mange oplever, hvilket er med til at reducere både arbejdsglæden, kreativiteten og performance i de danske virksomheder. For at komme problemet til livs, har speciallægerne Nanna Kirkebjerg og Christian Bøving fra Lucia Care invitereret partnervirksomheder til foredrag om danskernes søvnudfordringer.
De kommunale budgetter for det kommende år er på plads, og det afslører, at 2025 er kommunalt valgår. Fyn er et naturligt arbejdskraftopland for enhver virksomhed, uanset postnummer. Eller burde i hvert fald være det. Desværre har vi en utilstrækkelige kollektiv trafik, der gør det vanskeligere at tiltrække dygtige medarbejdere udenfor Odense og de fynske købstæder. Det kalder på en plan og på handling.
Orifarms imponerende vækstrejse har fra starten været præget af at tænke ud over Danmarks grænser. I dag ser virksomheden et stort potentiale for Odense inden for Life Science, som kan være med til at styrke hele Fyn.