Nye partnere i 2021

Nyheder • 02/02/2021

ARO Energy Solutions tilknytter talent gennem Fynsk Erhverv

Ved årsskiftet slog Fynsk Erhverv dørene op for NEXT Talent-konceptet, som knytter forbindelse mellem de fynske erhvervsvirksomheder og akademikere.

En af de første virksomheder, der meldte sig klar under fanerne, var ARO Energy Solutions, som med virkning fra den 1. februar har fået nye øjne og hænder til at hjælpe med markedsføring og kommunikation.

Ifølge direktør Lars Christian Jensen var tilbuddet fra Fynsk Erhverv perfekt timet i forhold til de aktuelle opgaver i ARO Energy Solutions.

“Virksomheden er fra 1946, og vi har nogle meget stærke værdier og en stærk kultur, men vi er også meget opmærksomme på, at det er vigtigt at kommunikere dette bedre ud til vores omverden.

Vi ønsker at investere mere i kommunikation, markedsundersøgelser og marketing, og derfor var det meget interessant for os at få en akademiker ind med frisk og ny viden,” fortæller direktøren om baggrunden for NEXT Talent-projektet.

Charlotte Rex-Nielsen

Også på den anden side af bordet var matchet perfekt. Charlotte Rex-Nielsen er uddannet Cand. Ling. Merc med et nydeligt c.v., men coronakrisen havde besværliggjort hendes returnering til arbejdsmarkedet efter endt barsel, og derfor var NEXT Talent en god vej for hende.

“Det kom som sendt fra oven, og jeg er lykkelig over at have fået muligheden for at komme ind hos ARO Energy Solutions. Jeg har haft en god dialog undervejs med Lolle og Lena fra Fynsk Erhverv, og det gik også stærkt med at få etableret kontakten med virksomheden”, siger Charlotte Rex-Nielsen, som ser frem til at bruge sine kompetencer i en for hende helt ny branche.

“ARO Energy Solutions har en grøn profil, der matcher min egen rigtig godt, og fordi jeg får ret frie tøjler, så ser jeg også en masse muligheder for faglig udvikling,” lyder det videre fra AROs nytilknyttede talent.

For Lars Christian Jensen har den hurtige proces også været meget velkommen, og direktøren glæder sig over, at vejen fra tanke til handling blev meget kort.

“Jeg hørte om NEXT Talent gennem nyhedsbrevet, og fra jeg tog kontakt til Lolle, gik det utrolig stærkt. For en virksomhed som vores kan det være tidskrævende og kringlet at komme igennem sådan nogle ting, men her har det været ligetil, og vi har kunnet fokusere vores kræfter på virksomheden,” siger Lars Christian Jensen.

Du kan læse meget mere om NEXT Talent her