Nyheder • 31/01/2020

Vi har spurgt – og rigtig mange har svaret!

fynsk erhverv partnerskabsanalyse

Tusind tak for jeres opbakning til den netop afsluttede partnerskabsanalyse hos Fynsk Erhverv – det kommer til at gøre en forskel!

Vi er nu færdige med at behandle data fra undersøgelsen og er utrolig glade for, at tilbagemeldingen fra jer er meget positiv. Samtidig ønsker flere af jer at vide mere om vores tilbud og services, det vil vi følge op på. Vores klare mål er at ramme ønsker og behov hos samtlige af de fynske virksomheder.

Helt overordnet er vi meget glade for, at 77 procent af alle jer, der har svaret, har sat kryds ved, at I er enten tilfredse eller meget tilfredse med deres partnerskab i Fynsk Erhverv. Det understreger, at vi gør meget rigtigt – sammen.

Flere resultater er på vej…

Der ligger en klar styrke i fællesskabet på tværs af brancher og geografi over hele Fyn, og med vores mange arrangementer som rammen omkring den løbende udbygning af professionelle forretningsforbindelser og personlige bekendtskaber viser det sig gang på gang, at her er banen åben for stærke samarbejder og gode handler. I bekræfter igen, at sammen står vi stærkest på Fyn.

Den heldige vinder er…

Som tak for jeres værdifulde feedback har vi trukket lod om et gavekort til en lækker middag for to på Hotel Knudsens Gård. Den heldige vinder er: Adm. Direktør John Veje Olesen, Ken Hygiene Systems A/S i Broby.

Tak til alle, der har givet os værdifuld indsigt til fortsat udvikling af Fynsk Erhverv.