Nyheder • 28/06/2020

Sommerhilsen fra formanden: “Fyn skal det være”

Sommerferien står for døren, den bliver for mange markant anderledes end tidligere. Covid19 har haft sit indtog og gennemrystet det meste af erhvervslivet. Nogle brancher har oplevet vækst og opdaget nye distributions- og salgsmuligheder via online handel og generelle digitale tiltag ,det er glædeligt. M E N, når det så er sagt, har mange virksomheder og brancher været helt lukkede eller kørt på nedsat blus.

Til trods for diverse hjælpepakker har flere erhverv oplevet katastrofale omsætningstal og trods tilretninger af forsamlingsforbud og lempelser i hvilke brancher som må åbne, er der stadig mange virksomheder, der ‘styrtbløder’.

Min opfordring til dig, som skal til at holde ferie eller blot opholder dig i Danmark sommeren over er: Handl lokalt, besøg de lokale turistattraktioner, gå ud på cafeer og restauranter, køb dansk (helst Fynsk) og brug detailhandlen omkring dig, de behøver din omsætning.

Danmark er et fantastisk land at holde ferie i og ikke mindst på Fyn venter fantastisk natur, smukke købstæder, masser af kulturelle og gastronomiske oplevelse – ” Fyn skal det være”

Rigtig god sommer, jeg håber vi mødes lokalt!!

Henrik Neelmeyer
Formand

PS. Jeg glemte at nævne, at jeg synes, det er en dårlig idé, når du måske planlægger en tur til den tyske grænse for at købe Nutella, øl og vin. Netop i år er der brug for din omsætning her i Danmark.

Lad os stå sammen om at få Danmark i gang igen!