Nyheder • 20/06/2019

Smukt udadtil, kaos bag facaden – Det var ærlig snak ved fyraftensmødet hos Uhrenholt

Ændrede rejsekalendere gjorde det muligt for Uhrenholts adm. direktør, Sune Uhrenholt, selv at præsentere familievirksomhedens 40-årige historie. Han var netop kommet hjem fra en rejse i Asien og Mellemøsten, og var der jetlag i kroppen, var det ikke til at se. De mange rejser er også hverdagskost for Sune Uhrenholdt, der gerne vil være helt tæt på Uhrenholts forretning i udlandet. Det har, fortalte han, bragt ham rundt til både eksotiske og næsten mennesketomme destinationer. Uhrenholt har en årlig omsætning på 2,3 mia. kr. og har ca. 300 ansatte verden over, heraf 110 i Middelfart.

Der blev flere gange nikket genkendende blandt de omtrent 40 erhvervsledere, når Sune Uhrenholt fortalte om virksomhedens udvikling og livet som erhvervsleder. Der er op- og nedture, hårdt arbejde og vigtige sejre, og de erfaringer delte han ærligt ud af. Det gjorde indtryk og gav også anledning til, at mange efter oplægget havde stor ros til Sune Uhrenholt for at sætte ord på den rutchebane-tur, som mange erhvervsledere oplever.

Fynsk Erhverv afholder løbende fyraftensmøder på partnervirksomheder rundt omkring på Fyn med det formål at dele viden, hente inspiration og styrke netværksdannelsen mellem erhvervsledere på tværs af brancher, professioner og geografi på Fyn. På fyraftensmødet hos Uhrenholt kom vi helt ind bagved i de smukke lokaler i det tidligere psykiatriske hospital i Middelfart, der siden 2010 har været Uhrenholts domicil.

Der er to nye fyraftensmøder til efteråret. Skal I være værter, så kontakt os.