Nyheder • 01/04/2020

Skjøde-direktør: Langsigtet fokus skal hjælpe byggeriet

Der er fortsat fuld damp på alle kedler, når det kommer til markedet for større entrepriser på Fyn. Det fortæller Allan Nielsen, der er direktør for H. Skjøde Knudsen A/S, og i øvrigt medlem af bestyrelsen Fynsk Erhverv.

 

Men til trods for, at de store byggeprojekter kører videre næsten som før coronakrisens begyndelse, håber Allan Nielsen på, at branchen vil få flere vedligeholdelsesprojekter og ikke mindst nogle langsigtede projekter, der skal bære byggeriet gennem næste vinter.

“Der er to muligheder for, hvordan kommunerne og staten kan hjælpe. De kan sætte nogle vedligeholdelsesprojekter i gang i de lokaler, der alligevel står tomme på nuværende tidspunkt, og på den lidt længere bane, kan der sættes flere almene boligbyggerier i gang,” siger Allan Nielsen.

Han understreger endvidere, at situationen er mindre lys for de byggefirmaer, der har opgaver for private. Her oplever branchen nemlig, at krisen har betydet, at kunderne ikke ønsker håndværkerne på besøg i øjeblikket. Af samme årsag kan der være en gevinst at hente for de kunder, der har projekter, de gerne vil have sat i søen, siger han.