Nyheder • 02/10/2018

Sidste folketingssamling før valg kalder på resultater

Christiansborg-Slot

Klokken har ringet ind til sidste folketingssamling, inden der skal udskrives valg. Hvornår det kommer, ved kun statsministeren, men det er helt sikkert, at vi i erhvervslivet har brug for handling og resultater nu, hvis ikke vi skal gå glip af væksten.

De fynske virksomheder har stærkt fokus på at øge effektiviteten, forbedre resultatet i virksomheden og at skabe vækst. En af de helt store udfordringer for at lykkes her er manglen på kvalificeret og topmotiveret arbejdskraft fra lærlinge til specialisterne på højeste niveau. Det fremgår af ny medlemsundersøgelse i Fynsk Erhverv.

Derfor skal det på den korte bane være lettere og mindre bureaukratisk for virksomhederne at hyre udenlandsk arbejdskraft. Og på den lange bane skal vi have knækket koden, så vi uddanner fremtidens medarbejdere til at løfte og udvikle sig i de jobs, der skabes i de private virksomheder.

Fynsk Erhverv fortsætter den gode dialog med de fynske folketingspolitikere, så vi kan sikre et stærkt fokus på det fynske erhvervslivs udfordringer og behov.