Ukategoriseret • 20/01/2014

Seneste nyt fra Business Challenge 2014

Seneste nyt:

Del 1 – Rejseplan og praktiske info

Del 2 – Ruter i Dolomitterne

Opdateret årsplan – 2014

Se eller gense præsentationerne fra tidligere netværksarrangementer

Rejseinfo

Som nævnt får vi en ekstra cykeldag i Dolomitterne. Fly tidspunkter er herefter:
Afgang fra Billund onsdag den 3. september kl. 14.30 – Ankomst Bergamo kl. 16.30
Afgang fra Bergamo mandag den 8. september kl. 16.55 – Ankomst Billund kl. 19.00

Bustransfer Odense – Billund og retur.

Fyen Rundt

Træningsdagen søndag den 15. juni vil foregå som deltagelse i Fyen Rundt. Deltagelsen er gratis for os i Business Challenge.
Du kan tilmelde dig på følgende ruter: 110 km – 180 km og 333 km.
Se mere på www.fyenrundt.dk

Jeg vender tilbage vedrørende tilmelding. Dog skal I som ønsker at deltage på 333 km  ruten allerede nu give mig en tilbagemelding, da der er deltagerbegrænsning på denne rute.

Ligeledes vil jeg meget gerne høre fra jer, der allerede har tilmeldt jer 333 km ruten, så vi kan sikre, at I bliver registreret som Business Challenge deltagere og dermed også deltager gratis.
Send mig meget gerne en mail snarest.

Foredrag ”Kost og motion” med Klinisk diætist Stine Henriksen

Husk at det er på onsdag den 22. januar, at der er foredrag med Stine.
Mødet foregår hos Bernt – Thode Erhverv, Lind Hansens Vej 9, 5000 Odense C – kl. 16.30
Tilmelding til mig senest på tirsdag.

Hannah Grant
Tak for i går i selskab med en meget inspirerende, passioneret og vidende person, som gav os alle en rigtig god oplevelse i går aftes.

Opfølgning
Jeg har lavet den aftale med Hannah, at hvis du har spørgsmål, kan bruge et godt råd eller god vejledning eller der måtte være noget i hendes bog, som du ønsker uddybet, så skal du blot sende det til mig. Jeg samler alle henvendelser sammen og sender samlet til Hannah, så hun kan forholde sig til vores spørgsmål og input ad én omgang.

Køb af bog
De af jer, som ikke havde mulighed for at deltage i går, men ønsker at købe Hannahs bog eller hvis du ønsker at købe et ekstra eksemplar til gave e.lign. har mulighed for at købe bogen hos Henrik, Folkebo cykler. Det er muligt frem til og med næste fredag den 14. februar. Prisen er kr. 200,-, meget gerne i kontanter.

Fedtprocentmåling
Det vil løbende være muligt at få foretaget fedtprocentmåling, så du kan følge den positive effekt af din træningsindsats – og eventuelt resultatet af Hannahs gode anbefalinger.

En forklaring af de værdier som angives på den strimmel, som du får ved målingen, er nu at finde på hjemmesiden.

En melder fra – en ny er kommet til
Desværre må Michael Jakobsen af arbejdsmæssige grunde springe over i år, men forventer at være med igen i 2015. Vi fastholder imidlertid årets deltagerantal, idet vi i absolut sidste øjeblik har fået en ny deltager med på holdet. Det er Bo Qvist Jørgensen fra Willis.

Hilsen fra Poul Berthelsen
Til de af jer, som kender Poul viderebringes hermed en hilsen. Det går heldigvis fremad for Ida og stille og roligt håber de på en fremtid.

Syre i benene– kramper
Jeg fik en henvendelse fra netværket om jeg kendte et godt råd mod kramper.

Da det er et emne, som jeg mener at kunne have interesse for os alle, har jeg valgt at skrive nogle linier om det og lægge det på vores hjemmeside. Jeg ved, at der er flere af jer, som har gode erfaringer med egne små husgeråd Det kunne være spændende, hvis I ville melde dem ind til mig, så vil jeg sørge for at samskrive dem og lægge dem på hjemmesiden.
Fly og hotel booket
Vores flybilletter er booket og de sidste forhandlinger vedrørende vores hotel er faldet på plads.

Vi stepper lige et niveau op, i forhold til vores ophold i 2012 og 2013 på Alpe d´Huez og Bourg d´oisans.

Vi skal bo på Hotel Sant Anton, som er et 4-stjernet hotel med bl.a. WI-FI, Wellness-center og aflåst rum til vores cykler. Tjek: www.santanton.com

Værtsskaber
Følgende værter har nu booket sig ind med dato: Creo Arkitekterne den 18. maj og Tool Denmark den 24. maj. – Vi glæder os til at besøge jer.

fedtprocentmåling

Syre i benene og kramper

Stines Power Point ”Kostoptimering på landevejen”:  Kostoptimering på landevejen_2014

CORE træning

Cykeltræning er andet end kredsløbstræning og styrketræning af ben. Stabilitet og styrke i kropsstammen er vigtig og træning af mave og ryg er et ofte forsømt område, som vi først bliver mindet om, når smerterne i ryggen og nakken sniger sig ind efter nogle timer på raceren. De smerter er ofte mere generende for vores ydeevne end smerter i lår og lægge og kan betyde, at en ellers fantastisk oplevelse på raceren bliver knap så god. Derfor har jeg lagt et forslag til øvelser af netop ryg, mave og nakke på hjemmesiden. Det er enkle og effektive øvelser, som alle sikkert kender i forvejen. Pluk i øvelserne og brug den tid, som du har til rådighed. Selv få minutters træning vil gavne dig rigtig meget, når du sidder på raceren til foråret. God fornøjelse.

Læs mere her  CORE træning_2014

Jeg lægger senere øvelsesforslag til styrketræning af ben på hjemmesiden, ligesom der også kommer forslag til styrke- og udstrækningsøvelser, som du kan lave siddende på cyklen.

/Kay

Deltagerlisten

[table id=4 /]

Netværk er win-win for travl advokat

Ifølge Jeanette Illum-Johansen, der er partner og bestyrelsesmedlem i Mazanti-Andersen, er det muligheden for at sparre med og udvikle sig sammen med profiler fra helt andre grene af erhvervslivet, som hun ser frem til at dyrke yderligere i fremtiden. Derfor er hun trådt ind i vores direktørnetværksgruppe.

Formandens nytårshilsen

Formanden for Fynsk Erhverv, Henrik Neelmeyer, ønsker partnervirksomheder og det fynske erhvervsliv godt nytår og sender en klar appel til de fynske virksomheder.

Brug dit partnerskab til at rekruttere kvalificeret arbejdskraft

Vi har igennem de senere år haft stor succes med at matche ledige akademikere med fynske virksomheder.  I mange tilfælde virksomheder, der ikke tidligere har haft ansat akademikere.

Geopartner rykker på digitaliseringen i nyt videnforum

Den stigende efterspørgsel efter nye digitale løsninger har blandt andet betydet, at Geopartner tilbyder en bred vifte af ydelser, der kan optimere arbejdsprocesser og levere mere præcise resultater for kunderne. Det mærker IT-driftschef Kenneth Søndergaard, der blandt andet af den grund har meldt sig under fanerne på Fynsk Erhvervs Videnforum for Digital Transformation.

Bliv bestyrelsesmedlem i Fynsk Erhverv og gør en forskel!

Vil du være med til at udvikle det fynske erhvervsliv? Vil du være med til at indfri Fynsk Erhvervs vision om at realisere potentialerne – personlige som forretningsmæssige i de fynske virksomheder? Så har du nu en unik mulighed for at blive bestyrelsesmedlem i Fynsk Erhverv!

‘Årets Ejerledere’ er et stærkt makkerpar

Makkerparret Allan Hansen og Rune Lund Bendixen fra Broby-virksomheden Ventherm A/S kåret som Årets Ejerledere 2023 på Fyn i et meget stærkt felt.

Byggros fik nyt blod, friske øjne og en ny kollega gennem Next Talent-programmet

Byggros fik i efteråret en af vores Next Talent kandidater ud i forløb, der var så stor en succes, at virksomheden nu har ansat kandidaten.

Netværkets friske øjne fjerner de blinde pletter

For virksomhedsejer Betina Skipper er det helt centralt, at udvikle sine kompetencer kontinuerligt, få udvidet netværket samt have forskellige sparringsmuligheder til rådighed. Det får hun bl.a. igennem vores netværksgruppe SoloConnect.

Robotklynge: Innovation kræver samarbejde

Ifølge Søren Adamsen Mouritsen, der er Head of Innovation i robotklyngen Odense Robotics, skal de fynske virksomheder stå sammen for at udnytte mulighederne i de teknologiske fremskridt