Nyheder • 02/02/2018

SDU åbner ny mulighed for kompetencespring i fynske IT-virksomheder

Har du ansat en eller flere bachelorer i Datalogi i din virksomhed?  Så åbner SDU nu en ny uddannelse, der bygger ny viden og kompetencer på bachelorerne, mens de fortsat løser deres opgaver i virksomheden.

Mød op på SDU og hør om den nye erhvervskandidat i Datalogi. En ny, attraktiv mulighed, der styrker bachelorernes kompetencer og skaber værdi i fynske virksomheder. Læs mere i pressemeddelelsen i faktaboksen.

Informationsmøde på SDU
Institut for Matematik & Datalogi holder informationsmøde om Erhvervsmaster i Datalogi

Tid & sted:
torsdag den 8. februar kl. 17-18 i U46 på SDU Odense

Tilmelding er ikke nødvendig.

Nyhed

Universal Robots modtager Denmark Bridge Award 2018

Denmark Bridge Award 2018 uddelt på Vækstfondens årsmøde i København af Hans Kongelige Højhed Kronprinsen. Stort til lykke til Universal Robots med prisen, som overrækkes til Esben Østergård, CTO.

Nyhed

Forenkling af erhvervsfremmesystemet på vej

Forenklingsudvalget for Erhvervsfremme har siden juni 2017 arbejdet på at udvikle en sammenhængende, ambitiøs model for et mere fokuseret og fremtidssikret erhvervsfremmesystem. Regeringen vil nu se nærmere på de 26 anbefalinger, som udvalget er kommet frem til. ”Vi finder forenklingsudvalgets...

Nyhed

Iværksætternes helt egen pris i Odense

Onsdag den 20. juni danner Odeon rammen om et awardshow, hvor Odin-prisen uddeles for første gang. Det bliver en festlig dag til fejring af ikke bare de nominerede, men af iværksættermiljøet i almindelighed. Uanset om du er iværksætter eller ej,...