Nyheder • 03/06/2019

Så er det fyraften, og vi mødes hos Uhrenholt mandag den 17. juni

Uhrenholt

Årets andet af fire fyraftensmøder finder sted mandag den 17. juni, hvor vi hos Uhrenholt i Middelfart bl.a. skal kigge ud på verdenens eksportmarkeder.

Vi begynder dog på hjemmebanen i Middelfart, hvor vi får indblik i godt 40 års spændende erhvervshistorie i én af Fyns stolte familievirksomheder. Fra 1978 da Frank Uhrenholt etablerede sin virksomhed med salg af oste og mejeriprodukter i Danmark og frem i dag, hvor sønnen Sune Uhrenholt står i spidsen for en international og globalt orienteret koncern med fokus på udvalgte varemærker og kvalitet – med et bæredygtigt aftryk.

Sune Uhrenholt, der siden 2007 har været øverste direktør, er netop kommet hjem fra Asien og Mellemøsten, så han har helt friske fortællinger om disse eksportmarkeder. Derudover vil han på mødet fortælle mere om Uhrenholts historie, aktiviteter og globale strategi. Oprindeligt var det regionschef  i Mellemøsten, Nils Jørgen Sehested, der oprindeligt skulle have talt om Uhrenholts eksport, har ikke mulighed for at deltage pga. en travl mødekalender.

Fyraftensmødet afholdes i Uhrenholts domicil i Teglgårdsparken. Tidligere husede bygningerne det psykiatriske hospital i Middelfart. Siden 2000 har det været hovedsæde for Uhrenholt.

Arrangementet er gratis og henvender sig til virksomhedsejere, direktører, ledere og beslutningstagere i private virksomheder på Fyn. Ved det seneste Fyraftensmøde hos GASA i marts deltog erhvervsledere fra flere end 50 fynske virksomheder.

Mødet begynder kl. 17:00 og slutter kl. 19.00.

Tilmeld dig her