Nyheder • 07/10/2019

Platinpartnere med særlig interesse for det fynske erhvervsliv

Fyn fra oven

Fynsk Erhverv har indgået strategiske partnerskaber med Danske Bank, Nordea, advokatkontoret Mazanti-Andersen Korsø Jensen og PwC. Med status af platinpartnere vil de fremover bidrage med viden og ekspertise til Fynsk Erhvervs mange aktiviteter, og det er en klar ambition, at samarbejdet skal blive til gavn for virksomhederne i Fynsk Erhverv.

”Samarbejdet med vores fire nye platinpartnere vil helt sikkert tilføre værdi til vores aktiviteter”, siger Jytte Reinholdt, direktør i Fynsk Erhverv.” Vi tilbyder f.eks. de fynske virksomheder sparring og hjælp til forretningsudvikling, og bl.a. her ser jeg en stor styrke i at kunne trække på platinpartnernes viden og ekspertise.”

De fire platinpartnere ser frem til et godt samarbejde:

”Vi har gennem årene haft et rigtig godt samarbejde med Fynsk Erhverv. Det er en professionel organisation, der tilfører værdi på den helt rigtige måde til det fynske erhvervsliv med mange gode aktiviteter. Det vil vi gerne støtte op om og bidrage til. Samtidig giver vores platinpartnerskab endnu bedre muligheder for at nyde godt af Fynsk Erhvervs stærke netværk og komme helt tæt på de fynske virksomheder”, siger Jan Reifling, områdedirektør for Danske Banks erhvervskunder på Fyn.

”Nordea har indgået et platinpartnerskab med Fynske Erhverv, fordi Nordea værdsætter de gode initiativer og tiltag, som Fynsk Erhverv står for. Det er vores opfattelse, at Fynsk Erhverv på bedste vis understøtter erhvervsudviklingen på Fyn og dermed de fynske virksomheder, og det vil vi naturligvis gerne bakke op om”, udtaler erhvervskundedirektør Poul Jørgensen, Nordea.

”Hos PwC arbejder vi for at skabe tillid og finde løsninger på væsentlige problemstillinger. I et samarbejde med Fynsk Erhverv kan vi sætte aktuelle temaer på dagsordenen, lokale såvel som nationale, og sprede de gode erfaringer gennem tværfaglige netværk. Med et fælles ønske om at stimulere til udvikling og vækst i de fynske virksomheder og det fynske erhvervsliv, er det derfor naturligt at indgå et stærkt partnerskab med Fynsk Erhverv. Vi ser meget frem til samarbejdet med Fynsk Erhverv, såvel som med de tre andre platinpartnere”, siger Claus Damhave, director hos PwC i Odense.

”Vi ønsker at være med til at sætte fokus på fremtiden for det fynske erhvervsliv og samtidig bakke op om den store indsats, som Fynsk Erhverv yder for at forbedre vilkårene for at skabe vækst og drive forretning på Fyn. Og så har vi selvfølgelig også valgt at indgå i et platinpartnerskab med det formål at skabe nye relationer og komme endnu tættere på det erhvervsliv, vi selv er en del af. Vi er en lokal forankret virksomhed med stor tradition for at engagere os og bakke op om positive tiltag til gavn for det fynske erhvervs- og kulturliv. Derfor ser vi frem til at være en aktiv del af et stærkt netværk, hvor nærvær, vidensdeling og gensidig respekt er i højsædet – præcis som det er det i vores forretning”, udtaler advokat og partner hos advokatkontoret Mazanti-Andersen Korsø Jensen, Christian E. Bonnesen.